VALTAKUNTA RUKOILEE Kolarin kirkossa
26.-28.1.2024


VALTAKUNTA RUKOILEE Pohjoiskalotin Rukouskonferenssi oli 3 päivää Kolarin kirkossa jatkuvaa Pyhän Hengen kirkkautta ja voimallista Jumalan läsnäolon siunaamia päiviä. Kiitos Herralle ! Kaikki sujui hyvin palvelualtiiden Herran lähettämien lähimmäisten kanssa. Monia ihmeitä tapahtui myös ! Kiitos Herralle ! Tässä muutamia ihmeitä:

- Jatkuva Pyhän Hengen voitelu oli kaikkialla

- Pyhän Hengen voima täytti monia kaipaavia sieluja.

- Sairaita parani salissa ja kotikatsomoissa ruutujen ääressä.

-Satojen rukouspyyntöjen puolesta rukoiltiin.

-Profetaalisia rohkaisuja saivat monet Jumalan lähettämät ystävät, kun tulivat Kolarin Rukouskonfernssiin.

- Lauantai illan alttari rukouspalvelu venyi monia tunteja, niin että kaikkien puolesta ehdittiin rukoilla. Hengen tuli kosketti janoisia sieluja.

-Tekniikka toimi hyvin. TV7:n johtaja Martti Ojares sanoi että kaikkien aikojen paras konferenssi oli tämä kaikilla mittareilla mitattuna. Kiitos ja kunnia Jumalalle !

-Tammikuun kovat -30....-40 asteen pakkaset vaihtuivat -5...+3 asteen tosi leutoihin ilmoihin noin kahden viikon ajaksi, viikko ennen ja viikko jälkeen Rukouskonfernssin. Eikä satanut lunta juuri yhtään. Se oli kyllä rukousvstaus ! Kiitos ja kunnia Jumalalle !


JUMALA kaunistaa hyvyydellään vuoden 2024 ! Opi luottamaan Jumalaan enemmän kuin tähänasti Psalmin 23 opastuksella. HERRA on minun paimeneni ja resurssini, ei minulta mitään puutu ! Jotta voit astua Psalmin 24 Herran läsnäolon siunauksiin. Nostakaa päänne sotavuosien ja koetusten keskellä ! Kunnian Kuningas Herra Sebaot tulee ! Jeesus tulee uskovien uudistajan, maailman ihmisten pelastajana, sairaitten parantajana, uupuneiden pelastajana. Jeesus tulee voittajan voittamaan ja sitten hän tempaa omansa suojaan Karitsan häihin, kun maailmassa alkaa hirvittävät antikristuksen vihan ja tuomioiden ajat. Voit katsoa kaikki opetukset uusintana milloin vain sinulle sopii www.tv7.fi ARKKI kanavalta.

NYT on Jumalan aika Suomelle ja kansakunnille ! Nyt kaikki Jumalan lapset nouskaamme yhdessä rukousrintamassa kaikkea paholaisen pimeyden voimien vyöryä vastaan Jeesuksen nimessä. Voitetaa Herralle vielä ne kaikki, jotka puuttuvat Jumalan Valtakunnasta. Siunataan Israelia Jumalan silmäterää ja rukoillaan Lähi-Idän kansojen puolesta Jeesuksen nimessä. Rukoillaan kaikkien vainottujen kristittyjen puolesta ja eri kansojen puolesta, että mahdollisimman monet pelastuisivat Jeesuksen nimessä.

RUKOILKAAMME VALTAKUNTA RUKOILEE Rukouskonferenssien puolesta eripuolilla Suomea tänä vuonna. Pyydämme Herran johdatusta kaikkeen järjestelyihin ja oikeaa ajoitusta olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

16.-23.2.2024 Olemme 7 päivän rukousviikolla rukoilemassa Suomen kansan puolesta Larsmon Lähetyskodilla Pohjanlahden rannikolla.

6.-10.3.2024 Olemme rukoilemassa Kanta-Hämeen alueella, jossa on vanhaa noituuden ja pimeyden voimien tyyssijaa. Rukouksella ja Hengen voimassa tulee vapautta ihmiset ja alueet pahan hengen voimista Jeesuksen nimessä. La 9.3.- Su 10.3. On Kanta-Hämeen Rukouskonferenssi Hämeenlinnan helluntaiseurakunnassa. Rukousta tarvitaan.

12.-19.4. 2024 Olemme jälleen 7 päivän rukousviikolla Larsmon Lähetyskodilla rukoilemassa Suomen puolesta. Jeesuksen nimessä.

Pyydämme esirukousta loppuvuoden VALTAKUNTA RUKOILEE Rukouskonferenssien suunnittelun ja toteutukien puolesta.

Siunaavin rukous terveisin Jorma Lappalainen Kolari

POHJOISKALOTIN RUKOUSKONFERENSSI KOLARISSA 27.-29.1.2023

Teema: HERÄTYKSEN LÄPIMURTO

Jeesus Kristus sai kaikkein suurimman läpimurron Saatanasta ja sen joukoista kun hän Ristinkuolemalla mursi synnin, sairauden ja kuoleman vallan. Kol.2:15 "Lihansa päivinä Kristus voimakkain huudoin ja kyynelin uhrasi rukouksia ja anomuksia Jumalalle.... Heb. 5:7 Myös Kolarin Rukouskonferenssissa huudoin ja kyynelin rukoiltiin ja anottiin synnintunto Herätystä Suomeen Jeesuksen nimessä. Konferenssi oli hyvin monipuolinen ja hengellisesti rikas kokonaisuus. Ensikertalaisia oli noin kolmasosa. Rukoilijoita Rauhan Majatalolta ja Israel Pochtar Israelista , Pakistanin perhe joka oli paennut Suomeen henkensä uhalla, kun muslimi terroristit yrittivä ampua heitä. Voimallinen Pyhän Hengen läsnäolo oli aistittavissa koko tapahtuman ajan. Valtava Jumalan Hengen voima täytti monia. Monet paranivat ja saivat uutta voimaa taisteluihin. Satoja rukous-ja kiitosaiheita virtasi kokoajan Jorman puhelimeen. Herra kosketti tuhansia kotikatsomoissa. Siunaus oli todellinen niin hengellisesti kuin myös taloudellisesti. Kiitos ja kunnia Jumalalle kaikesta !

LÄPIMURTO, sanaa ei ole suomenkielisessä Raamatussa, mutta hebreankielisessä on. 1 Aikakirja 14:11 Kun Jumala antoi Daavidille voiton Filistealaisita, jotka olivat maailman joukkoja ja halusivat tuhota Israelin seurakunnan, niin siinä voitossa tuli täydellinen läpimurto vihollisista Jumalan voimalla. Silloin Daavid sanoi: "Jumala on murtanut viholliseni minun kädelläni niin kuin vedet murtavat padon." jae 11 Kun valtavat vesimassat murtavat padon, niin se kuvaa hyvin mitä tarkoitetaan läpimurrolla. Silloin kaikki esteet väistyvät ja virtaa ei voi mikään estää.

Jumala puhui meille Rukouskonferenssin jälkeen, että vihollisen padot, jotka estävät HERÄTYSTÄ, niin ne murtuvat saranan puolelta, kun Jumalan Hengen virrat ryskyttävät patoon aikansa. Myös Herra näytti että hengellinen iso lehti kääntyy ja Jumalan Valtakunta murtautuu esiin voimalla. Halleluja ! Aamen !

Stephen Georgen tiimi kiersi lähes kaksi viikkoa Etelä-Lappia ja Oulun aluetta konferenssin jälkeen, hyvää hedelmää tuoden. Kiitos Herralle ! Jorman ja Sirkku Chewningin ryhmä 8 henkilöä palvelivat Enontekiöllä ja Saamelaisten pääkaupungissa Norjan Kautokeinossa. 12 saamelaista tekivät liiton Israelin Jumalan kanssa itkien ja rukoillen ja Herra noteerasi sen heti. Seuraavana yönä Herran Henki puhui suomalaiselle avioparille, jotka olivat rukoilemassa läpimurtorukousta Suomen ja Sakndinavian puolesta, että "kuolemantuomio kumottu." Halleluja ! Jumala on armollinen ja rakastava hyvä Jumalal ! Kiitos ja kunnia ja ylistys ja palvonta Herralle nyt aina ja iankaikkisesti !!! Jatketaan läpimurto rukousta ja kiitosta saamelaisten ja Suomen ja koko Skandinaavien puolesta, että voimallinen LÄPIMURTO HERÄTYS pyyhkii yli vuorten ja laaksojen ja saa kovat sydämet nöyrtymään Jumalan väkevän käden alla Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä.
KESÄ-HEINÄKUU 2022

Kolarin Kesäjuhlien teema oli "Jumalan Valtakunta on tullut lähelle" Jeesus tuli lähelle Sanan ja Pyhän Hengen kautta ja vapautti vangittuja sielunvihollisen siteistä vapauteen. Kiitos Herralle ! Monet vapautuivat vuosikymmeniä sitoineista sisäisitä taakoista, jotka vain Jeesus Kristus voi vapautta sovintoveren ja Pyhä Hengen voimalla.

Nyt on Suomen ja eri kansojen aika kohdata Jeesus Kristus Taivasten Valtakunnan kuningas ja puhdistua ja pyhittyä Hänen sovintoveren voimassa. Saatana yrittää saada omaa tuhoavaa agendaansa läpi, mutta elävä Jumalan seurakunta vastustaa vihollista ankarasti. Nyt ei ole aika vihollisen "uudelle maailmanjärjestykselle" vaan Jumalan "UUDELLE MAAILMANJÄRJESTYKSELLE" joka on valtava lopunajan elonkorjuu ja sielujen pelastus eri kansoista Jeesuksen nimessä.

Valmistaudu tähän phdistuen ja pyhittyen ja eheytyen Jeesuksen nimessä käyttöä ja ylösottoa varten. Jeesus saapuu ! Oletko valmis ?
TAMMIKUU 2022

Vuoden 2022 Ruokouskonferenssin painopiste oli yhteisen rukouksen ja ylistyksen voima ja Jumalan ihmeet. Monet syttyivät pienryhmissä rukoilemaan Suomen ja maailman tilanteiden puolesta koko sydämestä. Onhan nyt jo noin 2 vuotta maailma ollut Covid-19 ruttotaudin kourissa ja sodanuhka leijuu ilmassa. Maailman kansat tarvitsevat voimallista evankeliumin herättävää voimaa eikä sotia. Tosin sodat ja vaikeudet pakottavat ihmiset etsimään Jumalaa tosi sydämellä, kuten nyt Ukrainassa on tapahtunut. Lisäämme rukousviikkoja ja rukoustapahtumia. Nyt on myös SUOMEN aika herätä rukoilemaan ja etsimään Herran kasvoja Jeesuksen nimessä. Viikolla 7 menemme rukoilemaan Suomen Itä-rajalle suojelusta ja varjelusta Suomelle. Jumala kuulee ja vastaa sydämen nöyriin rukouksiin Jeesuksen nimessä. Psalmi 9: 10-11 "Joka Korkeimman suojassa istuu ja Kaikkivaltiaan varjossa yöpyy, se sanoo Herralle: "Sinä olet minun turvani ja linnani, minun Jumalani, johon minä luotan.".....Psalmi 91:1-16

POHJOISKALOTIN RUKOUSKONFERENSSI KOLARIN YLLÄKSELLÄ 29.-31.1.2021 OLI VALTAVA SIUNAUS ! KIITOS HERRALLE !

Teemana oli JEESUS PARANTAA JA EHEYTTÄÄ...

Parantumista ja eheytymistä totisesti tapahtui, niin paikanpäällä kuin myös kotikatsomoissa TV7:n ja Facebookin välityksellä. Lisäksi ihmisiä tuli uskoon ja vapautui vihollisen vallan alta Jumalan lasten Hengen vapauteen Jeesuksen nimessä ! Halleluja !

Tämä nettikonferenssi joka pidettiin ensimmäistä kertaa Ylläs tunturissa Saaga hotellissa oli siunaus kaikilla mittareilla mitattuna. TV7:n toimitusjohtaja Martti Ojares sanoi että, "tämä Rukouskonferenssi oli TV7:n tuotantohistorian hengellisin tapahtuma." Siinä oli Jumalan Sanan monipuolista opetusta, rukousta yksin ja ryhmässä, ylistystä ja palvontaa, rohkaisevaa reipasta ylistysmusiikkia, koskettavaa yksinlaulua ja ennen kaikkea Pyhän Hengen voitelua, joka tuli läpi TV-ruutujen. Kunnia Jumalalle !

Saimme monipuolista hyvää ja rohkaisevaa palautetta ympäri Suomea. Monia tuli uskoon ja parantui ja uudistui uskossaan. Monet tulivat rohkaistuiksi ja heräsi toivo että minäkin voin muuttua Jeesuksen kaltaisuuteen Sanan ja Pyhän Hengen voiman kautta. Kiitos Herralle !

Tahdomme kiittää tapahtumasta ennen kaikkea Jumalaa, joka johdatti hienosti kaikki palat kohdalleen. Kiitämme kaikkia esirukoilijoita kentällä ja paikanpäällä. Kiitämme kaikkia Sanan saarnaajia voimalliseseta voitelusta joka vaikutti jokaisen kohdalla. Kittämme rukoilijoita ja ylistäjiä ja laulajia ja soittajia että saimme "veisata Herralle ylistystä" koko sydämestämme Herran kunniaksi. Kiitämme kuvaajia ja kaikkia tekniikan henkilöitä että kaikki meni hyvin ja saatiin välittää hyvää sanomaa koko Suomelle ja koko maailmaan. Kiitämme upeaa keittiötiimiä mahtavasta Jumalallisesta asenteesta, "kaiken minkä teet, tee se niinkuin Herralle." Kiitämme kaikkia majoittajia ja yhteistyötahoja hyvästä yhteistyöstä tällä tärkeällä ruokusrintamalla. Kiitämme kaikkia jotka uhrasitte omia varoja tähän tärkeään palvelutyöhön TV7:n ja Kolarin helluntaiseurakunnan kautta tehtävään työhön. Talous siunaus oli niin runsas, että konferennsi menojen hoitamisen lisäksi voimme jakaa siunausta myös Israelin, Intian, Kenian ja Unkarin köyhien auttamiseen. Kiitos Herralle.

Nyt menemme rukoillen eteenpäin ja kysymme Herralta seuraavia pysäkkejä, miten meidän tulee edetä, että uskovat uudistuisivat ja että maailman pyörteissä olevat rakkaat lähimmäisemme pelastuisivat ja tulisivat sisälle Jumalan Valtakuntaan.

POHJOISKALOTIN RUKOUSKONFERENSSI on katsottavissa uusintana www.tv7.fi kanavan arkistosta milloin vain haluat. Myös meidän kotisivujemme Facebook kanavalta voit katsoa tapahtuman eri osia uusintana koska vaan haluat.

Siunaavin rukous terveisin Jorma Lappalainen, Lapista
Lapin
rukousverkostokirje 17.3.2020

Suomi on kiinni. Valmius- eli poikkeuslaki astuu voimaan. Se
tietää sitä, että nyt suomalaisten pitää olla enimmäkseen kotona. Kodista käsin
tehdään etätöitä, ja lapset ja nuoret opiskelevat etänä jne. Yli 10 hengen
kokoontumiset kielletään, että vältyttäisiin koronavirustartunnoilta. Tilaisuuksia
perutaan, koulut suljetaan, rajat suljetaan ja puolustusvoimat ovat
valmiustilassa jne.Kodeissa voi seurata tiedotusvälineitä ja www.tv7.fi kanavalta katsoa
mielenkiintoisia rukousohjelmia ja rukoilla Suomen puolesta voimallisesti.
Suomen kodit tarvitsevat nyt Jumalan Hengen herättävää voimaa, että ihmiset
kääntyisivät koko sydämestään etsimään Jumalan kasvoja. Nyt on vielä Jumalan
armon aika. Nyt tulee julistaa Jeesuksen sovintoveren voimaa ja pelastusta
yksin Jeesuksessa.Sielujemme vihollinen on saanut monet kristityt penseään
nukuttavaan koomaan. Herran Henki tahtoo herättää meidän henkemme eläviksi,
niin että meidän kaikki hengelliset aistimme tulevat teräviksi reagoimaan
nopeasti ja oikein eri tilanteissa. Niin kuin Jumala herätti Persian kuninkaan
hengen. Ja välittömästi kuningas alkoi toimia Israelin hyväksi ja määräsi
Jerusalemin uudelleen rakennettavaksi (Esra 1:1-5).Suomi on vedenjakajalla suhteessaan Israeliin. Elävillä
rukoilevilla kristityillä on valta kääntää Suomen kansan kohtalo. Rukoillaan,
että Suomen valtiovalta siunaa Israelia ja solmii myönteiset ystävyyssuhteet
Israelin kanssa, ja että mediassa aletaan puhua hyvää Israelista. Siunataan
Israelia ja rukoillaan rauhaa Jerusalemille (1 Moos.12:3 ja Sak.2:5-17).Kristillisen Taivaskanavan www.tv7.fi rooli tulee
moninkertaistumaan katsojaluvuissa, kun ihmiset oleilevat kodeissaan ja selaavat
eri TV-kanavia. Rukoillaan katsojien ja tuottajien puolesta. Nyt tarvitaan
voimallista evankelioivaa ohjelmaa ja rukousta Suomen puolesta. Saakoon TV7
olla voimallisessa Herran käytössä lopunajan herätyksessä.Rukoillaan kaikkien 21 Lapin alueen kunnan ihmisten (177 000)
puolesta. Pyydän, että Suomen kodeissa aletaan rukoilemaan enemmän suomalaisten
kotien puolesta niin täällä Pohjoisessa kuin myös Etelä-Suomessa. Kodeista ja
kotien ihmisten sydämistä alkaa Jumalan etsimisen jano. Saakoon se voimistua
nyt, kun elämme poikkeuksellista aikaa Suomessa ja koko Euroopassa. Olkoon
kotisi nyt Sinun rukouskammiosi.Korkeimman suojelus Psalmissa 91: ”Joka Korkeimman suojassa
istuu ja Kaikkivaltiaan varjossa yöpyy, se sanoo Herralle: ’Sinä olet minun
turvani ja linnani, minun Jumalani, johon minä luotan.’ Hän päästää sinut
linnustajan ansasta ja surmaavasta rutosta. Sulillaan hän suojaa sinua,
hänen siipiensä alla sinä saat turvan. Hänen totuutensa on kilpi ja suojus.
Sinä et pelkää yön kauhuja, et päivällä lentävää nuolta, et ruttoa, joka
kulkee pimeässä, et tautia, joka tekee tuhojaan keskellä päivää… Ei
kohtaa sinua onnettomuus, eikä vitsaus lähesty sinun majaasi. Sillä hän antaa
enkeleilleen sinusta käskyn varjella sinua kaikilla teilläsi…”RUKOUS: ”Oi Herra, Taivaan Jumala, suuri ja peljättävä
Jumala, joka pidät voimassa liiton ja säilytät laupeuden niille, jotka
rakastavat Sinua ja noudattavat Sinun Sanaasi. Kuule palvelijasi rukoukset, kun
me nyt yötä päivää huudamme sinun puoleesi ja etsimme sinun kasvojasi. Myös
minä ja sukuni ja kaikki suomalaiset olemme tehneet syntiä sinua vastaan ja
kääntäneet selkämme sinulle oi Jumala. Katso suuressa armossasi ja laupeudessasi
meidän puoleemme ja anna anteeksi syntimme ja rikoksemme ja puhdista sydämemme
kalliilla Jeesuksen Kristuksen sovintoverellä. Herätä meidän henkemme Pyhällä
Hengellä ja luo meihin uusi puhdas henki. Eheytä ja paranna meidän sielumme ja
kehomme kaikesta rikkinäisyydestä ja raihnaisuudesta. Paranna meidät kaikista
koronaviruksista ja muista tarttuvista taudeista. Pelasta ja paranna meidät.
Tässä olemme, kohtaa meitä taas. Ilman Jumalaa me hukumme. Kiitos Jumala, että
autat meitä voimallisella kädelläsi. Jeesus Kristus olet totisesti meidän
Herramme ja Kuninkaamme! Kunnia ja ylistys Herralle!

