Kolarin helluntaiseurakunta:

Sieppijärven helluntaiseurakunta järjestäytyi itsenäiseksi

seurakunnaksi

1981. Nimi muutettiin 1990 luvun alkupuolella Kolarin helluntaiseurakunnaksi, koska kuntakeskuskin on Kolarissa ja Sieppijärven kylä jäi sivukyläksi. Kolarin keskustaan saimme perustettua Kirppispuodin 1995.

Rukoushuone  Sieppijärvellä !

tirron_kesaleiri_29.6.-6.7.2014_208.jpg

Kolarin Sieppijärven kylässä olevaan rukoushuoneeseen voidaan majoittaa yöpyjiä. Jokaisen kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina klo 12, rukoushuoneessa on voimallinen seurakunnan ehtoollisjuhla ja sanan opetus ja ylistys.

Rukoushuone sijaitsee Sieppijärven kylän keskellä valtatie E8 varrella. Lähiosoite on Peltomiehentie 4, 95800 Sieppijärvi.

Muista tilaisuuksista ilmoitamme erikseen sivuilla ja Luoteis-Lappi lehdessä pidä mielessä palstalla.

Jumala lähetti Venäjän Karjalasta Vuokkiniemestä iloisen ja osaavan remonttiryhmän vaihtamaan Sieppijärven rukoushuoneen vuotava eteisen vesikatto uuteen, 24-25.6.2013.

Kuvassa vas.Mihail Kornilova, Jorma Lappalainen, ja Mihailin poika Jura Kornilova.

Työssä mukana olivat myös Mihailin vaimo Tanja Kornilova, Jarmo Eloranta ja Mikko Rantajääskö.

Kiitos Herralle ! Siunausta Venäjä, Suomi yhteistyölle !

img_3192.jpg

Pastoripariskuntana on vuodesta 1990 saakka toiminut Jorma ja Tarja Lappalainen. Lisäksi Jorma tekee paljon julistus ja lähetystyömatkoja Venäjän Karjalaan ja Murmanskin lääniin sekä Pohjois-Norjaan ja Ruotsiin. Myös Eestiin on tehty julistusmatkoja käytännön avustustyön ohessa sekä useita lähetysmatkoja eri maihin.

Jorma_ja_Tarja_2.6.2013

Jorma ja Tarja  Lappalainen Kolarista. Kenttänä koko Pohjois-Kalotin alue. Tässä ollaan tulossa Venäjän matkalta entisen Suomen alueella Alakurtissa kesällä 2013.

Rukousvastauksena Jumala lähetti seurakuntaamme voimallisen rukoilija-lähetyssaarnaja-evankelistapariskunnan auttamaan Jumalan työssä Kolarissa ja laajemmaltikin Pohjoisella alueella. Olemme sydämestämme kiitollisia Taina ja Simo Rautiolle heidän antautuneesta palvelualttiudesta Herran elopellolla.

2-26.12.2015_Venaja_Kavdor_157.JPG

kaija_satta.jpg

Taina Rautio on toiminut seurakuntatyöntekijänä Kolarin helluntaiseurakunnassa vuoden 2015 alusta alkaen ja on edelleen tässä tehtävässä. Lähetyssaarnaaja ja Raamatun opettaja Simo Rautio on tehnyt pitkän päivätyön Australiassa ja Papua Uusi-Ginealla. Nyt hän palvelee Herraa monilla armolahjoilla Pohjolan kentällä eläkkeellä olevana julistajana.

Kaija_2014

Virkeä eläkkeellä oleva evankelista Kaija Satta Kolarin Sieppijärveltä on tehnyt koko elämänmittaisen palvelutyön Lapin evankelistana.

1000_hlon_Teltta_2014

Kolarin helluntaiseurakunta yhdessä Lapin Herätys ry:n kanssa hankki kesällä 2014,  1000 hengen teltan ja varastointi-ja kuljetus kontin. Teltta on tarkoitettu Pohjoisten kansojen herätystä varten.

Kuvassa teltta oli ensimmäistä kertaa käytössä täällä Pohjoisessa Laksjohkassa Norjassa 23.-27.7.2014 , Pohjoisten Kansojen Kristillisessä Konferenssissa.

KOLARIN HELLUNTAISEURAKUNTA SEURAKUNTA TILI NUMERO ON

POP  KOLARI,  FI62 5643 6040 0000 76