Siunaavin rukousterveisin Jorma Lappalainen Lapista,
Kolarista
RUKOUSSTRATEGIA KORONVIRUSTA
VASTAAN 10.03.2020
Olemme joutuneet
koronaviruksen hyökkäyksen kohteeksi maailmanlaajuisesti.Korona tarkoittaa
kruunua, koska se virus on kruunun näköinen. Sielujemme vihollinen Saatana
matkii kaikessa Jumalaa, mutta negatiivisella tavalla. Se antaa nyt maailman
kansoille kuoleman kruunun koronaviruksen muodossa ja näin yrittää estää
Jumalan suunnitelmat maailmanlaajuisesta Hengen vuodatuksesta ja herätyksestä.
Jumala antaa hänen seuraajilleen elämän kruunun. Kiitos Herralle.

Jesaja 59:19 on
profeetta Jesajan kautta Herran Sana, että vihollinen tulee sisään kuin padottu
virta, mutta Herran Henki ajaa sen pakoon eli pois.

Lisäksi Jesaja 14:29
antaa ymmärtää että Koronavirus on ”lentävä tulinen käärme”, joka on kolmisäikeinen,
mutta se on Herran Hengen avulla lyötävissä alas.

Kolmisäikeisyys tulee
siitä että siinä on käärme, joka on harhauttava ja hämäävä petos ja toiseksi
farisealainen uskonnollisuus ja nopeasti etenevä tappava tauti.

Se aiheuttaa pelkoa ja
taloustaantumaa ja hämmennystä koko maapallolla kaikissa maanosissa ja maissa.

Nyt tarvitaan
täsmärukousta ja rukousta samassa Hengessä, maailmanlaajuisesti, niin
vihollinen pakenee Jeesuksen nimessä.

Jeesus sanoi: ”kaikki,
minkä te sidotte maan päällä, on oleva sidottu taivaassa, ja kaikki, minkä te
päästätte maan päällä, on oleva päästetty taivaassa.” Matt. 18:18

Rukousstrategia:

 1. Herra, me sidomme
  harhautuksen käärmeen, uskonnollisuuden hengen kyyn ja koronaviruksen lentävän
  tulisen käärmeen.
 2. Me murramme sen epäpyhän
  liiton, kolmisäikeisen hyökkäyksen, joka yrittää estää maailmanlaajuisen
  herätyksen vuodattamisen.
 3. Herra, me pyydämme,
  että Sinä heität ulos petoksen käärmeen, uskonnollisuuden hengen kyyn ja
  koronaviruksen lentävän käärmeen hyökkäyksen. Me pyydämme, että Sinä pysäytät
  globaalin epidemian. Me pyydämme sairastuneille parantumista. Me julistamme
  täyttä auktoriteettia tämän viruksen yli ja kaikkien siihen liittyvien
  sairauden ja kuoleman hyökkäysten yli.
 4. Aivan kuten Jesaja
  14:29 sanoo: ”Sauva, joka sinua löi, on murtunut.” Saatana on lyönyt maata
  koronaviruksen sauvalla. Me pyydämme, Herra, että Sinä murtaisit tämän
  hyökkäyksen sauvan ja toisit maailmanlaajuisen Hengen vuodatuksen ja
  herätyksen.
 5. Me julistamme Psalmin
  91:7 sanoin: ”Kaatukoot tuhat sivultasi, kymmentuhatta oikealta puoleltasi,
  mutta sinuun se ei satu.


Paras tapa vastata on
olla ilman pelkoa. Ole viisas ja jatka rukousta. Huuda Herran puoleen, että
Hänen tahtonsa tapahtuisi.Saimme viestin
Kiinasta Wuhaniin seurakunnasta, jossa kaikki uskovat sairastuivat Korona
virukseen. Sitten he kaikki pastorin johdolla rukoilivat uskonrukouksen ja he
kaikki parantuivat.

Sitten heitä tutkittiin ja huomattiin
että uskovien veressä on parantavaa voimaa, ja heitä pyydettiin luovuttamaan
verta että muutkin sairastuneet voisivat parantua. Se on Jeesuksen veren voima.
Kiitos Herralle ! He myös ovat saaneet vapaammin julistaa evankeliumia
kaduillakin ilman pidätystä ja nyt kun kaikilla on hengityssuoja valvonta
kamerat ei tunnista kuka on uskova ja kuka ei. Jumala itse näin puolustaa
omiaan. Kunnia Jumalalle !


Sanomat on koonnut Jorma


RUKOUSKONFERENSSI
2020 • Jumalan
  perheväki kokoontui jälleen jo 24. kerran voimalliseen Rukouskonferenssiin
  tammikuun viimeisenä viikonloppuna Kolarin koululle. Herra lähetti janoisia
  ihmisiä joka ilmansuunnasta ja useista eri maista Kolarin korpeen kohtaamaan
  elävää Jumalaa rukoillen ja ylistäen.
 • Uskon
  ja rakkauden Henki vaikutti voimallisesti vetäen myös uusia ihmisiä mukaan,
  kohtaamaan Jumala. Myös paikallisia lappilaisia tuli mukaan ja he ihmettelivät
  kuinka monipuolinen ja ihanan vapaa ohjelma teillä on täällä. Se on herätyksen
  Henki. Saakoon se voimistua ja vetää kaikki janoiset elävän veden ääreen
  juomaan Kristus kalliosta todellista Jeesus elämää.
 • www.tv7.fi kanavan kautta
  mukanaolijoita oli varmaankin kymmeniä tuhansia. Jumala yksin tietää määrät,
  mutta monet kohtasivat Herran TV ruutujen äärellä ja lähettivät hyvää
  palautetta. He saivat rohkaisun sanaa ja parantumista ja pelastumista ja Pyhän
  Hengen voimaa. Kiitos Herralle. Kiitos TV7:n väelle, joka välitti sanoman
  pääkanavalla koko viikonlopun ajan. Siunaamme TV7:n kanavaa ja ohjelmia.
  Saakoon kanava olla yhä enemmän Jumalan herätyksen välikappaleena Suomessa ja
  kaikkialla eri maissa.
 • Herra
  Jeesus itse oli keskellämme Sanan ja Hengen kautta, nostaen meidän uskon tasoa
  ylöspäin. Nyt oli selkeästi aistittavissa Herran läsnäolon vaikutuksesta, että
  uskon Henki ja rakkaudellinen ilmapiiri ovat voimistuneet. Saakoon se lisääntyä
  koko Suomen maassa Jeesuksen nimessä.
 • Sunnuntain
  viimeisessä tilaisuudessa Taivas avautui ja Herra Jeesus antoi valtavan
  profetaalisen Hengen koskettaa monia. Jumalan Henki vaikutti niin että, tuli
  myös antamisen siunaus, niin että konferenssin talous budjetti meni plussalle
  kahdessa päivässä. Kun konferenssi väen
  lisäksi TV7:n kautta mukana olevat alkoivat uhraamaan Rukouskonferensille
  seurakuntamme tilille suoraan. Kiitos Jumalalle ja kiitos uhraajille. Tulkoon
  voimallinen siunaus jokaisen uhraajan elämään. Tätä rukoilimme jokaiselle
  uhraajalle nimeltä ilon kyynelten täyttäessä silmämme. Herra Jeesus on
  ihmeellinen! Jumalan Sana on voimallinen! Pyhä Henki tekee kaiken eläväksi!
  Kunnia Jumalalle kaikesta!
 • Nyt
  valmistelemme jo täyttä päätä Kolarin Kesäjuhla konferenssia juhannukseksi.
  Monia on jo ilmoittautunut juhlille mukaan. Rukoillen valmistelemme, että
  saamme astua askel askeleelta kohti voimallista Pyhän Hengen vuodatusta ja
  herätystä Jeesuksen nimessä. Ei vain Lapissa vaan koko Suomessa ja aina
  maailman ääriin asti.
 • Herran
  Jeesuksen armo ja Isän Jumalan rakkaus ja Pyhän Hengen osallisuus olkoon teidän
  kaikkien kanssanne, nyt ja aina ja
  iankaikkisesti. Aamen!
 • Siunaavin
  rukousterveisin Jorma


LAPIN RUKOUSVERKOSTOKIRJE
5.1.2020

Kiitos- ja rukousaiheita:Kiitämme kaikkia esirukoilijoita, jotka seisoitte takanamme
rukouksissa. Juuri siksi Jumalan voimallinen käsi oli yllämme koko Afrikan
matkamme ajan. Raamattu sanoo: ”Taisteluun osallistuneen ja kuormaston luo
jääneen osuus olkoon yhtä suuri; saalis on jaettava yhdessä.” (1 Sam.30:24) Kun
yhdessä ”taistelemme” vihollista vastaan, niin yhdessä jaamme myös voitot,
jotka Herra antoi tällä ”sotaretkellä”. Kiitos Herralle! • Herra antoi sanan ja voitelun julistaa
  janoiselle kuulijakunnalle voimallista Jumalan Sanaa.
 • Jumalan Sanassa on voima, niin että monet
  sisäiset lukot alkoivat aukeamaan ja monia sisäisesti ja ulkoisesti sairaita
  Herra Jeesus paransi kymmenittäin.
 • Erityisesti Ugandan konferenssissa, kun Petteri
  julisti Jeesuksesta parantajana ja pyysi ihmisiä rukoilemaan vierustoverinsa
  puolesta, alkoi tapahtua kymmeniä parantumisihmeitä. Tunnin ajan ihmiset todistivat
  parantumisestaan. Monien selkä parani, muisti parani, mielenalueen häiriöt
  paranivat, sisäelimet paranivat jne.
 • Evankelioimis-crusadessa pelastui ja parani
  eräs sairas mies, joka oli laiha kuin luuranko. Seuraavan päivänä hän söi
  konferenssissa ison miehen annoksen ja sanoi, että hänellä on niin valtavan
  hyvä olla, kun Jeesus pelasti ja paransi hänet.
 • Toinen mies, jolta puuttuivat polvilumpiot
  kokonaan, tuli puukeppien avulla jalat suorana crusadeen (jalat eivät taipuneet
  polvesta). Rukouksessa Herran Henki kosketti parantavalla voimalla ja mies
  lähti juoksemaan. Jalat taipuivat, vaikka ei tullut uusia polvilumpioita. Se
  oli Jumalan ihme. Halleluja!
 • Nainen, jolla oli toinen puoli kehosta kuin
  tulessa kovien kipujen vuoksi, todisti: Kun Jumalan mies laittoi kätensä hänen
  polvensa päälle, Jumalan voima meni hänen lävitseen ja kaikki kipu loppui heti.
  Kiitos Jumalalle!
 • Toinen nainen todisti, kuinka sisäelimet,
  munuaiset parantuivat, kun hänen puolestaan oli rukoiltu.
 • Kwangamoressa oli järjestetty nuorille suunnattu
  viikon leiri, jossa opetettiin Jumalan Valtakunnasta ja Jumalan Sanasta. Viikonloppuna
  liityimme mukaan ja aloitettiin evankelointitapahtuma. Iltaisin oli ämyrit
  täysillä, kun kansa ylisti ulkona Jumalaa laulaen ja tanssien vauhdikkaasti.
  Kun oli pari tuntia ylistetty ja alkoi tulla hämärää, aloitettiin voimallinen
  puolen tunnin evankeliumin julistus ja esirukouspalvelu. Heinäsirkat aloittivat
  oman konserttinsa pimeän laskeutuessa klo 19 aikoihin. Se konsertti oli korvia
  huumaavan voimakas ja se toistui joka ilta.
 • Toisena kuumana päivän oli Kwangamoren kylän pienellä
  mutaisella joella raamatullinen kastejuhla, jossa kastoimme viisi nuorta miestä
  ja kaksi nuorta naista Jeesuksen
  opetuslapseuteen, oppimaan kaiken mitä Jeesus opetti evankeliumeissa. Piispa
  Richar Wasike siunasi kastettavat, pastori Jorma suoritti kasteen ja pastori
  Simon avusti kastettavia.
 • Keniassa lahjoitimme 50 kpl kisvahilin kielisiä
  Raamattuja lähinnä niille pastoreille, jotka eivät osanneet englantia.
  Ugandassa vastaavasti lahjoitimme lugandan kielisiä Raamattuja 50 kpl
  pastoreille, jotka eivät osanneet englantia.
 • Afrikassa ei ollut joulutunnelmaa lainkaan.
  Olihan kuuma kesä ja yöllä kovia ukkossateita. Mutta joulupäivänä saarnasimme
  Herrasta Jeesuksesta ja lahjoitimme köyhille lapsille uudet kengät, joita Rovaniemen
  Tehdasasu oli lahjoittanut Afrikan lapsille. Lisäksi lahjoitimme Tehdasasun
  lahjoittamat shampoot naisille, jotta saavat pestyä hiuksensa. Vielä
  lahjoitimme köyhille perheille kuivamuonakassit. Sekin tapahtui tanssien ja
  laulaen ja Herraa ylistäen paikallisen tavan mukaan. Myös noin 100 köyhää
  ihmistä sai syödä jouluaterian Richard ja Selpher Wasiken kodissa tilaisuuden
  jälkeen.
 • Kiitos kaikille työmme tukijoille ja
  esirukoilijoille tästä Afrikan matkasta. Varat riittivät niin, että saimme
  pitää viisi konferenssia ja jakaa joululahjat köyhille lähimmäisillemme
  Jeesuksen Nimessä. Parasta oli kuitenkin se, kun Jeesus itse jakoi hengellisiä lahjoja monille
  ahdistuneille ihmisille, jotka pääsivät vapauteen sisäisistä vankiloista ja
  sairauksista. Kiitos Herralle!
 • Uskomme, että erään esirukoilijan näky toteutui:
  Oli kolme liikkuvaa palloa. Vihreä pallo tarkoitti, että tulee heti näkyvää
  hedelmää. Keltainen pallo tarkoitti, että vasta osa hedelmästä näkyy ja loput
  näkyy myöhemmin. Punainen pallo tarkoitti, että vielä ei näy hedelmää lainkaan,
  mutta se tulee esiin pidemmän ajan kuluttua. Halleluja!
 • Kenian Kitalen pastorikonferenssiin oli
  matkustanut Rwandan piispa John Hitimana. Herra oli näyttänyt hänelle unessa,
  kuinka hän tulee kohtaamaan suomalaisen pastori Jorman. Kun tervehdin häntä,
  hän sanoi, että nyt se uni toteutui kirjaimellisesti. Hän kutsui meidät tiiminä
  Rwandaan opettamaan sisäistä parantumista kansalle, joka on toipumassa
  hirvittävästä kansanmurhasta. Pyydämme esirukousta vuoden 2020 matkoihin, että
  olisimme oikeaan aikaan oikeassa paikassa, niin kuin nyt koimme olleemme.
  Kiitos Herralle!
 • Tiimiimme kuuluivat Jorma ja Tarja Lappalainen
  Kolarista, Anna-Maija Partanen Rovaniemeltä, Marja-Liisa Perälä Pelkosenniemeltä
  sekä Petteri ja Anna Rouvinen Helsingistä.


Siunattua Uutta Vuotta 2020
kaikille esirukoilijoille ja työmme tukijoille!Jeesus on Herra nyt, aina ja
Iankaikkisesti!Siunaavin rukousterveisin
Jorma ja Tarja Lappalainen, Kolari

Pohjoiskalotin Rukousverkostokirje, marraskuu 2019

Nyt kun olemme siirtyneet
raamatulliseen uuteen vuoteen 5780, Pyhä Henki korostaa, että meidän voittomme
hengellisissä taisteluissa tänä vuonna liittyy enentyvästi siihen kuinka ymmärrämme
suun ja äänen merkityksen, ja kuinka
opimme käyttämään niitä sota-aseina
vihollista vastaan
. Heprean numero
kahdeksankymmentä voidaan kääntää sanoilla suu ja ääni. Tämän vuoden
voittostrategia korostaa kuulemista,
puhumista ja julistamista
. Puhuminen ja julistaminen edellyttävät uskon
henkeä. Pyhä Henki korostaa enentyvästi
meidän tarvettamme varmistaa, että meillä on elävä usko ja meidän uskomme
perustus on lujasti Raamatun Sanassa, niin että selviämme voittajina tämän
uuden vuosikymmenen haasteista.Ei riita, että elämme pelkästään
periaatteiden mukaan, ei edes raamatullisten periaatteiden mukaan tänä uutena
vuosikymmenenä. Tarvitsemme elävää
uskoa. Raamattu sanoo, että ilman uskoa
on mahdotonta miellyttää Jumalaa, ja melkein yhtä mahdotonta saada
rukousvastauksia.Miten usko toimii? Miten me käytämme uskoa? Kun luemme Raamattua, usko ottaa kiinni
Jumalan Sanasta ja lupaus muuttuu palkinnoksi.
Uskon voimasta Jumalan lupaus materialisoituu, kun me julistamme Sanaa ääneen
Pyhässä Hengessä. Jumalan valtakunta tulee lähelle ja Jumalan lupaukset
toteutuvat.Esimerkkinä tästä on 1 Piet. 2:24.
Siina sanotaan, että Jeesuksen veren kautta minut on parannettu. Sen tähden minun ei tarvitse saada voittoa
sairauden yli, koska Jeesus on jo hankkinut ristillä minulle parantumisen. Kuitenkin minun tulee varmistaa ja valvoa,
että sairaus lähtee. Minun tulee ottaa
Hengen miekka, mikä on Jumalan Sana, ja tämän Sanan auktoriteetin mukaan
valvoa, että sairaus, taudit ja kivut lähtevät Jeesuksen nimessä.Kun olin perheeni kanssa lähetyssaarnaajana
Thaimaassa, tulin tekemisiin irtolaisten kanssa. Koko käsitys irtolaisista oli minulle uusi,
koska en ollut koskaan nähnyt enkä kuullut irtolaisista. Irtolaiset ovat ryhmä ihmisiä, jotka
asettuvat asumaan tyhjälle tontille, vaikka heillä ei ole omistusoikeutta. He alkavat käyttämään tonttia aivan kuin
omistaisivat sen. Jos he onnistuvat
asumaan siellä määrätyn ajanjakson, tontti tulee heidän omakseen. Ainoa tapa estää irtolaisten valtaus, on
rakentaa aita tontin ympärille. Silloin lain edessä irtolaisten oikeus maahan
kumotaan ja mitätöidään. Sairauden
demonit ovat kuin irtolaiset, jotka asettuvat asumaan meidän kehoomme ilman
asumisoikeutta. Jos emme rakenna aitaa
kehomme ympärille, ja jos emme valvo Jumalan Sanan auktoriteettia omassa elämässämme,
sairaudet asettuvat taloksi.Kun pyysin Herralta rukousstrategiaa tälle
loppuvuodelle 2019, Herra puhui minulle viidestä eri strategiasta. Tässä ne ovat siinä järjestyksessä kuin ne
sain. 1. Samalla tavalla
  kuin Jeesus nuhteli tuulia ja tuli tyven, opi
  puhumaan
  myrskyille elämässäsi. Meidän äänessämme on voima, kun Pyhä Henki on
  yhteistyökumppanimme.
 2. Tee parannusta
  tyhjistä puheista
  . Kun me tunnustamme
  syntimme, on Herra uskollinen ja vanhurskas, ja antaa meille meidän syntimme
  anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä. Herra on antanut meille parannuksen tekemisen
  elämäksi.
 3. Opi puhumaan vuorille
  ja esteille elämässäsi samalla tavalla kuin Serubbaabel.
  Se Herran sana, joka
  tuli Serubbaabelille kuului näin: “Ei sotaväellä eikä voimalla, vaan minun Hengelläni, sanoo Herra Sebaot.Mikä olet sinä, suuri vuori, Serubbaabelin edessä? Lakeudeksi sinä! Hän on paneva paikoillensa huippukiven huutojen
  kaikuessa: "Suosio, suosio sille!"Ja minulle tuli tämä
  Herran sana: "Serubbaabelin kädet ovat tämän temppelin perustaneet, ja hänen kätensä sen valmiiksi saattavat.
  Ja sinä tulet tietämään, että Herra Sebaot on lähettänyt minut teidän
  luoksenne.Sillä kuka pitää halpana pienten alkujen päivän, kun nuo seitsemän Herran silmää, jotka tarkastavat koko maata,
  iloitsevat nähdessään luotilangan Serubbaabelin kädessä?
  "Kun taivas jo iloitsee
  siitä, mitä se näkee, älkäämme pitäkö halpana tai vähäpätöisenä sitä, minkä
  Herra on aloittanut, vaikka esteitä on paljon ja alku on
  pieni.
 4. Rukoile
  enemmän Hengessä.
  Kuinka siis on? Minun
  on rukoiltava hengelläni, mutta minun on rukoiltava myöskin ymmärrykselläni;
  minun on veisattava kiitosta hengelläni, mutta minun on veisattava myöskin
  ymmärrykselläni.Hengessä me pääsemme
  kiittämään nopeammin kuin ymmärryksellämme!
 5. Käske vallalla ja voimalla niin kuin Jeesus. Lk.4:32-37.Luukas kertoo meille,
  että kansanjoukot olivat hämmästyksissään Jeesuksen opetuksesta, sillä Hänen puheessansa oli voima. Luukas ilmaisi, että synagoogassa oli mies,
  jossa oli saastaisen riivaajan henki. Tämä huusi suurella äänellä: "Voi,
  mitä sinulla on meidän kanssamme tekemistä, Jeesus Nasaretilainen? Oletko
  tullut meitä tuhoamaan? Minä tunnen sinut, kuka olet, sinä Jumalan
  Pyhä." Niin Jeesus nuhteli häntä sanoen: "Vaikene ja lähde hänestä". Ja riivaaja viskasi hänet maahan heidän
  keskelleen ja lähti hänestä, häntä ollenkaan vahingoittamatta. Ja heidät kaikki valtasi hämmästys, ja he
  puhuivat keskenään sanoen: "Mitä tämä puhe on, sillä hän käskee vallalla ja voimalla saastaisia henkiä, ja ne lähtevät ulos?" Ja maine hänestä levisi kaikkialle ympäristön
  seutuihin. Kun Jeesus opetti,
  niin Hänen puheessansa oli voima, mutta kun Hän nuhteli saastaista henkeä, Hänellä
  oli auktoriteetti ja voima. Samalla
  tavalla Pyhä Henki rohkaisee meitä ei ainoastaan opettamaan Hengen voimassa vaan myös käskemään vallalla ja voimalla saastaisia henkiä ja vapauttamaan
  ihmisiä kaikista demonisista sotkuista. Kirjoittaja on
  suomalainen lähetyssaarnaaja Sirkku Chewning Arizonasta Yhdysvalloista. Hän
  tulee sielunhoito rukoilijaksi ja julistajaksi POHJOISKALOTIN
  RUKOUSKONFERENSSIIN KOLARIIN 24.-26.1.2020. Rukouspyyntöjä: Nyt tarvitaan
  uskonrukousta ja uskonhenkeä kolmen seuraavan tapahtuman puolesta.


 1. Marraskuun 2019 loppupuolella Jorman ja Tarjan ja tiimin
  raamatunopetus ja sielunhoito rukousmatka Venäjän Zelenoborskin Kristilliseen
  hoitokotiin.
 2. 9.-31.12.2019 Jorman ja Tarjan ja tiimin lähetystyömatka
  Afrikan Keniaan ja Ugandaan, joissa meillä on viisi voimallista konferenssia.
  Että ihmeet ja merkit seuraavat uskonsanan julistusta ja että saadaan kaikki
  tarvittavat varat köyhien lähimmäisten ruokkimiseen jo ennen matkan alkamista.
 3. 24.-26.1.2020 toteutetaan 24. POHJOISKALOTIN
  RUKOUSKONFERENSSI KOLARISSA. Että se saisi olla voimallinen herätys, parannus
  ja Hengen vuodatuksen sekä parantumisen konferenssi Jeesuksen nimessä. Että
  kaikki käytännön asiat sujuisivat hyvin rakkauden ja armon Hengessä. Esirukouksista kiitollisena Jorma Lappalainen, Kolarilappalainenjorma@gmail.com www.kolarinhelluntaiseurakunta.fi,
  sivuilta näet ohjelman.
  www.tv7.fi , kanavalta voit olla mukana Rukouskonferenssissa.LAPIN

RUKOUSVERKOSTOKIRJE 9.10.2018Rukous- ja kiitosaiheita Lapin ja
koko Suomen puolestaSeurakunnat
ja lähetystyö erityisesti saavuttamattomien kansojen kohdalla tarvitsevat
voimallista esirukousta, jotta Jeesuksen profeetallinen sana toteutuu: ”Tämän
valtakunnan evankeliumi julistetaan koko maailmassa, todistukseksi kaikille
kansoille, ja sitten tulee loppu.” Matt. 24:14Tiesitkö,
että maailmassamme on 7040 kansaa ja etnistä kansanryhmää, jotka eivät vielä
ole kuulleet evankeliumia. Näissä kansoissa on noin 3200 miljoonaa eli 3,2
miljardia ihmistä. Se on noin 42 % koko
maapallomme väestöstä.Rukoilkaamme
Suomen seurakuntien puolesta, että Jumala pääsee tekemään Suomen kansasta
voimakkaan sota-aseen maailman kansojen voittamiseksi Jumalalle.Suomen yllä
käydään taistelua. Jumala rakastaa Suomen kansaa ja tahtoo puhdistaa sydämet
antautumaan kokonaan Jumalalle. Nyt Herra vetää monia uskostaan haaksirikkoon
joutuneita lähimmäisiämme takaisin Jumalan käyttöön ja työhön. Jeesus rukoilee
(Room.8:34) ja itkee Suomen seurakuntaruumiin puolesta, ettei monien usko
raukeaisi tyhjiin. Jeesus uskoo tätä rukouskuormaa myös omille esirukoilijoille.Erityisesti
rukoilkaamme langenneen, loukkaantuneen, haavoitetun ja synnin likaaman
seurakuntaruumiin puolesta. Nyt on puhdistuksen aika. Nyt on totisen rukouksen
ja evankelioinnin aika. Tehkäämme se täynnä Pyhää Henkeä, niin kuin apostolit
tekivät alkuseurakunnan herätyksessä. Niin että Jumalan ihmeet ja merkit
seuraavat Pyhässä Hengessä julistettua Jumalan Sanaa.Rukoilkaamme
yhdessä TV7 järjestämässä rukous- ja paastopäivässä 18.10. klo 18.30-21.30.
Olemme silloin Tarjan kanssa myös TV-studiossa rukoilemassa.Pyydämme
esirukousta puolestamme, kun lähdemme viiden hengen tiiminä julistamaan
voimallista evankeliumia ja rukoillen hoitamaan kärsiviä sieluja Afrikan
Keniaan ja Ugandaan 19.-30.10. Erityisesti rukoilkaamme orpokoulujen tarpeiden
puolesta Kenian Bungoman kaupungissa. Sekä Itä-Ugandan vuoristoseurakuntien
puolesta, jossa pidämme voimallisen herätys- ja rukouskonferenssin.Rukoilkaamme
Lappiin ja Kolariin lisää työmiehiä ja naisia elonkorjuuseen Jeesuksen Nimessä
!Siunaavin
rukousterveisin Jorma Lappalainen, KolariLAPIN RUKOUSVERKOSTOKIRJE
4.6.2018

Rukous- ja kiitosaiheita Lapin ja
koko Suomen puolesta.

- Kiitos Herralle, että talvi on
väistynyt ja kesä on alkanut Lappia myöten aikaisin ja lämpimänä.


- Kiitos Herralle, että monet
suomalaiset ovat etsineet Herraa Jeesusta koko sydämestään ja ovat
löytäneet ilon, rauhan ja rakkauden Jeesuksen sovitustyön
hedelmänä.


- Kiitos Herralle, että Hengen
rakkaudellinen rukousyhteys Jumalaan on kasvanut aidoksi Herran
läsnolon kokemisen voimaksi monien uskovien sydämissä.


- Kiitos Herralle, että Jeesus
eheyttää ja parantaa -tilaisuuksia halutaan nyt enemmän kuin
aikaisemmin niin Suomessa kuin myös Venäjällä ja muuallakin.

Rukousaiheita:

- Lasten ja nuorten kesälomat ovat
alkaneet. He tarvitsevat meidän vanhemman sukupolven esirukouksia,
koska monesti lasten vanhemmat ovat ylikuormitettuja työn ja väärien
elämänarvojen tähden. Otetaan lapsiperheet Suomessa voimakkaan
esirukouksen piiriin.

- Rukoillaan että herkässä iässä
olevat lapset ja nuoret saisivat rakkaudellista ohjausta
kesäleireillä ja kesätapahtumissa Jeesuksen seuraamiseen koko
sydämestään. Nyt koko maailma pursuaa Jumala vastaista asennetta
festareilla, mediassa ja sosiaalissessa mediassa jne. Rukoillaan
Jeesuksen rakkauden voittoa vihollisen ja maailman kiusausten
keskellä eläville perheille, lapsille ja nuorille.

- Rukoillaan Suomen Siioniin eli
kaikille seurakunnille ja herätysliikkeille 2.Aikakirja 7:14
mukaista muutosta:


"...mutta minun kansani, jota
kutsutaan minun nimelläni, NÖYRTYY ja RUKOILEE ja ETSII MINUN
KASVOJANI ja KÄÄNTYY PAHOILTA TEILTÄÄN, niin minä kuulen
taivaassa, annan anteeksi sen synnit ja teen sen maan jälleen
terveeksi."


Tämän sanan Jumala puhui yöllä
Israelin kuninkaalle Salomonille sen jälkeen, kun he olivat saaneet
temppelin valmiiksi ja vihkineet sen Herran käyttöön. Herran
kirkkaus oli ilmestynyt pappien ylle voimallisesti ja kaikki kansa
ylisti Jumalaa. 2 Aikak. 7:1-3

Mutta Jumala näkee ihmisen synnin
turmeluksen voiman, joka tuhoaa jumalasuhteen, jos ei aitoa yhteyttä
pidetä yllä. Siksi Herra puhui tämän sanan, joka on hyvin
ajankohtainen myös meille.

1. NÖYRYYS on valtava voima Jumalan
valtakunnassa. Jeesus on siitä esikuvamme. Nöyryys on lujuutta olla
Jumalan kanssa samaa mieltä. Silloin ylpeys ja itsekeskeisyys eivät
pääse nousemaan.


2. RUKOUS Hengessä ja totuudessa
muuttaa rukoilijaa ja koko maailmaa. Hengen rukous on valtava ase
Jumalan valtakunnassa. Käyttäkäämme sitä voimallisesti.


3. KUULIAISUUDESSA etsikäämme Herran
kasvoja koko tahdon voimalla, niin me löydämme Jumalan voiman. 2
Aikak. 15:12-15


4. SYDÄMEN PUHTAUS on voima
rukoukseen. Kääntykäämme pois Jumalan vastaisista asenteista ja
lihan- ja maailmanmielisyydestä ja muilta pahoilta teiltä Jeesuksen
veren puhdistettavaksi, niin silloin saamme rukoilla Hengen
vapaudessa ja voimassa.


JUMALAN LUPAUS ON : "Herra antaa
synnit anteeksi ja tekee maan jälleen terveeksi..."


Valtava rukousvastaus! Halleluja! Näin
saamme olla yhdessä Jumalan kanssa vaikuttamassa koko Suomen maan
asioihin! Kunnia Jumalalle!

- Rukoillaan kaikkien hengellisten
kesätapahtumien puolesta, että Hengen raikkat tuulet pääsisivät
puhaltamaan yli Suomen maan Jeesuksen Nimessä !

- Rukoillaan kaikkien Suomesta
lähtevien lähetystyöntekijöiden ja aktioryhmien puolesta, jotka
vievät evankeliumin sanaa eri maihin tänä kesänä. Afrikan
Kenian orpokouluun lähtee Suomesta seitsemän hengen tiimi
Anna-Maija Partasen johdolla 6.-18.6. Rukoillaan heille voimia ja
siunausta koko matkalle ja kaikkeen palvelutyöhön lasten ja köyhien
lähimmäistemme keskellä siellä kaukana, mutta kuitenkin lähellä.

- Rukoillaan Suomen ja Israelin
johtajien välille syvempää siunaavaa yhteyttä. Rukoillaan, että
Suomi vapautuisi EU:n orjuudesta ja voisi siunata Israelia ja
Jerusalemia ja siirtää suurlähetystönsä Jerusalemiin ja että
media vapautuisi valheuutisista Israelia kohtaan.
Siunaavin kesäterveisin Jorma
Lappalainen, Kolari


VENÄJÄN
RUKOUSVERKOSTOKIRJE 19.04.2018


Kiitos
kaikille esirukoilijoille Venäjän lähetystyökentän puolesta.


Ensin
kiitosaihe Venäjältä

Venäjän
lähetystyön hedelmää on kypsynyt sisäisen parantumisen ja
sielunhoidon alueella Venäjän Karjalassa. Saimme viestin Mihail ja
Tanja Kornilovalta. He olivat äskettäin Kostamuksessa
naistenpäivillä opettamassa sisäisestä parantumisesta ja
palvelivat sielunhoidollisessa rukouspalvelussa, jossa monet
vapautuivat vihollisen siteistä ja linnakkeista ja pääsivät
ihanasti sisäisen parantumisen prosessiin. Kiitos Herralle !


Tanja
on niin kiitollinen Jumalalle ja meille suomalaislle, että tulimme
vuonna 2012 Kostamukseen opettamaan sisäisestä parantumisesta.
Silloin Jumala avasi Tanjan ymmärryksen siitä, että mitä sisäinen
parantuminen merkitsee ja miksi se on niin tärkeää jokaiselle
uskovalle, jotta voisi päästä eteenpäin Jeesuksen opetuslapsena.

Nyt
kun emme enää pääse, emmekä ehdi, aina kaikkiin paikkoihin
Venäjällä, niin siellä on Tanja ja Mihail, jotka voivat palvella.
Samoin olemme kouluttaneet Murmanskin läänissä useita henkilöitä
sisäisen parantumisen sielunhoitotyöhön.


Rukousaihe
Venäjän puolesta:

Venäjän
perhetilastossa oli karua luettavaa. Venäjällä on suuri alkoholi-
ja huume ongelma. Siitä seuraa sitten monia muita ongelmia. Esim.
joka neljäs perheenäiti eli noin 25 % äideistä joutuu kokemaan
perheväkivaltaa alkoholisoituneen miehensä takia. Lapsia joutuu
heitteille eli kadulle ja syntyy ns. katulapsiongelma. Perheitten
elintaso putoaa alas, koska isä juo, eikä huolehdi perheestään.
Kun kaikkinainen köyhyys ja kurjuus lisääntyy, niin myös
sairaudet lisääntyvät. Tämä on hätähuuto ja rukoushuuto
Jumalan puoleen Venäjän perheiden puolesta. Jeesus on tullut
etsimään ja pelastamaan syntiin vajonneita ja kdotukseen matkalla
olevia iäisyysmatkaajia Jeesuksen Nimessä !

Rukousaihe
tulevan Moskovan matkamme puolesta:

Meidän
tiimimme (Marja, Mirva, Riitta, Tanja, Tarja, Jorma) seuraava
lähetysmatka on
3.- 7.5.2018. Matka kohdistuu uusille alueille Moskovan liepeille jHs.
Siellä on tarkoitus opettaa sisäisestä parantumisesta ja palvella
lähimmäisiämme sielunhoidollisessa rukouspalvelussa. Pyydämme
jatkuvaa rukousvartiota tiimimme ylle, sillä tiedämme, että
vihollisen voimat yrittävät vastustaa ja tehdä kaikkensa, ettei
Jumalan Valtakunta etenisi kauttamme. Itse asiassa rukousta tarvitaan
kipeästi jo ennen matkaa, samoin kuin matkan jälkeisinä päivinä,
koska juuri silloin vihollinen monesti aiheuttaa vaikeuksia.

"Olkaa
siis Jumalalle alamaisia, mutta vastustakaa Paholaista, niin hän
pakenee luotanne. " Jaakob 4:7

"Vaikka
minä vaeltaisin kuoleman varjon laaksossa, en pelkäisi mitään
pahaa, sillä sinä olet minun kanssani. Sinun väkevä kätesi ja
paimensauvasi lohduttavat minua. Sinä katat minulle pöydän minun
vihollisteni nähden. Sinä voitelet minun pääni öljyllä, minun
maljani on ylitsevuotava." Psalmi 23:4-5

Arvostamme
tiiminä jokaisen esirukouksia tosi paljon. Ilman esirukouksia työmme
Venäjän "pimeillä" alueilla ei onnistuisi lainkaan.
Tehkäämme yhdessä työtä niin kauan kuin päivä on !

Siunaavin
rukousterveisin tiimin puolesta Jorma ja Tarja Lappalainen, Kolari


LAPIN RUKOUSVERKOSTOKIRJE
06.02.2018


Kiitos Jumalalle ja kaikille
esirukoilijoille, että Herra on kuullut ja vastannut moniin sydänten
rukouksiin tämän sydäntalven aikana rakkaassa Suomen maassamme.

Suomen esivallan ja herätyksen
puolesta jatkamme voimallista rukousta Jeesuksen Nimessä.

POHJOISKALOTIN RUKOUSKONFERENSSI oli
noteerattu Taivaissa 26.-28.1.2018

Tässä muutamia kiitosaiheita
konfasta:

- Hengen näky toteutui, että
Rukouskonferenssin keskikäytävään levitettiin punaista mattoa,
jonka päällä JEESUS kulki valkoisessa puvussa, kasvot loistaen
Taivaallista kirkkautta. JEESUS kulki penkkiriviltä toiselle ja
paransi sairaita. Halleluja !

- Totisesti monet sairaat saivat kokea
terveyden tässä Hengen täyteisessä konferenssissa.

- Sisäisiä vaivoja, ruoka-allergia,
flunssa ja sisäistä parantumista tapahtui.

- Monia uudistui, täyttyi Pyhällä
Hengellä, sai suurta rohkaisua jatkaa Taivastiellä, ja moni pääsi
sisäisen parantumisen prosessin alkuun.

- Katsojamäärät olivat tuplasti
suuremmat kuin viime vuonna eli nyt noin 30000 - 50000 katsojaa
seurasi tapahtumaa TV7:n kautta TV:ssä ja internetissä eri maissa.

- Olemme saaneet hyvää palutetta
monilta, jotka ovat kohdanneet Herran ja Pyhän Hengen voiman.

- Kiitosaihe on myös se, että konfan
aikaan sää oli melko hyvä, pakkanen pysyi siedettävänä, noin 7-15 pakkasasteen tienoissa.

- Osanottajia oli laajemmin kuin
aiemmin eli 13 eri kansakunnasta.

- Koskettavaa oli se, kun yhdessä
rukoilimme näiden eri kansojen puolesta voimallisesti. Jatkakaamme
esirukousta kansojen puolesta, joita Herra on laskenut sinun
sydämellesi.

- Rukoilimme Rukouskonferenssissa
Suomen, Ruotsin, Norjan, Venäjän, Latvian, Ukrainan, Unkarin,
Korean, Tanskan, Kanadan, Yhdysvaltojen, Eqvadorin, Brasilian,
Israelin, Valko-Venäjän, Eestin, Liettuan, Saamelaisten ja
Romaanikansan puolesta.

- Rukoilimme kaikkien 21 Lapin kunnan
puolesta ja Oulun läänin puolesta sekä koko Suomen puolesta.

- Vaikka oli flunssa-aika, silti Herra
lähetti salin täyteen kuulijoita noin 300-350 henkilöä.

- Talousodotukset eivät vielä täysin
täyttyneet, mutta uskomme, että monet haluavat antaa Herralle
uhrilahjan vielä 2-3 kuukauden aikana, niin että saamme kaikki
konferenssin ruokalaskut ja muut kulut hoidettua. Kiitos kaikille
uhrilahjastanne !

- Konferenssibussi, joka tuli
Pohjanmaalta rannikkokaupungista toiseen, keräsi bussin täyteen
Herraa odottavia ihmisiä. Vielä paluumatkallakin oli iloinen
tunnelma ja Henki kosketti monia vielä kotimatkallakin. Kiitos
Herralle !

- Saimme kaikkiin käytännön töihin
vapaaehtoisia palvelemaan läheltä ja kaukaa.

- Kiitämme Kolarin kunnanjohtajaa,
virkamiehiä, kirkkoherraa, koulujen opettajia ja lukion oppilaita
sekä ravitsemuskeskuksen väkeä hyvästä yhteistyöstä
konferenssin aikana. Siunaamme heitä ja rukoilemme heidän
puolestaan.

- Rukoilkaamme, että viime kirjeessä
ollut Charlie Shampin profetia pääsee toteutumaan Suomessa.

- Kiitosaihe oli myös se, että
olimme saaneet tekniikan aikaisempia vuosia paremmaksi ja selkeästi
uudelle tasolle. Kiitämme ja siunaamme tekniikkaryhmää,
mediaryhmää ja musiikkiryhmää alttiista palvelusta tässä
konferenssissa.

-Rukouskonferenssi on edelleen
katsottavissa TV7:n arkistossa, nimellä Pohjoiskalotin
Rukouskonferenssi.

-Siunataan monia pienrukousryhmiä,
jotka rukoilevat kammioissa maamme ja kansamme puolesta.


Siunaamme kaikkia rukoilijoita Paavalin
rukouksella Fil.1:3-11


Siunaavin rukousterveisin Jorma
Lappalainen, Kolari

LAPIN RUKOUSVERKOSTOKIRJE
01.01.2018


Siunattua Uutta Vuotta 2018 kaikille
esirukoilijoille ! Olet Herran Jeesuksen rakastettu ja siunattu !

Kiitos Herralle menneestä vuodesta 2017
! Monia hyviä asioita tapahtui eri herätyksien rintamilla, vaikka
koko maailma onkin Pahan vallassa, kuten Raamattu sanoo 1 Joh.5:19.


Lk.18:1-8 Jeesus kertoo meille
rohkaisuksi vertauksen lannistumattomasta rukouksesta, joka lopulta
tuotti toivotun tuloksen ! Kiitos Herralle ! Jatkakaamme rukousta
tänäkin vuotena lannistumatta Pyhän Hengen voimassa ja Jeesuksen
Nimessä !


Kestoesirukousaiheita ovat:

-Suomen ESIVALLAN puolesta, kuten
Raamattu kehottaakin 1 Tim. 2:1-4. Tästä haluan sanoa rohkaisuksi
kaikille, että meidän pääministerimme oli tosi kiitollinen ja
kosketettu siitä, että monet rukoilevat hänen puolestaan. Tästä
hän mainitsi erityisesti kaikille rukoilijoille Turun
Kristuspäivässä 2.12.2017.


- Suomen HERÄTYKSEN puolesta, että
voimallinen Pyhän Hengen vuodatus janoisiin suomalaisiin sydämiin
saisi tapahtua jo tänä alkavana vuotena 2018, kuten Raamattu sanoo
Apt. 2: 17-21 ja Jooel 3:1-5. Tästä laitan liitteenä voimallisen
profetian Suomelle. Se annettiin Jumalan sydämeltä Yhdysvaltojen
profeetalliselle rukoilijalle Charlie Shampille jouluna 25.12.2017. (Liite on tällä samalla sivulla)


Samankaltaista asiaa Herra puhui
1.11.2017 Kolarin helluntaiseurakunnan pastorille Simo Rautiolle
hänen ollessaan rukouksessa, että "ole varuillasi, sillä Minä
Herra rupean vuodattamaan Henkeäni tuulispään tavoin tulella,
voimalla ja väkevyydellä".


Ajankohtaisia rukousaiheita:


- POHJOISKALOTIN RUKOUSKONFERENSSIN
26.-28.1.2018 onnistumisen puolesta.


1. Että Hengen vuodatus saisi tapahtua
voimallisesti ja virvoittavasti Jumalan tavalla.


2. Että Pyhä Henki saa voidella
kaikki, jotka palvelevat konferenssissa ja ne jotka tulevat saamaan
Herralta virvoitusta.


3. Että kaikki käytännön työt
hoituisivat voidellun rakkauden Hengen vaikutuksessa.


4. Että talouspuoli saisi olla kaikin
tavoin siunattu.


5. Että Hän joka säät ja ilmat
säätää, antaisi suotuisaa talvisäätä Rukouskonferenssin
aikaan.


6. Että monien kohdalla Kolarissa ja
TV7:n äärellä, saisi alkaa uusi herätyksen aika Pyhässä
Hengessä ja voimassa.


7. Että Jumalan antama Herätys voisi
alkaa Suomessa ja levitä yli rajojen Jeesuksen Nimessä !


- ISRAEL JA JERUSALEM !


1. Rauhaa Jerusalemin Temppelivuorelle
ja Israelin rajoille


2. Että Messiaaninen herätys saa
voimistua ja laajentua juutalaisten ja arabien keskuudessa.


3. Että monet kansat valitsisvat
siunata Israelia ja Jerusalemia ja tunnustaa Jerusalem Israelin
pääkaupungiksi, myös Suomi !

RUKOILIJAT SUOMESSA


1. Kiitosaihe on, että pienempiä ja
suurempia rukousryhmiä on syntynyt eri puolille Suomen maata ja
rukous on lisääntynyt ! Kiitos Herralle !


2. Rukoillaan ja siunataan kaikkia
esirukoilijoita ja pyydetään Herralta heille erityistä suojelua ja
voitelua tärkeässä tehtävässä.


3. Rukoillaan, että Herra saisi
sytyttää vielä lisää rukoilijoita ja Herran lähettämiä
työmiehiä ja naisia lopunajan elonkorjuuseen !


Siunaavin rukousterveisn Jorma
Lappalainen Lapista, Kolarista


Profetia Suomelle Jouluna
25.12. 2017, profeetta Charlie Shamp, USA, Kalifornia


Hyvin aikaisin tänä aamuna minulle
tuli Herran sana Suomen kansalle. Herra puhui minulle, että Suomen
kansa on äkillisen Pyhän Hengen vuodatuksen partailla. Suomeen
lasketaan (vapautetaan) sen historiassa ennen kokematon Pyhän Hengen
herätys ja se tapahtuu yhtäkkiä!

Näin Hengessä, kuinka Raamatun pyhä
kirjoitus (Apt. 2:2-4) roikkui kansakunnan yllä käden muotoisesta
pilvestä: "Yhtäkkiä kuului taivaalta kohahdus kuin olisi
käynyt raju tuulenpuuska, ja se täytti koko sen talon, jossa he
olivat. He näkivät tulen lieskoja, kuin kieliä, jotka jakautuivat
ja laskeutuivat itse kunkin päälle. He tulivat täyteen Pyhää
Henkeä ja alkoivat puhua eri kielillä sitä, mitä Henki antoi
heille puhuttavaksi."

Jumala lähettää uuden kohahduksen
taivaasta, valtavan herätyksen kaatosateen, joka saa maan
vapisemaan. Kuulin, kuinka Herra julisti Suomen ylle:"Laitan
uuden laulun kansani suuhun, ylistyslaulu nousee kansan sydämen
syvimmästä osasta. Monet näkevät minut kasvoista kasvoihin ja he
panevat luottamuksensa tähän uuteen osoitettuun (tai annettuun)
armoon. Minä avaan heidän huulensa ylistämään kiitoksella
nimeäni, ja he palvovat minua kuin muinaisina päivinä."

Minä näin, kuinka presidentti Sauli
Niinistö valitiin uudelleen toiselle kaudelle johtamaan Suomen
kansaa, koska Jumala on hänet siihen profeetallisesti asettanut.
Hänen toisella kaudellaan tulee tapahtumaan voimakas Herran
kohtaaminen, jonka johdosta hänen sydämensä palaa ilmiliekeissä
Herran asioiden puolesta. Tämä asettaa kansaan voimakkaan halun
palata Herran luo. Kuulin Herran sanovan:"Lapsen syntymä on
merkkinä uuden päivän aamunkoitosta Suomessa ja siitä, että
laajennan ja kasvatan valtani kunniaa kansan keskuudessa."


"Sillä lapsi on meille syntynyt,
poika on meille annettu, Hänen hartioillaan on herraus, ja Hänen
nimensä on: Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen
Isä, Rauhanruhtinas. Herraus on oleva suuri ja rauha loppumaton
Daavidin valtaistuimella ja hänen valtakunnallansa; se perustetaan
ja vahvistetaan tuomiolla ja vanhurskaudella nyt ja iankaikkisesti.
Herran Sebaotin kiivaus on sen tekevä."


"Sillä Suomi laulaa ylistystä
Poikani voimasta; kyllä, sinä iloiten laulaen ylistät Hänen
rakkaudestaan, kun kansa nousee kohti minun aamunkoittoani. Sillä
Kristus on ollut sinun linnoituksesi ja turvapaikkasi, kun kansalla
on ollut menneinä vuosina ahdistusta."


"Kuuntele minua Suomi, asun
korkealla ja pyhällä paikalla, mutta olen myös katuvien ja
nöyrämielisten kanssa nostaakseni heidät ja uudistaakseni heidän
katuvat sydämensä. Kutsun sinua Suomi syvempään suhteeseen
kanssani. Minä lähetän kirkkaudestani valon ja sanani totuuden
vetämään sinut minun lähelleni. Minä johdatan sinut pyhälle
vuorelle ja asuinpaikalleni, jonka minä olen varannut sinulle.
Rukouksen alttari täyttyy liekeistä ja väkevästi ylistävistä
ihmisistä. Sinä poistat vieraat jumalat ja epäjumalan kuvat Herran
temppelistä, niinkuin poistat kaikki väärät alttarit, jotka on
rakennettu Herran huoneen vuorelle, sinä heität ne alas. Sinä
valmistat rukouksen ja ylistyksen alttarin tuleville sukupolville,
jotta he voivat nähdä. Ihmiset kokoontuvat päiviksi korottamaan
nimeäni, myös öinä ja päivinä he kokoontuvat yhteen. Herätys,
Hengen vuodatus järisyttää maata ja tapahtuu pelastumisia ja
ihmeitä."


"Valmistaudu taivaan sateelle,
sillä tulee herätys, joka pyyhkii pois kaikki aiemmat kivut. Herran
voima on esillä ja moni todistaa, että kirkkaus lankeaa maahan kuin
sade."LAPIN RUKOUSVERKOSTOKIRJE
15.11.2017


-Rukous
on "Taivaan ilmaston hengittämistä." Hengen rukous tuo
Jumalan läsnäolon sydänten temppeleihin. Halleluja ! Kiitos
Herralle !


KIITOS
JA RUKOUSAIHEITA:


Israelin Lehtimajanjuhlissa (6. - 11.10.) oli lähes sadasta
kansakunnasta rukoilijoita Jerusalemissa, suuren kuninkaan Jeshuan (=
Jeesus hepreaksi) kaupungissa palvomassa, ylistämässä ja
rukoilemassa Herraa, niin että kaikki Raamatun profetiat toteutuvat
tarkalleen. Nyt on herätystä arabikansojen keskellä ja myös
alkavaa herätystä ja Alijaa (=juutalaisen kansan paluu omaan
maahansa Israeliin) juutalaisten keskellä. Nyt ovat alkaneet suuret
kansojen herätykset ja lopunajan sadonkorjuuajat, kun tuomion pilvet
synkkenevät. Kiitos Herralle !


Matkamme Keniaan 20. - 31.10. estyi vaalilevottomuuksien takia, mutta
Herra johdatti meidät ihmeellisesti Itä-Ugandaan lähelle Kenian
rajaa. Ugandan uskovat olivat jo pitkään rukoilleet, että Herra
lähettäisi ulkomaalaisia heitä rohkaisemaan. Pari viikkoa ennen
tuloamme Jumala oli puhunut unien kautta kahdelle pastorille, että
ryhmä valkoisia ihmisiä tulee teille vieraaksi. Jo kesällä Jumala
oli puhunut myös meille, että te menette Ugandaan. Meitä
odotettiin siellä ja otettiin ystävällisesti vastaan. Tulemisemme
heidän pieniin vuoristoseurakuntiinsa huonojen teiden päähän
rohkaisi heitä valtavasti. Jumala on kuullut meidän rukouksemme, he
sanoivat. Nyt uskomme, että Jumala vastaa meidän muihinkin
rukouksiimme. Jo tällä matkalla monet kohtasivat elävän Jumalan
voimallisesti ja saivat avun Herralta. Meitä odotetaan sinne
pitämään ensi vuonna voimallinen Rukouskonferenssi, niin Ugandaan
kuin myös Keniaan. Kiitos Herralle!


10. - 12.11. oli voimallinen eka Rukouskonferenssi Oulussa. Uskomme,
että Jumala sytytti lisää rukouksen tulta Oulun esirukoilijoiden
sydämissä. Ne janoiset sielut, jotka kaipasivat Jumalan
kohtaamista, saivat Herralta parantumista, uudistumista ja Pyhän
Hengen virvoittavaa vaikutusta. Parantuneet todistivat seuraavana
päivänä, mitä olivat kokeneet. Yksi janoinen oli kokenut Jumalan
voiman todella suurena sähkövirtana, kuin pallosalama olisi mennyt
hänen lävitseen, ja hän parantui keuhkoahtaumasta ja astmasta.
Kiitos Herralle!


2.12. Turkuhalli täytyy noin 10 000 rukoilijasta. Suomen jokaisesta
kunnasta odotetaan rukousparia tulemaan Turkuun rukoilemaan
100-vuotiaalle SUOMELLE HERÄTYST!!! Jokainen
pari saa uudet kuntaviirit Turusta ja muodostaa RISTIN muotoisen
rukoilijoiden ryhmän Turku hallin keskelle. Kehoitan kaikista
kunnista tulemaan yhdessä huutamaan Herran puoleen ! Suomi totisesti
tarvitsee heräämistä ja kääntymistä Kaikkivaltiaan Jumalan
puoleen ! Rukoilkaamme, että ihmiset pääsevät tulemaan kaikista
kunnista !


-6.12.
LINNANJUHLAT TURUNLINNASSA. Noin 200 rukoilijaa Suomen yhdeksästä
maakunnasta ja yhdeksästä naapurimaasta huutaa avuksi elävää
Jumalaa 12 tunnin aikana! Kansat tarvitsevat Jumalalta selkeää
profetaalista NÄKYÄ, jotta Herran suunnitelmat pääsevät
toteutumaan. Rukous on sama kuin profeetta Elialla: " Vastaa
minulle, Herra, vastaa minulle, jotta tämä kansa tietäisi, että
sinä, Herra, olet Jumala ja että sinä käännät heidän sydämensä
takaisin puoleesi." 1 Kun. 18:37


26. - 28.1.2018 POHJOISKALOTIN RUKOUSKONFERENSSI KOLARISSA.

Nyt
pyydän esirukoilijota rukoilemaan tapahtuman puolesta, että
Jumala puhuisi eri palvelijoilleen jo nyt, mitä meidän tulee
yhdessä rukoilla Jumalalta, kun kokoonnumme yhteen


yhteiset rukouksemme olisivat täsmärukouksia


konferenssissa olisi avoin, janoinen uskon ilmapiiri, jossa Jumalan
Henki pääsee toimimaan voimallisesti


Jumala saisi konferenssissa puhua palvelijoidensa kautta tuoretta ja
voideltua Jumalan Sanaa!


Herran Henki saisi vetää monia uusia ihmisiä etsimää Herran
kasvoja!


Pohjoinen roudan ja revontulten maa saisi kokea voimallisen Hengen
vuodatuksen ja HERÄTYKSEN!


kaikki käytännön järjestelyt sujuisivat myönteisessä Hengessä


Herra antaisi meille lauhaa ja hyvää talvisäätä


Katso
esite www.kolarinhelluntaiseurakunta.fiTarvitaan esirukousta myös ESIVALLAN ja lakeja säätävän Suomen
EDUSKUNNAN puolesta, kuten Jumalan Sana kehottaa 1 Tim. 2:1-4.
Erityisesti rukoilemme kahta asiaa:


että sielunvihollisen masinoima eutanasialaki ei tulisi koskaan
voimaan Suomessa, vaan kehitettäisiin kristillisiä
saattohoitomuotoja, niin että monet voisivat pelastua ennenkuin
siirtyvät ajasta ikuisuuteen.


että väkevämmät viinit ja juomat ruokakauppoihin vapauttava
alkoholilaki ei tulisi koskaan voimaan Suomessa. Sillä nyt jo noin
10 % suomalaisista on alkoholin suurkuluttajia. Jos laki tulisi
voimaan, on selvää, että alkoholin kulutus kasvaisi entisestään
ja monenlaiset haitat lisääntyisivät. Kun keskiolut vapautettiin
ruokakauppoihin v. 1969, niin jo viiden vuoden kuluttua oli oluen
myynti kaksinkertaistunut ja haitat vielä enemmän.


"Kiitos
Jumalalle, joka aina kuljettaa meitä Kristuksen voittosaatossa ja
meidän kauttamme joka paikassa tuo ilmi hänen tuntemisensa tuoksun
! Mehän olemme Kristuksen tuoksu Jumalalle niin pelastuvien kuin
kadotukseen joutuvienkin joukossa." 2 Kor. 2:14-15


Siunaavin
Lapin rukousterveisin Jorma Lappalainen, KolariLAPIN RUKOUSVERKOSTOKIRJE
23.09.2017


Jumala
puhuu tavalla ja puhuu toisella, sitä vain ei huomata....
Job.33:14-18


23.9.2017 Näkyi suuri merkki taivaalla, aurinko, kuu ja 12 tähteä.
Ilm. 12:1-2 .

"....vaimo,
vaatettu auringolla ja kuu hänen jalkojensa alla, ja hänen päässään
seppeleenä kaksitoista tähteä. Hän oli raskaan ja huusi
synnytyskivuissaan, ja hänen oli vaikea synnyttää."

Jesaja
42:13-14 " Herra lähtee liikkeelle kuin soturi, kuin taistelija
hän herättää kiivautensa. Hän nostaa sotahuudon ja karjuu, hän
osoittaa vihollisilleen voimansa. Minä olen ollut vaiti ikiajoista
asti, olen ollut hiljaa ja hillinnyt itseni. Mutta nyt minä huudan
kuin synnyttäjä, puhallan ja puuskutan."

- Jeesus haluaa oman ruumiinsa (tuleva
vaimo) eli seurakuntansa kautta, synnyttää voimallisen
maailmanlaajuisen HERÄTYKSEN ! Nyt on seurakunnan aika NOUSTA ja
ETSIÄ KOKO SYDÄMESTÄ HERRAA, että Hän saa voidella omansa Pyhän
Hengen tulella, jotta Jumalan ihmeet ja merkit seuraa julistettua
Sanaa.

- esirukoilijoina saamme olla
etuoikeutettuja etsimään Kristuksen kasvoja ja kuulemaan rakkaan
Vapahtajamme kuiskaukset ja astua kuuliaisuuteen ja nöyryyteen.


Matt. 24:1-14 "... moninpaikoin
tulee nälänhätää ja maanjäristyksiä. Mutta kaikki tämä on
vasta synnytystuskien alkua...."

- 1 Kun. 19:11-13 "Herra
sanoi:"Mene seisomaan vuorelle Herran eteen." Silloin Herra
kulki ohitse, ja Herran edellä kävi voimakas tuuli, raju myrsky,
joka halkoi vuoret ja särki kalliot. Mutta Herra ei ollut tuulessa.
Tuulen jälkeen tuli maanjäristys, mutta Herra ei ollut
maanjäristyksessä. Maanjäristystä seurasi tuli, mutta Herra ei
ollut tulessakaan.Tulen jälkeen kuului hiljainen,kuiskaava ääni.
Kun Elia kuuli sen, hän peitti kasvonsa viitalla, meni ulos ja
asettui luolan suulle. Silloin hän kuuli äänen, joka sanoi:"
Mitä sinä täällä teet, Elia ?"

- 21.8. alkoi hebrealaisessa
kalenterissa elul-kuukausi, joka aloitti 40 päivän parannuksen teon
ja katumusjakson. Se päättyy suureen sovitupäivään, jom
kippuriin, 30.9. Se on kutsu kaikille kansoille parnnukseen ja
syntien katumisrukoukseen Jeesuksen Kristuksen nimessä ja
sovintoveressä.

-Tänä aikan maailmassa on ollut tosi
myllerrystä. Auringonpimennys Amerikassa puhui siitä, että
pakanakansoille tulee tuomioita, koska syntien mitta on noussut
Jumalan valtaistuimelle asti.

- Kaikki ne mitä Jumala näytti
profeetta Elialle on tapahtunut nyt meidän sielmiemme alla.

- Hurrikaanit toinen toisensa jälkeen
ovat olleet niitä rajuja myrskyjä, jotka ovat saaneet paljon tuhoa
aikaan Karibian merellä ja Amerikassa.

- Maanjäristyksiä Mehikossa ja
muualla perätysten, ovat vaatineet satoja kuolonuhreja.

- Tulipalot Amerikan Länsirannikolla
ovat olleet rajuja ja niitä on ollut paljon, noin 80 tulipaloa.

- NYT SEURAKUNTA KUULE HERRAN ÄÄNI
!!! Vain elävällä Jumalan seurakunnalla on vastaus tämänpäivän
kansojen hätään ja se on JEESUS KRISTUS !!!

-Nyt on aika julistaa voimallista
ylösnoussutta Kristusta, niin että ihmeet ja merkit seuraa
julistettua sanaa. RUKOILKAAMME sitä kaikille Jeesuksen
opetulapsille voimallisesti.

- 2.-12.10. lähes 200 kansaa on
edustettuna ISRAELIN JERUSALEMISSA LEHTIMAJANJUHLISSA. Suomestakin
juhlille menee lentokoneellinen suomalaisia siunaamaan Jerusalemia
Suuren Kuninkaan kaupunkia. RUKOILKAAMME ISRAELIN puolesta ja Venäjän
juutalaisten kotiinpaluun puolesta. Pohjoisen ryhmä saamelaisia ja
suomalaisia on eka kertaa mukana saamen ja -suomen lippujen kanssa.

-20.-31.10. Allekirjoittanut on viiden
hengen ryhmän kanssa Afrikan Keniassa köyhässä Bungoman
kaupungissa (noin 100 000 asukasta) julistamassa voimallista Jumalan
Sanaa ja ruokkimassa orpoja lapsia ja muita köyhiä luonnollisella
leivällä ja elämän leivällä. Pyydämme RUKOUSTA matkamme
onnistumisen puolesta.


Siunaavin rukousterveisin Jorma
Lappalainen, Lapista !
LAPIN RUKOUSVERKOSTOKIRJE 26.7.2017

Heinäkuussa 18. - 23.7.2017 oli Arctic North kesäkonferenssi Norjan Laksjohkassa alkuperäiskansojen kristillisessä keskuksessa. Tapahtumassa oli edustettuna noin 15 kansakuntaa Pohjolasta ja muualta. Se oli vapaa ja iloinen tapahtuma, jossa oli paljon ylistystä ja rukousta ja Sanan opetusta sekä todistuksia Jumalan suurista teoista. Tänä vuonna oli uutena toteutettu 1,5 tunnin aamurukoustilaisuudet ja rukousvartiovuorot. Aamurukoustilaisuuksista sain hyvää palautetta monilta mukana olleilta. Ihmiset kaipaavat saada rukoilla innostuneesti ja Pyhän Hengen voimassa Jeesuksen Nimessä!

Perjantain aamurukouksen jälkeen lähti noin 15 henkilön ryhmä rukoilemaan Suomineidon päälaelle Norjan puoleiseen Polmankin pikku kylään, joka on Suomen pohjoisimman pisteen kohdalla rajan tuntumassa. Yksi rukoilija Etelä-Suomesta oli samaan aikaan Suomen eteläisimmässä kolkassa Hangossa. Puhelimen välityksellä olimme yhteydessä toisiimme ja näin rukoilimme yhdessä koko Suomen puolesta voimallisesti Jeesuksen Nimessä. Koimme, että Pyhä Henki iloitsi, kun luovutimme Suomen Jeesukselle.

Rukousretkellämme oli mukana profetaalinen Suomen ja Saamen kansojen esirukoilija Sirkku Chewning Yhdysvalloista. Hän iloitsi valtavasti, kun luovutimme uskossa Suomen Jeesukselle. Hän iloitsi, että nyt on aika juhlia, sillä meidän Jumalamme tekee suuria pohjoisen kansojen sydämissä.

Mukana oli myös Sean Cresswell Englannista. Hän on rukoillut Suomen puolesta jo 16 vuotta. Nyt hän rukoilee koko Skandinavian ja Venäjän puolesta. Sean koki pyhässä Hengessä, että Suomeen ja pohjoisille kansoille on tuleva voimallinen herätys, kuten oli Englannin Wellsissä noin 100 vuotta sitten. Hänellä oli mukana Wellsin hiiltä, joka edustaa Wellsin herätystä.

Koimme, että Jumala haluaa nostaa Saamen kansan alennustilasta Kristuskalliolle Jeesuksen Nimessä. Sitä meidän tulee rukoilla voimallisesti. Herra Jumala haluaa parantaa erityisesti saamelaisten sisäisiä haavoja, jotka ovat syntyneet hylkäämisestä ja häpeästä. Nyt on aika Saamen kansan ja Suomen kansan sisäiselle parantumiselle. Se on pyhittäytymistä eli Jeesuksen kaltaiseksi tulemista.

Joosuan kirjassa (3:5-8) Israelin kansan tuli pyhittäytyä ja puhdistautua, jotta Jumalan ihmeet toteutuisivat, kun kansa valmistautui yliluonnolliseen Jordanin ylitykseen. Jae 5 sanoo: 'Pyhittäytykää, sillä huomenna Herra tekee ihmeitä teidän keskuudessanne.' Heprean kielestä voidaan kääntää: 'Pyhittäytykää, sillä huomenna Herra tekee ihmeellisiä asioita ajatustenne ja tunteidenne (eli sielun) sisimmäisissä osissa.' Miksi? Koska Herra tahtoo tehdä meistä sielultamme eheitä, jotta meitä ohjaisivat Jumalan tahto ja Pyhän Hengen ohjaus, eikä oma itsekäs tahtomme tai rikkinäisyytemme. Nyt on aika Jumalan armeijan olla pyhä ja puhdas armeija, joka menee eteenpäin ihmeissä ja merkeissä Jeesuksen Nimessä!

Kun Jumalan armeija on pyhitetty Heralle, silloin Jumalan kirkkaus ja Hänen ihmeellinen läsnäolonsa koskettaa sydämiä. Silloin sairaat paranevat ja Jumalan voimavirta vuotaa ja tapahtuu peljättäviä ja voimallisia ihmeitä ja merkkejä Jeesuksen Nimessä! Silloin herätys on todellisuutta ja koko Jumalan kansa saa olla Herran käytössä. Silloin herätys leviää ketjureaktion tavoin nopeasti toinen toiselta eteenpäin. Uskon, että nyt on se aika, jolloin Jumala puhdistaa ja eheyttää omiaan lopunajan herätystä varten! Kiitos Herralle! Halleluja! Aamen!

Arctic North konferenssin voit katsoa uusintana TV7 plus arkistosta.

Siunaavin rukousterveisin Jorma Lappalainen LapistaVENÄJÄN RUKOUSVERKOSTOKIRJE 25.5.2017

Kiitos esirukouksista Venäjän rintamalla !

Herra Jeesus Kristus totisesti kuuli ja vastasi teidän rukouksiinne meidän
Venäjän matkamme aikana. Rukouksen kautta hengitämme Jumalan
Hengen läsnäoloa ja silloin: "Henki tekee eläväksi, ei liha
mitään hyödytä." Näin sanoi Jeesus Joh.6: 63.

RUKOUSVASTAUKSIA
- tullimuodollisuudet sujuivat loistavasti

- Herra varjeli meidät kaikki terveinä

- Herra varjeli, ettei tullut mitään pahempaa, vaikka takarengas
räjähti 100 km tuntinopeudessa Murmanskin valtatiellä ylämäessä

- Zelenoborskin "Askel Askeleelta" -kodissa tuli jälleen monia miehiä ja naisia (7-8 henkilöä) elävään uskoon Herraan Jeesukseen

- Monia vaikeita sielunhoidollisia asioita saimme hoitaa kolmessa
ryhmässä voimallisesti

- Pyhä Henki antoi neuvon ja viisauden Hengen avuksi monienkohdalla

- Pyhä Henki antoi tiedonsanojen kautta uskon ja rohkaisun niille,
joille Herran rema Sana tuli. Halleluja ! Aamen ! He itkivät ilosta,
kun Herran Henki kosketti rohkaisun Sanalla.

- Saimme olla siunaukseksi ja rohkaisuksi neljässä eri seurakunnassa,
kuten Zelenoborsk, Monzhegorsk, Olenogorsk ja Kandalaks. Kiitos
Herralle !

- Saimme viedä myös taloudellista siunausta "Askel Askeleelta"
kodille, jossa on monia talousellisia haasteita.


UUSIA RUKOUSHAASTEITA:

- Venäjän seurakuntiin Pyhän Hengen valitsemia paimenia,
evankelistoja, opettajia, profeettoja ja apostoleja lisää.

- Pyhän Hengen vuodatusta Venäjälle, niin että voimallinen Herätys
saa koskettaa koko kansaa Jeesuksen Nimessä !

- Rukoilkaamme nykyisille hengellisille johtajille kärsivällisyyttä
ja pitkämielisyttä ja Hengen tuomaa rakkautta selvitä nyt, kun
seurakunnat joutuvat olemaan valtiovallan suuremman kontrollin
alaisuudessa.

- Talousapua Zelenoborskin "Askel Askeleelta" -kodin moniin
tarpeisiin.

- Talousapua Monzhegorskin keskuksen (entinen Venäläinen pankki, joka on n. 2400 neliömetrin suuruinen) saattamiseksi kokonaan seurakunnan käyttöön, niin että keskukseen saataisiin Raamattukoulu, narkomaanikodin jatkokoulu ja mahdolliset muut aktiviteetit jotka ovat Herrasta.

Mutta kiitos Jumalalle, joka antaa meille voiton Herramme Jeesuksen
Kristuksen kautta ! Olkaa siis, rakkaat veljeni, lujia ja
järkähtämättömiä, aina innokkaita Herran työssä, ja tietäkää,
että vaivannäkönne Herrassa ei ole turhaa. 1 Kor. 15:57-58


Siunaavin Venäjäntyön terveisin Jorma Lappalainen, Kolari
VENÄJÄN
RUKOUSVERKOSTOKIRJE 31.3.2017

Suuri kiitos kaikille esirukoilijoille, että olette muistaneet meidän
Venäjän ryhmäämme rukouksin. Koimme todellista Pyhän Hengen
voitelua ja virvoitusta koko matkan ajan, vaikka vaikeita tehtäviä
oli hyvin paljon. Jeesus oli todella voimallisesti läsnä kaikissa
tilanteissa ja koko matka oli todella siunattu.


Seuraavassa kerron jotakin siitä, kuinka suuria asioita tapahtui Pyhän Hengen
voimasta:

- Norjan ja Venäjän välisestä tullista Kirknesissä selvisimme oikein
hyvin.

- Nikkelin seurakunta koki virvoituksen ja voimallisen Pyhän Hengen
voiman. Pastori Volodja loisti iloa lähtömme hetkellä ja kiitti
siitä, että tulimme heitä rohkaisemaan juuri oikeaan aikaan. Vielä
viime syksynä hänen tulehtunut jalkansa uhattiin amputoida, jos se
ei ala paranemaan. Kolarin Rukouskonferenssissa vihollisen kirousta
murrettiin ja hän vapautui kirouksesta. Siitä alkoi jalan
parantuminen ja nyt se oli parantunut terveeksi. Kiitos Herralle ja
kiitos myös spesialisteille oikeasta hoidosta.

- Murmanskissa palvelimme suurimmaksi osaksi entisistä narkomaaneista
ja alkoholisteista koostuvassa seurakunnassa. Opetimme sisäisestä
parantumisesta ja palvelimme rukousryhmissä monia ihmisiä, joilla
oli suuriakin murheita ja ongelmia. Joissakin henkilöissä tapahtui
selkeästi vapautumista vihollisen painostuksista. Oli ilo palvella
ja nähdä mitä Herra Jeesus teki sydämissä, kun käännyttiin
todellisen auttajan puoleen. Ilmapiiri oli rakkaudellinen uskon ja
ylistyksen ilmapiiri, jossa Pyhä Henki pääsi toimimaan vapaasti.

- Lovosero on Kuolan niemimaan saamelaisten ja komilaisten
pikkukaupunki. Myös poronhoitajat asuvat tällä alueella ja
kasvattavat poroja tundralla. Kun näitä vähemmistökansoja on
aikanaan alettu sortaa ja hävittää, he ovat alkaneet harjoittaa
shamanismin kautta noituutta, jonka avulla he ovat yrittäneet kostaa
sortajille. Näin noituus ja kirous on syvästi pesiytynyt kaikkiin
Lovesorin ihmisiin vakavin seurauksin. Heillä on paljon kirouksien
kautta tuulleita sielun haavoja, sairauksia, pettymyksiä, surua ja
kuolemaa. Näitä vihollisen linnakkeita todella mursimme ja
tuhosimme ihmisten elämästä. Esim. eräään uskovan naisen
jaloissa oli ongelma, niin että hän käveli kainalosauvojen avulla
töihin. Hän pyysi meitä työpaikalleen rukoilemaan puolestaan.
Pyhä Henki näytti, että heikkouden henki on tuonut vaivan hänen
jalkoihinsa. Se oli tullut suvun kirouksien kautta. Kun Herra
paljasti ongelman juuret, niin samantien tuli voitelu päälle ja
saimme tuhota tuon aiheuttajan. Silloin alkoi veri kiertää paremmin
hänen jaloissaan ja hän otti jo askeleita ilman kainalosauvoja.

Kiitos Herralle hänen valtavasta rakkaudestaan meitä kohtaan !

- Zelenoborskin Kristillinen narkomaani- ja alkoholistikoti "Askela
Askeleelta" oli seuraava kohde, jossa palvelimme lähimmäisiämme.
Aamuisin klo 7 pidimme heti voimallisen Raamatun opetuksen. Sitten
hoidimme koko päivän kodin asukkaiden vaikeita henkilökohtaisia
ongelmia vieden ne Herralle. Illalla oli vielä väkevä kokous ja
rukouspalvelu. Heti ensimmäisenä iltana neljä nuorta miestä tuli
alttarille pyytämmän rukousta, että he saisivat Pyhän Hengen.
Yksi heistä ei ollut vielä uskossakaan. Johdatimme hänet uskoon
Herraan Jeesukseen ja sitten opetimme lyhyesti Pyhästä Hengestä
ja rukoilimme "tule Pyhä Henki...". Kohta he kaikki
täyttyivät Pyhän Hengen voimlla puhuen kielillä salaisuuksia
Jumalalle. He olivat niin iloisia, että se kyllä näkyi heistä.
Kiitos Herralle! Noin 10 henkilöä saimme johdattaa uskon tielle ja
saman verran oli myös Pyhän Hengen kasteen saaneita.

Sisäinen parantumisprosessi alkoi monien kohdalla. Kiitos Herralle!


- Monzhegorskin kaupungista on Murmanskin alueen seurakuntayhtymä
ostanut vanhan Venäläisen hyväkuntoisen ja ison entisen pankin.
Se on nyt paikallisseurakunna käytössä, ja siellä pidettiin myös
"Askel Askeleelta" -kodin 14-vuotisjuhla. Näiden vuosien
aikana on noin 1300 henkilöä käynyt läpi kodin hoito-ohjelman ja
kääntynyt Jumalan puoleen. Heistä noin 300 on pysynyt
voimallisesti uskossa ja palvelevat eri seurakunnissa Murmanskin
alueella ja laajemminkin. Näistä uskoontulleista ja heidän
kavereistaan ja sukulaisistaan on syntynyt kaksi uutta seurakuntaa
sekä 50 uutta avioparia. Jotkut ovat perustaneet yrityksiä ja
työllistäneet itsensä ja myös muitakin. Eli valtava siunaus on
ollut kodin työn yllä. Kiitos Herralle!

Vuosia sitten kun olin tiimin kanssa käymässä "Askel Askeleelta"
-kodilla, niin Herra näytti, että koti on kuin iso hedelmäpuu,
josta Hengen tuulien mukana hedelmiä lentää pitkin Murmanskin
aluetta ja laajemmallekin. Tämä on täysin toteutunut ja sen
toteutuminen jatkuu yhä.

Monzhegorskin seurakunta uudistui, kun erään seurakunnan keskeisen saamelaissuvun
ihmissuhdeongelmat alkoivat ratketa Jumalallisella tavalla. Tuli niin
suuri ilo kaikille, että Tanja-tulkkimme iloitsi ja ylisti Jumalaa
koko yön ja nukkui vasta autossa, kun olimme jo matkalla Suomeen.
Koko seurakunta iloitsi valtavasti, kuin Nehemian aikana. ...Sillä
ilo Herrassa on teidän väkevyytenne.... Neh. 8:10. Monia hyviä
asioita Herra teki sydämissä. Halleluja! Aamen


Lopuksi kerron iloisen todistuksen, jonka nuori mies Grigori Tuboles
kertoi minulle "Askel Askeleelta" kodissa käydessään
juuri enne lähtöämme Suomeen:

Hän oli noin 4,5 vuotta sitten juuri uskoon tullut entinen alkoholisti. Hän
oli ollut kahdessa lääkärin tutkimuksessa ja lääkäri oli
todennut, että sinussa oleva syöpä on levinnyt keuhkoista maksaan
ja elinaikaa on vain kuukausia. Hän sanoi lääkärille menevänsä
seurakuntaa, jossa rukoillaan Jumalaa, että hän parantuisi.
Ateistilääkäri oli sanonut, että kukaan muu ei voikaan sinua
parantaa.

Sitten hän tuli Olenegorskin seurakuntaan jossa olin tiimin kanssa
pitämässä voimallista tapahtumaa. Hän tuli luokseni rukoiltavaksi
ja rukoilimme Pyhässä Hengessä ja käskimme syöpää lähtemään
pois hänen elimistöstään Jeesuksen Nimessä.

Sitten hän meni kolmanteen tutkimukseen, ja samainen ateistilääkäri
ihmetteli suuresti, että maksassa oleva etäispesäke oli hävinnyt
kokonaan ja keuhkoissa oleva syöpämöykky oli kutistunut
huomattavasti. Myöhemmin hän parantui syövästä kokonaan ja on
nyt ollut lähes viisi vuotta täysin terve ja palvelee Herraa
ilolla! Tällainen Jeesus meillä on! Hänelle yksin kunnia ja
kiitos! Häntä kannattaa palvella aina!

-Pyydämme ryhmänä edelleen rukousta puolestamme ja erityiseti näiden
Venäjän veljien ja sisarten puolesta, että he saisivat olla Herran
käytössä Venäjällä silloinkin, kun me olemme Suomessa ja he
ovat Venäjällä.

- Myös voidaan rukoilla jo seuraavan Venäjän matkan puolesta, joka on
suunniteltu toteutuvaksi 11. - 16.5. 2017, jos Herra suo.

Siunaavin
rukousterveisin Jorma Lappalainen, Kolari


LAPIN
RUKOUSVERKOSTOKIRJE 18.2.2017

Tammikuun
lopulla (27. - 29.1.2017) järjestetty POHJOISKALOTIN
RUKOUSKONFERENSSI oli siunattu kaikella tavalla! Kiitos Herralle!

Tässä
muutamia hyviä viestejä ja tosiasioita konferenssista:
PYHÄN HENGEN rakkaudellinen ilmapiiri oli koko ajan konferenssin
yllä kaikkialla. Ihmiset saivat kohdata elävän Jumalan
julistuksen ja ylistyksen aikana, rukousalttarilla, käytävillä,
ruokasalissa, majapaikoissa jne. - kaikkialla. Kaikilla oli voimakas
jano saada Jumalalta enemmän. Monet saivat antautua ehdoitta
Kaikkivaltiaan Jumalan käsiin, niin että langenneet uudistuivat,
vihollisen vankeina ja kahleissa oleet vapautuivat,
parantumisprosesseja lähti käyntiin, sairaita parani, uskovat
rohkaistuivat rukoilemaan Hengen voitelussa jne. Halleluja! Kiitos
Herralle!


Monet jotka tulivat etsimään Herran kasvoja koko sydämestään,
saivat avun Herralta ja sanoivat, että tämä oli paras
RUKOUSKONFERENSSI kautta aikojen.


KAIKKI käytännön työt sujuivat todella hyvin noin 90
vapaaehtoisen voimin. Kaukaisin vapaaehtoinen tuli Saksasta ja
palveli tosi antaumuksella Herraa. Kiitos kaikille!


RUKOUSKONFERENSSISSA oli hyvä järjestys ja matala kynnys ilman
pääsymaksuja. Kaikki taloudelliset velvoitteet hoidettiin
vapaaehtoisilla uhrilahjoilla ja lahjoituksilla. Kaikki kulut tulivat
katetuiksi. Kiitos lahjoittajille! Kiitos Herralle!


RUKOUSKONFERENSSI on katsottavissa www.tv7plus.fi kanavalta
arkistosta uusintana niin monta kertaa kuin haluat. Linkki on myös
seurakuntamme kotisivujen etusivulla
www.kolarinhelluntaiseurakunta.fi


RUKOUSTAISTELU jatkuu 40 päivän paasto- ja rukousaikana maamme ja
kansamme puolesta 28.1. - 8.3.2017. Voit ilmoittautua ottamaan jonkin
päivän sinun paasto- ja rukouspäiväksesi sähköpostilla
osoitteessa lappalainenjorma@gmail.com. Tai voit rukoilla vaikka joka
päivä ja Herra näkee ja kuulee Sinun rukouksesi.


RUKOUSTAISTELU oli kovaa jo kuukausi ennen konferenssia ja
konferenssin aikana ja vielä kovempaa nyt konferenssin jälkeen.


RUKOUSTAISTELU aidon avioliiton puolesta on saanut rukoilijat
polvilleen kautta Suomen. Olemme seuranneet keskustelua ja
äänestystä, joka käytiin Eduskunnassa Suomen kansan
kansanedustajien kesken 16. - 17.2.2017. Kristityt kansanedustajat
tekivät kaikkensa, jotta Jumalan säätämä vuosituhantinen liitto,
miehen ja naisen välinen avioliitto, pysyisi kunniassa. Nyt
kuitenkin ns. sukupuolineutraali avioliitto (miehen ja miehen sekä
naisen ja naisen välinen liitto) hyväksyttiin uuden lain voimalla
avioliitoksi äänin 120 - 48. Poissa oli 29 ja 2 äänesti tyhjää.
Tästä seuraa lukuisa määrä ns. liitännäislakeja ja muuta
aiheen ympärillä kuohuvaa ongelmaa, joka vaikutta koko Suomen
kansaan tuhoavin vaikutuksin.


-RUKOILIMME
Kolarissa asian puolesta. Siunasimme kaikkia kansanedustajia nimeltä
moneen kertaan. Pyysimme Jumalalta, että hän estäisi tämän
kansaa tuhovan lain tulemisen Suomen maahan. Halusimme uskoa, että
Jumala on voimallinen estämään sen.


JUMALA kuitenkin puhui Pyhän Hengen kautta rukousryhmässämme hyvin
vakavan asian pyytäessämme, että Herra estäisi kyseisen lain
voimaan tulon Suomessa.

Jumala
sanoi: "En voi sitä tehdä, sillä tämä kansa on minut
hyljännyt."


NYT olemme uuden tilanteen edessä Suomen kansana. Tilanne on vähän
sama kuin Israelilla profeetta Jeremian aikana. Jeremian kirjan
toisen luvun otsikko on "Israel on hylännyt Herran."


Jeremia
2:13 " Sillä minun kansani on tehnyt pahaa kaksin verroin:
minut, elävän veden lähteen, se on hylännyt ja hakannut itselleen
vesisäiliöitä, särkyviä säiliöitä, jotka eivät vettä pidä."
Jae 19 " Oma pahuutesi tuottaa sinulle kurituksen ja
luopumuksesi ojentaa sinua. Tiedä ja ymmärrä, kuinka pahaa ja
katkeraa on, että sinä hylkäät Herran, Jumalasi, etkä pelkää
minua, sanoo Herra, Herra Sebaot." Jae 22 "Vaikka pesisit
itsesi saippualla ja käyttäisit paljon lipeää, syntiesi tahrat
pysyvät edessäni, sanoo Herra, Herra."


SUOMEN KANSA on pitänyt halpana Jeesuksen Kristuksen sovitustyön
ristillä ja ajautunut erilaisten epäjumaliensa palvomiseen. Tästä
seuraa jakeen 19 mukaan kuritusta ja luopumuksen tiellä vaikeuksia,
jotka ojentavat meitä. Herran pelko ja kunnioitus ovat kadonneet, ja
se on todella paha asia Jumalan silmissä. Nyt ei auta yrittää omin
avuin puhdistautua ja vähän parannella tapojaan ja
syntitottumuksiaan. Jumala sanoo jakeessa 22, että vaikka näin
tekisimme, syntiemme tahrat pysyvät Hänen edessään.


RUKOILKAAMME ja menkäämme polvillemme huutamaan avuksi Herraa
maamme ja kansamme puolesta, että Jumala vuodattaisi Hengen
vuodatuksessa armon ja rukouksen ja parannuksen teon Hengen Suomen
kansan päälle. Niin että Jeesuksen Kristuksen pyhä sovintoveri
saisi puhdistaa katuvien syntisten suomalaisten sydämet kaikesta
synnistä palvelemaan elävää Jumala Hengessä ja totuudessa
Jeesuksen Nimessä.


NYT on aika
rukoilla niinkuin profeetta Joelin kirjassa kehotetaan rukoilemaan,
jotta Hengen vuodatus ja siunaukset voisivat tulla maahamme (Joel
2:12-17).


NYT on aika rukoilla niinkuin profeetta Daniel rukoili ja samaistui
kansansa synteihin Jumalan edessä (Daniel 9:1-27). Jae 5 "Me
olemme tehneet syntiä, olemme tehneet väärin, olemme olleet
jumalattomia ja uppiniskaisia. Olemme poikenneet pois sinun
käskyistäsi ja säädöksistäsi. Jae 19 "Herra kuule, Herra,
anna anteeksi! Kuuntele, Herra, ja toimi!"

Jumala
lähetti enkeli Gabrielin Danielin luokse tuomaan Taivaan sanomaa,
joka koskettaa myös meidän aikaamme Danielin kirjassa.


JUMALAA emme voi rukouksilla määrätä tekemään asioita, mutta
voimme rukoilla Jumalan tahdon mukaisia rukouksia, niinkuin Daniel ja
monet muut ovat rukoilleet kautta historian. Jumala kuulee aina ja
vastaa sydämen rukouksiin voimallisesti (2 Aikak. 7:14).

Herätys
ja Hengen vuodatus tulee maahamme, mutta ensin on puhdistavien
koetusten aika, jotta nöyrtyisimme Kaikkivaltiaan rakastavan Jumalan
edessä koko sydämestämme tekemään parannusta kuolleista teoista
Jeesuksen Nimessä.


VANHURSKAUS kansan korottaa, mutta synti on kansakuntien häpeä
(Snl. 14:34).


Siunaavin
rukousterveisin Jorma Lappalainen, Kolari


LAPIN KIITOSKIRJE HERRALLE !

4.2.2017

Hyviä viestejä mitä eri ihmiset kokivat 27-29.1.2017 POHJOISKALOTIN RUKOUSKONFERENNSISSA KOLARISSA ! Se oli 21. Kolarin konferensseista.

- Paras Kolarin Rukouskonferenssi kautta aikojen !

- Huippu Rukouskonferenssi Kolarissa !

- Voimakas Pyhän Hengen rakkaus ja vapaus vallitsi konferenssissa.

- Jumala toimi voimakkaasti eri rukouspalvelijoiden kautta, vapauttaen vangittuja vihollisen kahleista ja synnistä ja sairauksista sekä sisäisitä haavoista.

- Langenneet uudistuivat.

- Jumalan Sanan opetus kosketti syvästi sydämiä.

- Pyhän Hengen voitelu oli voimallista monien julistajien ja rukouspalvelijoiden päällä.

-Syvä Jumalan agape rakkaus mursi sydämet.

- Ylistys ja Jumalan palvonta oli voimallista.

- Ihmiset olivat janoisia Jumalan puoleen, ja siksi he saivat Jumalalta, ei ihmisiltä.

- Konferensissa oli hyvä järjestys ja se oli hyvin organisoitu.

- Konferenssissa ei ollut mitään ristiriitaa, vaan kaikki "puhalsivat yhteen hiileen."

- Suuri kiitos kaikille siitä että Rukouskonferenssin talous meni hyvin! Kaikki velvoitteet saimme hoidettua hyvin ! Kunnia Jumalalle ja Siunaus kaikille jotka annoitte lahjanne näin Jumalalle uhrina ! 2 Kor. 6-8

- Rukoustaistelu oli kovaa jo kuukausi enne konferenssia ja myös sen aikana ja viikko sen jälkeenkin.

-Rukoustaistelu maamme ja kansamme puolesta jatkuu edelleen 40 päivää, 28.1.-8.3.2017

- Voit ilmoittautua rukous-ja paastoketjuun sähköpostilla kolarinhelluntai@gmail.com

- Jumala kuulee ja vastaa Sinun rukouksiisi. Tule mukaan puhumaan Jumalalle ja kuulemaan Hänen äänensä.

- Voit katsoa POHJOISKALOTIN RUKOUSKONFERENSSIN kuusi (6) tilaisuutta uusintana www.tv7plus.fi kanavan arkistosta.

Siunaavin rukousterveisin Jorma Lappalainen, KolariLAPIN RUKOUSVERKOSTOKIRJE
4.1.2017

Siunattua esirukouksen vuotta kaikille
rukoilijoille Jeesuksen Siunatussa Nimessä !

Nyt tulee olla Herran kirkkauden suojassa ja
tuhota vihollisen linnakkeita näkymättömässä maailmassa
Jeesuksen Nimessä !

Rukouksen näkymättömässä maailmassa on
nyt hyvin aktiivista toimintaa. Se on Hengen maailma, jossa
Jumala hallitsee ja Herra kutsuu meitä Hengen rukouksen kautta
hallitsemaan yhdessä Hänen kanssaan. Halleluja ! Kunnia
Jumalalle ! Valtava Herramme on ! Ylistetty olkoon Hänen nimensä ! Herran profetaalinen Sana toteutuu tarkalleen !

Uskon että nyt alkaa toteutua se, mitä
profeetta Jesaja sai Herralta koskien lopunaikoja. "Herra
lähtee liikkeelle kuin soturi, kuin taistelija hän herättää
kiivautensa. Hän nostaa sotahuudon ja karjuu, hän osoittaa
vihollisilleen voimansa. Minä olen ollut vaiti ikiajoista asti,
olen ollut hiljaa ja hillinnyt itseni. Mutta nyt minä huudan
kuin synnyttäjä, puhallan ja puuskutan." Jesaja 42:10-14

Nyt on synnytystuskien aika (Matt. 24:8).
Jumala huutaa, puhaltaa ja puuskuttaa kuin synnyttäjä (jae 14).
Jotain uutta on syntymässä ensin näkymättömässä maailmassa
ja sitten näkyvässä. Jumalalla on kaikki hallinnassa !
Hallelujaa ! Kiitos Herralle !

ESIRUKOUSAIHEITA:

POHJOISKALOTIN
RUKOUSKONFERENSSI KOLARISSA 27. - 29.1.2017
-Rukoilkaamme että saamelaiset ja Lapin ihmiset irtisanoutuvat
vihollisen, shamanismin ja noituuden liitosta ja sitoutuvat
Jeesuksen Kristuksen uuteen veriliittoon, joka on voiton liitto
kaikesta synnistä ja pimeydestä ja tuomioista.

- Tammikuu 2017 on RUKOUSKUUKAUSI, jolloin
joka päivä rukoilemme maamme ja kansamme puolesta.

- Sitten RUKOUSKONFERENSSISSA jatkamme
rukousta kiitoksen ja ylistyksen kanssa.

-Lisäksi olemme kokemassa, että konferenssin
jälkeen järjestämme 40 päivän paasto- ja rukousverkoston,
jossa joka päivälle olisi vähintään yksi rukoilija. Eli aika
olisi 28.1. - 8.3.2017.

- Jokainen voi miettiä, että mikä aika
sopii sinulle olla paastossa- ja rukouksessa maamme ja kansamme
puolesta näinä yhä pimentyvinä aikoina. Erityiseti olemme
rukouksissa Lapin ja pohjoisten kansojen puolesta mutta myös
koko Suomen puolesta.

- Jokainen rukoilija voi Jumalan edessä
päättää minkälaisessa paastossa on ja kuinka monta päivää
kerrallaan paastoaa. Laitathan viestin valitsemistasi
rukouspäivistä jompaankumpaan seuraavista sähköposteista,
jotta saamme jokaiselle päivälle ainakin yhden rukoilijan:
lappalainenjorma@gmail.com tai kolarinhelluntai@gmail.com

- Kotisivuiltamme
www.kolarinhelluntaiseurakunta.fi voit seurata rukouskampanjan
yhteenvetoa, jota pidämme yllä.

-Rukoilkaamme, että Pyhän Hengen läpimurto
pääsee tapahtumaan jo tulevassa Rukouskonferenssissa.

-Rukoilkaamme Rukouskonferenssin monien monien
käytännön järjestelyjen puolesta, että saamme riittävästi
palvelijoita kaikkiin palvelutehtäviin ja että kaikki työt
sujuvat siunauksen ja armon alla. Rukoilkaamme myös suotuisan
sään sekä konferenssin talouden puolesta, että kaikki kulut
tulevat katetuiksi.

ESIRUKOUSTA SUOMEN PUOLESTA:

-Rukoilkaamme ettei sukupuolineutraali
avioliittolaki tule koskaan voimaan Suomessa.

- Rukoilkaamme ettei eutanasialaki eli laki
armokuolemasta tulisi koskaan voimaan Suomessa.

- Rukoilkaamme ettei Suomen Siionin
vapaaehtoisvarojen keräyksiin ja käsittelyihin tulisi pahoja
hankaluuksia.

- Rukoilkaamme jatkuvasti Suomen esivallan
puolesta (1 Tim. 2:1-4), että yleinen rauha ja järjestys
säilyisivät ja varjelusta kaikelta anarkialta ja terrorismilta.

- Rukoilkaamme voimallista Hengen vuodatusta
ja uskoville mielen uudistumista sekä suuren sielujen
sadonkorjuun aikaa Suomeen Jeesuksen Nimessä.

ESIRUKOUSTA ISRAELIN JA KAIKKIEN KANSOJEN
PUOLESTA:

- Kansat nousevat Jumalan omaisuuskansaa
Israelia vastaan ja Suuren Kuninkaan kaupunkia Jerusalemia
vastaan. 23.12.2016 YK:n turvallisuusneuvosto teki yllättäen
päätöksen julistaa Israelin asutukset Juudeassa, Samariassa ja
Itä-Jerusalemissa laittomiksi. Lisäksi kansat ovat koontumassa
15.1.2017 Pariisiin ns. "rauhankonferenssiin", jossa
Israel pakotettaisiin hyväksymään palestiinalaisvaltio ja
luovuttamaan Itä-Jerusalem palestiinalaisvaltion pääkaupungiksi.
Jerusalem jonka Jumala antoi kansalleen ikuiseksi pääkaupungiksi
ja jossa he ovat asuneet tuhansia vuosia. Samaan aikaan Venäjä
pitää "rauhanpalaveria" Israelin tuhoajien Hamasin ja
Fatahin kanssa.

- Rukoilkaamme, että Jumalan Sanan lupaukset
pääsevät toteutumaan ja Israelin kansa voisi ahdistuksen ja
hädän päivinä huutaa avuksi Jeesusta pelastajaksi ja
kuninkaaksi (Rm.11:26-27, Sak.2:12-17).

- Rukoilkaamme islamilaisen maailman puolesta,
että miljoonat voisivat sieltä pelastua ja tulla tuntemaan
elävän Jumalan, ennekuin tuomiot tulevat (Jes. 47: 10-11).

- Rukoilkaamme Venäjän ja Euroopan kansojen
puolesta, että Herra armossaan vielä antaisi etsikkoajan näille
kansoille Jeeusuksen Nimessä !

-Rukoilkaamme kärsivän Jumalan seurakunna
puolesta. Monet kristityt ovat sodan jaloissa vainojen ja
kidutusten ja kuoleman edessä, että Herran armo ja rakkaus
saisi olla voimallisena heidän kanssaan (Heb. 13:3).

-Rukoilkaamme yhä kasvavan ihmisryhmän,
pakolaisten, puolesta, että miljoonat heistä pelastuisivat ja
heistä tulisi voimallisia aseita Jumalan käyttöön eri
puolilla maailmaa.


Siunaavin rukousterveisin Jorma Lappalainen,
KolariPYHÄN HENGEN JUHANNUSJUHLAT SIEPPIJÄRVELLÄ SUURTELTASSA OLI VALTAVA SIUNAUS 23.-26.6.2016 !

Tämä eka kesärukouskonferenssi oli parannussaarnaaja Johannes Kastajan päivänä. Totisesti parannussaarnaa olikin esillä paljon ja parannusta tekivät uskovat ja ei uskovat Jeesuksen Nimessä !

Johannes saarnasi että hän kastaa vedessä parannukseen, mutta minun jälkeeni tulee hän Jeesus Kristus, joka kastaa Pyhässä Hengessä ja tulessa. Matt.3: 11

Herra Jeesus totisesti kastoi monia Pyhässä Hengessä ja tulessa. Monia parani sairauksista ja vapautui pahoista hengistä. Sieppijärven iäkäs mies tuli kirkkaasti uskoon ja julisti Jeesusta jo sukulaisilleen ja tuttavilleen. Sydämen uskolla ja suun tunnustuksella ihminen pelastuu.

Kun julistin pappi Esran ja Nehemian aikaisesta itkuherätyksestä, niin jotenkin samaistuin siihen että Suomi tarvitsee tätä.

Esra 10:1 kerrotaan; "Kun Esra Jumalan temppelin edustalla näin rukoili maahan heittäytyneenä ja itkien tunnusti kansan synnit, hänen luokseen kokoontui hyvin suuri joukko Israelin miehiä, naisia ja lapsia. Kansakin itki katkerasti.

Vain Pyhä Henki saa ihmiset ymmärtämään syntisyytensä ja itkien katumaan syntejään ja tekemään parannusta. Se oli Pyhän Hengen työtä silloin ja sitä se on myös tänään.

Rukoilkaamme Suomen kansan puolesta niin kuin Esra ja Nehemia rukoili itkien katuen kansan syntejä Jumalan edessä ja silloin Jumalan hyvä käsi oli heidän päällään ja alkoi tapahtua voimallisia asioita. Lupaus kuuluu: "Meidän Jumalamme hyvä käsi on kaikkien niiden yllä , jotka etsivät häntä."...Esra 8:22b

Nyt olemme kokemassa, että Jumalan hyvä käsi on päällämme ja uusi HERÄTYKSEN aika on alkamassa. Siksi Herran sana sanoo: "Älkää entisiä muistelko, älkää menneistä välittäkö. Katso, minä teen uutta ! Nyt se puhkeaa taimelle, ettekö sitä huomaa? Minä teen tien autiomaahan, virrat aavikolle." Jesaja 43:18-19

Mielesi uudistus on sinun omalla vastuullasi ja Hengen uudistus on Jumalan teko sinulle ja kaikille sitä janoaville ! Puhu HERÄTYSTÄ, niin se laajenee voimallisesti! Hengen sateet tulevat Lappiin ja ne laajene koko Suomeen ja yli rajojen Jeesuksen Nimessä !

Siunaavin rukousterveisin Jorma !
LAPIN RUKOUSVERKOSTOLLE Jorma_2016.jpg

KIITOSTA JA RUKOUSTA !

22.02.2016

Kiitos Herralle ja kaikille esirukoilijoille ! Jumalan hyvä käsi on ollut yllämme kaiken aikaa ! Olemme kokeneet sinattua Pyhän Hengen voimaa ja rohkaisua Pohjolan rukousrintamalla !

Kaikkiin POHJOISKALOTIN RUKOUSKONFERENSSIN rukoushaasteisiin saimme rukousvastaukset ! Kiitos Herralle !!! Kunnia Jumalalle !!!

- Kaikkiin palvelutehtäviin saimme riittävästi osaavia palvelijoita, noin 140.

- Kaikelle konferenssiväelle, joita oli ennätysmäärä noin 450 enimmillään, saimme majoitukset järjestettyä.

- Kaikki taloudelliset tarpeet tulivat täytetyiksi.

- Kovat pakkasetkin menivät "polvilleen" ja sunnuntaina oli pakkasta enää vain -2 astetta.

- Kaikki käytännön työt sujuivat hyvin ja saimme koululta erittäin hyvää palautetta, että kaikki paikat olivat siistissä kunnossa konferenssin jälkeen.

- TV7 lähetykset onnistuivat ja olemme saaneet hyvää palautetta katsojilta, joita lienee ollut useita kymmeniä tuhansia.

- Puhujat ja esirukoilijat olivat voitelussa ja koko konferenssin ajan saimme kokoea valtavaa rakkaudellista Pyhän Hengen armon Henkeä.

- Monet uudistuivat uskossaan ja paranivat erilaisista vaivoista.

- Voideltu Jumalan Sana sai hoitaa monien sieluja terveeksi ja vapauttaa peloista, häpeästä ja masennuksesta.

- Monia vapautui myös erilaisista pahojen henkivaltojen painostuksesta.

- Jatkuvasti janoinen Jumalan kansa sai juoda Kristus "Elämän lähteestä" ja iloita Pyhässä Hengessä siitä vapudesta, jonka saamme omistaa Jumalan vanhurskaudessa Kristuksessa Jeesuksessa !

- Pyhän Hengen armolahjat olivat kovassa käytössä, rohkaisuksi, kehoitukseksi ja lohdutukseksi.

- Herra voiteli myös uusilla armolahjoilla palvelijoitansa lopunajan "sotaa" varten.

- Paljon oli myös uusia ensikertalaisia, jotka kokivat siunattua Herran Hengen läsnäoloa.

- Myös lapsia oli enemmän kuin aikaisemmin ja myös lasten ohjaajia oli hyvin. Lapset ylistivä Herra ja siunasivat myös rukousliinoja, joita tullaan laskemaan sairaiden päälle, jotta he parantuisivat Jeesuksen Nimessä !

- Suomen häpeä, alaspainettu heikko itstunto vieritettiin pois Suomen kansan yltä Rukouskonferenssissa ja Pyhä Henki puhui, että Jumala tulee tekemään Suomessa uutta voimallista herätyksen läpimurtoa. Uusi sukupolvi nousee Jumalan voimassa ja väkevyydessä. Herra voitelee seurakuntaansa palvelemaan lopunajan sadonkorjuussa ihmeissä ja tunnusteoissa, niin että suuri siunauksen aalto tulee yllenne.

- Vyöttäydy voimaan Siion ! Pane päällesi juhlapuku Jerusalem ! Pue päällesi Kristus ! Seurakunna puhdistus on alkanut ! Lopunajan herätys on alkanut ! Jeesuksen toinen tulemus seurakunnalleen on lähempänä kuin koskaan ennen ! Tuomion pilvet vain synkkenevät maailmalle. Jumalan Sanan profetiat toteutuvat silmiemme nähden. Katso Pohjoiskalotin Rukouskonferenssi uusintana www.tv7plus.fi arkistosta, kiitos !

Siunaavin rukousterveisin Jorma Lappalainen, Kolari

LAPIN RUKOUSVERKOSTOLLE

HERÄTYKSEN LÄPIMURTO

13.01.2016

Siunattua herätyksen läpimurron vuotta 2016 kaikille esirukoilijoille !

Jos katsomme kuohuvaan ja sotaisaan, epäoikeudenmukaiseen ja raakaan maailmaan, näemme kuten Apostoli Johannes: "Me tiedämme, että olemme Jumalasta, mutta koko maailma on Pahan vallassa." 1Joh.5:19

Siksi Jeesus sanoi meille lopunajan omilleen: "Kun nämä alkavat tapahtua, rohkaiskaa mielenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä." Luukas 21:28

20. POHJOISKALOTIN RUKOUSKONFERENSSI pidetään 29. - 31.1.2016 Kolarin koululla.

Joka päivä ilmoittautuu uusia ihmisiä tulemaan rukoilemaan herätyksen läpimurtoa itselleen ja ympäristölleen. Myös erilaisiin pavelutehtäviin ilmoittautuu ihmisiä lähes joka päivä. Tarvitsemme noin 140 henkilöä palvelemaan eri pisteissä, jotta kaikki toiminnot pyörisivät hyvin. Vieläkin tarvitsemme lisää osaajia. Voimme rukoilla sitä Jeesuksen Nimessä.

Koska tulijoita on paljon, tarvitaan myös majoitusta runsaasti ja resurrsit ovat rajalliset. Rukoilkaamme, että saadaan järjestymään hyvä ja asiallinen majoittuminen kaikille ja rukoillaan myös, että konferenssin taloudelliset tarpeet tulevat täytetyiksi.

Rukoilkaamme myös suotuisia ilmoja (pikku pakkasta eikä lumipyryjä) konferenssin aikaan, että kaikki pääsisivät tulemaan. Rukoilkaamme, että kaikki käytännön työt sujuisivat hyvin ja että TV7:n lähetykset saadaan onnistumaan ja olemaan suureksi siunauksesksi ympäri maailmaa.

Tärkein rukousaihe on, että todella HERÄTYKSEN LÄPIMURTO pääsee tapahtumaan koko Pohjolassa Jeesuksen Nimessä! Tätä varten 400-500 ihmistä kokoontuu Kolariin sydäntalven Rukouskonferenssiin etsimään Herran kasvoja. Lisäksi tuhannet henkilöt rukoilevat kodeissa ja seurakunnissa ympäri maailmaa Jumalan antamaa herätystä Pohjolaan .

Raamatussa on meille rohkaisun sana: " Meidän Jumalamme hyvä käsi on kaikkien niiden yllä, jotka etsivät häntä, mutta hänen voimansa ja vihansa on kaikkia niitä vastaan, jotka hylkäävät hänet." Esra 8:22.

Kun sydämen lämmöllä rakkaudesta Jeesukseen etsimme Herraa palvonnassa, ylistyksessä ja rukouksessa, niin meidän Jumalamme hyvä käsi on meidän yllämme ja silloin kaikki sujuu hyvin ja saamme vastaanottaa suuria asioita Isä Jumalan kädestä Jeesuksen Nimessä ja Pyhässä Hengessä.

Pyhä Henki on puhunut jo etukäteen eri palvelijoidensa kautta, että vuoden 2016 Kolarin Rukouskonfernssi tulee olemaan tärkeä taitekohta Hengen maailmassa. Tulee niin voimallinen Hengen vuodatus, että selaista ette ole vielä kokeneet. Jumalan rauha ja rakkaus täyttää janoiset sydämet hyvyydellään. Jumalan ihmetekoja tapahtuu Herran kunniaksi. Kunnia Jumalalle!

Koska synnin mitta alkaa täyttyä Suomella ja Euroopan kansoilla, Jumala joutuu ravistelemaan näiden kansojen talousepäjumalan valtaa, jotta kansat kääntyisivät kaikkivaltiaan Jumalan puoleen. Se tuo tullessan suurta ahdinkoa ihmisten elämään. Rukoilkaamme, että Pyhän Hengen voima saa voimistua ja vetää ihmisiä lähelle Jumalaa.

Nyt tapahtuu se mitä Jumala on puhunut profeetta Malakian kautta: "Silloin te näette jälleen eron vanhurskaan ja jumalttoman välillä, sen välillä, joka palvelee Jumalaa, ja sen, joka ei häntä palvele." Malakia 3:18

Rukoilkaamme, että Herralle antautuneet sydämet saisivat olla voimallisessa Herran käytössä lopunajan herätyksen keskellä Jeesuksen Nimessä ! Aamen !!!

Siunaavin rukousterveisin Jorma Lappalainen, Kolari

LAPIN RUKOUSVERKOSTOKIRJE 28.01.2015

Kiitos Herralle ! Kunnia Jumalalle ! Ylistys ja palvonta Jeesukselle Kristukselle !

Kiitos ja siunaus kaikille esirukoilijoille, Herra on kuullut ne monet rukoukset ja antoi meille ihanan ja voimallisen Rukouskonferenssin Kolariin, armon vuonna 2015 !

Kiitos-ja esirukousaiheita Rukouskonferenssin tiimoilta:

- Hengen yhteys toteutui ! Pohjoiskalotin Rukouskonferenssissa koimme Hengen yhteyttä yli seurakuntarajojen ja yli valtakunnan rajojen. Yhteys on Jumalasta. Siksi vihollinen vihaa yhteyttä ja pyrkii rikkomaan yhteyden kaikella tavalla. Meidän tulee vaalia yhteyttä ja täyttyä Hengellä jatkuvasti, että yhteys olisi toimivaa kuten Psalmi 133 julistaa. Jeesus rukoili yhteyttä Johanneksen evankeliumin 17. luvussa, rukoilkaamme mekin sitä. Monet todistivat Rukouskonferenssissa, että täällä on niin mahtava yhteyden ja rakkauden Henki.

- Hengen voitelu toteutui ! Kaikki puhujat ja rukouspalvelijat olivat Pyhän Hengen voitelussa. Voitelu lisääntyi ja levisi kaikkiin, jotka janosivat Pyhää Henkeä. Monet olivat vielä kotimatkallakin niin voitelussa, että itkivät ilosta Pyhässä Hengessä ! Rukoilkaamme kaikille julistajille Pyhän Hengen rakkauden voitelua jatkuvasti, ettei vihollinen saa sitä sammuttaa. Lisääntyköön voitelu ja armoitukset voimallisesti kaikilla kristityillä Jeesuksen Nimessä !

- Käytännön työt saatiin sujumaan hyvin ! Noin 150 henkilöä oli palvelemassa eri tehtävissä Rukouskonferenssin aikana. Se on suuri kiitosaihe Jumalalle. Herran armeija on noussut. Armeija joka ei ole vain Sanan kuulijoita vaan myös Sanan tekijöitä. Se koski kaikkia hengellisiä palvelutehtäviä kuin myös käytännön tehtäviä ja uhraamista. Kaikki taloudelliset velvoitteet saatiin toteutettua ja se on Jumalan ihme. Kiitos Herralle !

- Eri ihmiset eri tehtäviin löytyivät ! 'Jokaisella on jotakin annettavaa' toteutui. Tehtävä, jossa lähimmäiseni on hyvä ja kokee onnistumista ja on innostunut siitä, se tulee antaa hänelle. Kaiken minkä teemme tehkäämme se niinkuin Herralle, silloin se on Herran työtä. Iloitsimme yhdessä innostuneista patjan kantajista koulun majoitustiloihin. Iloitsimme Pyhän Hengen inoittamista julistajista ja rukouspalvelijoista jne.

- Vihollisen häirintä minimiin toteutui ! Vahvassa armon ja rakkauden ilmapiirissä on vaikea, jopa mahdoton, vihollinen päästä riehumaan lihallisten ihmisten kautta. Järjestyshäiriöitä ei ollut. Poliisit ja järjestysmiehet saivat olla rauhassa. Jotain aivan pientä oli, jottemme unohtaisi, että emme ole vielä Taivaassa.

- Säät olivat aika hyvät, mutta vähän kylmät ! Lumimyrskyjä ei ollut. Pakkanen oli aluksi vähän yli -20 astetta mutta lauhtui sitten -13 asteeseen. Kiitosaihe oli että pakkanen ei kiristynyt -40 asteeseen, se olisi tuonut hankaluuksia. Kiitos Herralle !

- Nyt voisi alkaa Hengen vuodatus ja hengellinen herätys Lapissa ja kyllä se alkaakin, sillä Jumala on puhunut. Mitä Jumala on puhunut ?

- "Vielä toisen kerran Minä Jumala vuodatan Henkeäni tulena janoavien ylle Pohjoisessa."

- "Nyt alkaa vihollisen aseistariisuminen Pohjoisessa !"

- "Kun Minun kansani nöyrtyy ja rukoilee sekä kuuliaisuudessa ja sydämen puhtaudessa etsii Herra, niin Minä Herra teen teidän maanne terveeksi." 2 Aikak.7:14, Jooel 2:12-27 ja 3:1-5, Apt.2:17.

Siunaavin rukousterveisin Jorma !
LAPIN RUKOUSVERKOSTOKIRJE 29.12.2014 VUODENVAIHTEESSA 2014-2015

Shalom rakkaat esirukoilijat, siskot ja veljet Kristuksessa Jeesuksessa !

Vuodenvaihteen katsaus ja esirukousaiheita:

Vuosi 2014 jää historiaan monien hyvien rukousvastauksien vuotena. Herätyksen tuulet ovat puhaltaneet erityisesti kolmansissa maissa. Samanaikaisesti maat, joihin kristinusko tuli ensimmäisenä, ovat kylmentyneet uskossaan Kristukseen. Toetutuuko nyt Jeesuksen sana: "Näin viimeiset tulevat ensimmäisiksi ja ensimmäiset viimeisiksi." Matt. 20:1-16.

Elämme Jumalan armotalouskauden viimeisiä aikoja. Siksi sielujemme vihollinen lietsoo omien palvelijoidensa kautta sotaa, väkivaltaa, raakuutta, syntiä ja vihaa Jumalaa ja hänen omiaan ja omaisuuskansaansa kohtaan kaikkialla eri puolilla maapalloa, koska vihollisen, Saatanan, aika on loppumassa. Tulee aika, jolloin Jumala hoitaa vihollisen lopullisen kukistumisen. Ilm. 20:1-3,10.

Jumalan Valtakunta on ikuinen ja kukistumaton ! Kaikki muut maalliset valtakunnat sortuvat, mutta Jumalan valtakunta on ikuinen ja se on varattu Hänen omilleen. Dan.7:18. Kunnia Jumalalle !

Esirukoilijoina meidän on hyvä tietää, mitä Jumalan Sana sanoo viimeisistä päivistä.

Matt. 24:4-14 ja Luuk.21:25-28,36. Valvokaa ja rukoilkaa. Rohkaiskaa mielenne, katsokaa Jeesukseen. Älkää pelätkö, älkääkä eksykö. Pysykää lujina Kristuksessa. Julistakaa evankeliumin ilosanomaa kaikkialla.

"Viimeisinä päivinä on tapahtuva, sanoo Jumala, että minä vuodatan Henkeni kaiken lihan päälle...." Apt.2:17. Tämä Jumalan lupaus viimeisille päiville on profetoitu joVanhassa Liitossa, Joel 3:1-5.

Kun Jumala lupaa jotain, niin siihen voimme luottaa ! Kaikki Jumalan antamat herätykset ovat Pyhän Hengen vuodatusherätyksiä, sillä Pyhä Henki aina korottaa ja kirkastaa Jeesuksen sovitustyön ristillä. Joh.16:14-15.

Nyt kun astumme uuteen armon vuoteen 2015, anokaamme ja janotkaamme voimallista Pyhän Hengen vuodatusta Suomen kansalle. Tämä on myös päärukousaihe ja teema tulevassa Pohjoiskalotin Rukouskonferenssissa Kolarissa 23.-25.1.2015. Saakoon Herra synnyttää janoa ja sanan nälkää, niin että löytyy janoisia sydämiä, joihin Jeesus voi vuodattaa Pyhää Henkeä voimallisesti. Silloin alkaa tapahtua myös kaikkia muitakin Jumalan voimallisia ihmeitä ja merkkejä, jotta ihmiset uskoisivat että Jeesus on Herra.

Rukouskonferenssiin liittyviä esirukousaiheita:

- että Herran Henki saa vaikutta voimallista yhteyttä kaikissa uskonystävissä ja vetää heitä yhdessä etsimään Herran kasvoja Kolarissa ja TV7:n välityksellä kaikkialla

- että kaikki sielunhoitajat, rukoilijat, ylistäjät ja julistajat saisivat olla voimallisessa Hengen voitelussa ja virrata armolahjoissa, niin että Herran nimi tulee korotetuksi

- että kaikki käytännön palvelutyöt sujuisivat hyvin sekä valmistelujen aikana että konferenssissa

-että kaikkiin tehtäviin saisimme oikeat ihmiset oikeaan aikaan oikeaan tehtävään

- että kaikki vihollisen häirinnät on voitettu Jeesuksen Nimessä

- että säät olisivat suotuisat konferenssin aikaan. Ei liian kylmää eikä suuria lumimyrskyjä

- että herätys ja Hengen vuodatus voisi alkaa Kolarin Rukouskonferenssista leviten kaikkialle. Pohjoisen alueella Jeesuksen Nimessä !

Siunaavin uuden vuoden rukousterveisin Jorma Lappalainen, Kolari.

VENÄJÄN RUKOUSVERKOSTOKIRJE 29.12.2014 VUODENVAIHTEESSA 2014-2015

Shalom rakkaat esirukoilijat, siskot ja veljet Kristuksessa Jeesuksessa !

Vuodenvaihteen katsaus ja esirukousaiheita:

Vuosi 2014 jää historiaan monien hyvien rukousvastauksien saattelemana idän elopellolla. Koko Venäjällä on jo neljä vuotta toteutettu 'vuosi Jeesukselle' -evankelioimiskampanjaa, jonka hedelmänä on syntynyt yli 500 uutta seurakuntaa ja neljän miljoonan ihmisen kanssa on rukoiltu syntisen rukous. Evankelioivia kaupunkimissioita on toteutettu Venäjällä jo yli 40 kaupungissa. Kiitos Herralle, että vielä ovat ovet auki itänaapuriimme.

Kuolan alue ja Vienan-Karjalan alue on ollut meidän tiimien työaluetta viime vuosina.

Rukouskonferensseja ja sisäisen parantumisen ja sielunhoidon seminaareja on pidetty useita. Jano Jumalan todelliseen läheisyyteen on kasvanut. Monet ovat löytäneet ongelmiinsa uuden todellisen avun Pyhässä Hengessä. Jeesus on tullut entistä rakkaammaksi. Kunnia Jumalalle ! Slava Bogu !

Ihmisiä on tullut uskoon ja vapautunut vihollisen painostuksesta. Pyhä Henki on täyttänyt janoisia sydämiä. Sisäisiä ja ulkoisia sairauksia on parantunut Jeesuksen Nimessä. Jumalan sana on rohkaissut ja ravinnut nälkäisiä sieluja. Myös talousavustus on ollut tarpeen monissa eri kohteissa. Humanitäärikuljetuksia on viety Baltian maihin ja osittain Valko-Venäjälle. Vuonna 2014 on kolme isoa rekkakuormaa viety Pohjois-Lapista näihin maihin. Kunnia Jumalalle !

Humanitäärisen avun tarve on kasvanut Venäjän ja Ukrainan välisen sodan johdosta, erityisesti Itä-Ukrainassa. Sodat, kriisit ja taloustilanteiden heikkeneminen on tuonut uusia haasteita Venäjän ja Itä-Euroopan tilanteeseen vuonna 2014. Koko Euroopassa tilanteet ovat tuoneet jännitteitä ja pelkoja. Lähi-Idän kansat ovat vihollisen kuohunnan kohteena. Nyt jos koskaan kansat tarvitsevat rauhan evankeliumia ja esirukousta, jotta monet voisivat pelastua ennen Jeesuksen toista tulemusta.

Venäjän esirukousaiheita:

-että evankeliumin hyvää sanomaa voitaisiin viedä vielä vapaasti Venäjälle ja kaikille Itä-Euroopan kansoille.

- että uskovat Venäjällä ja Itä-Euroopassa janoaisivat voimallista Pyhän Hengen herätystä ja uudistusta seurakunnille, että Jumala kutsuisi lisää työmiehiä elonkorjuuseen.

- että Venäjän ihmiset vapautuisivat politiikan ja uskonnollisuuden kahleista palvelemaan elävää Jumalaa Jeesuksessa Kristuksessa

- että Venäjän kansa ja poliittinen johto tunnustaisi Jumalan ja kääntyisi ainoan tosi pelastajan Jeesuksen Kristuksen puoleen

-että Venäjän uskovat voisivat kaikesta kontrollista huolimatta voittaa ihmisiä Jeesukselle heidän omassa maassaan.

-että Venäjän ja Ukrainan välille tulisi rauha ja voimallinen herätys ja sodat loppuisivat

-että tuleva Vienan-Karjalan Rukouskonferenssi saisi olla voimallinen herätys- ja uudistus konferenssi Kostamuksessa 13.-15.2.2015

-kiitos aiheena on että Jumala siunasi meidän kaikki syksyn Venäjän matkat,varjeli, pelasti ja paransi ja rohkaisi monia. Kiitos esirukouksista !

Siunaavin uuden vuoden rukousterveisin Jorma Lappalainen, Kolari

RUKOUSYHTEYS YLI RAJOJEN !

24.-26.1.2014 oli POHJOISKALOTIN RUKOUSKONFERENSSI Kolarin koululla jo 18. kerran. Joka vuosi tammikuun viimeisenä viikonloppuna kansa kokoontuu Kolariin rukoilemaan! Kiitos Herralle! Pimeään ja kylmään aikaan tarvitaan Jumalan Pyhän Hengen lämpöä. Luonnollinen kylmyys lämpeni -30 asteesta -10 asteeseen konferenssin aikana. Mutta myös Hengen lämpö nousi koko ajan! Niinpä monet kommentoivatkin, että tässä konferenssissa oli tosi mahtava yhteyden ilmapiiri.

ISÄN JUMALAN RAKKAUS JA PYHÄN HENGEN KIRKKAUDESSA KOROITETTU JEESUS KRISTUS toivat Herran läsnäolon niin voimallisesti eri ihmisten kautta, että kuilua ei ollut sen enempää nuorten ja vanhojen välillä kuin eri kansojenkaan välillä.

Kun lähes 100% saamelainen Arild Måsö Norjasta joikhasi ISÄ MEIDÄN -rukousta saamen kielellä, saliin tuli pyhä hiljaisuus ja Pyhä Henki kosketti ja mursi sydämiä. Saamelaiset sydämelleen saanut lestadiolainen Mats Sundfors puki sanoiksi monien sydänten huudon anteeksiantamuksesta valtaväestön ja saamelaisten välillä. Siunasimme toisiamme ja pyysimme ja annoimme anteeksi historiassa tehtyjä vääryyksiä. Rukoilimme, että anteeksiantamuksen voima saa levitä yli koko Pohjolan niin, että Pohjoisen kansat puhdistetaan Jeesuksen Nimessä ja kalliissa sovintoveressä! Silloin puhkeaa Golgatan ihana puhdistusvirta ihmissydämissä ja Pyhän Hengen virta täyttää ilolla, vanhurskaudella ja rauhalla. Halleluja !

Kolarin Ev.lut. srk:n tervehdyksen tuonut kirkkoherra Jaakko Knuutila toi esille sitä, miten olemme erilaisia ja eri tavoin rukoilemme, mutta silti saamme kuulua samaan Jumalan perheeseen. Koimme Hengen yhteyttä konferenssissa olleiden kymmenien luterilaisten veljiemme ja sisariemme kanssa. Jumala katsoo sydämiin, ei ulkonaisiin kuten me ihmiset monesti teemme. Pyhä Henki kosketti ja täytti monia valtakirkon jäseniä ihanalla tavalla. Kiitos Herralle !

Kolarin kunnan tervehdyksen tuonut kunnanjohtaja Kyösti Tornberg kertoi huolensa nuorten tulevaisuudesta. Rukouskonferenssissa tulikin esille mahtavalla tavalla nuorten ja lasten tulevaisuuden näkymät Jumalan kanssa. Lapsille oli ensimmäistä kertaa järjestetty oma "lasten rukouskonferenssi" ja lapsia myös siunattiin isossa salissa. Kiitos Taina Sirviölle ja ryhmälle, jotka palvelitte lapsia.

Jumala johdatti hienolla tavalla Kolarin Rukouskonferenssiin nuoria palvelemaan Venäjältä, Rovaniemeltä, Kemistä ja Helsingistä. Venäjällä Boris Jakubovin tiimi tekee hyvää työtä nuorten narkomaanien parissa. Jo yli 100 syntiin vajonnutta nuorta on Jumalan avulla saatu pelastettua. Rovaniemen Jani Liukkonen ja tiimi tekevät vähän vastaavaa työtä nuorten parissa Katupaimen ry:n puitteissa. Kemin ylistysryhmä johdatti meitä kaikkia voimalliseen Jumalan ylistämiseen. Tomi Vartiainen toi Helsingistä kaksi ryhmää. TV7plus kanavan kuvaajat Sonja Turusen johdolla, teki mahtavaa työtä. Rukouskonferenssista oli ensimmäistä kertaa neljä tilaisuutta katsottavissa suorana lähetyksenä ympäri maailmaa. Noin 15000-20000 ihmistä oli mukana netin ja tv:n kautta. Lopuista kuvauksista tehdään kooste myöhempää käyttöä varten. Jumala on avannut uuden suuren oven saavuttaa ihmisiä enemmän kuin vain 400, jotka Kolarin saliin mahtuvat.

Tomi Vartiainen ja Elämän Sana -seurakunnan nuoret Helsingistä todistivat ja rukoilivat ja saivat Herralta tiedonsanoja monille. Monet sairaat paranivat, taakkoja putosi sydämiltä, vangitut pääsivät vapauteen! Halleluja! Erityisesti kaikkia kosketti vammautuneen nuoren Annukka Isotuvan valoisa ja täynnä Jumalan uskoa oleva todistus. Se antoi toivoa, että vammautuneenakaan ei tarvitse vaipua epätoivoon eikä katkeruuteen, vaan Kristuksessa on toivo ja valoisuus ulkonaisista olosuhteista huolimatta.

Rukouskonferenssi alkoi perjantai-iltana Annikki ja Jari Ruonalan kristuskeskeisillä ylistyslauluilla ja Betania-kodin Marja Kallion rohkaisun sanalla "heikkoudesta Jumalan voimaan". Sisäinen parantuminen ja Jumala läheisyyden tarve tuli voimallisesti esiin myös Tarja Lappalaisen sekä Virve ja Markku Pellisen opetuksessa. Lisäksi yli 30 rukouspalvelijaa ja sielunhoitajaa palvelivat jatkuvasti joka välissä janoavia sieluja. Rukouskonferenssissa on vapauden ja armon Hengessä syntynyt "kulttuuri" niin, että mahdollisimman paljon ja mahdollisimman monet haluavat sielunhoitoa ja esirukousta. Se on luonnollinen osa Rukouskonferenssia. Niissä hetkissä Herran Henki koskettaa, rohkaisee, lohduttaa ja vapauttaa voimallisesti! Kunnia Jumalalle!

Jorma Lappalainen opetti 2 Aikak. 7:14 pohjalta nöyryydestä, rukouksesta, kuuliaisuudesta ja sydämen puhtaudesta, joka on yhdellä sanalla sanottuna pyhitystä. Sitten rukoilimme kaikkien Lapin 21 kunnan puolesta. Myös Oulun läänin ihmisten puolesta rukoilimme. Valtava Pyhän Hengen voima laskeutui yllemme. Jumala oli jo edeltä näyttänyt eri ihmisille näkyjä ja profetioita, että tämä Rukouskonferenssi on Jumalan tulen sytytystapahtuma. Täältä "nuotion kekäleet" lentävät kauas ja Jumalan tulet syttyvät eri paikoissa. Näin herätys syttyy ja leviää nopeasti.

Venäjän Murmanskin läänistä oli eniten tullut pastoreita ja muita vaikuttajia Rukouskonferenssiin. Venäjän Karjalasta oli kaksi ryhmää. Tanja ja Jura Kornilov toimivat simultaanitulkkeina noin 50 Venäläiselle. Yhdessä rukoilimme Venäjän työlle voimallista herätystä tilanteessa, jossa ystävät kokevat jonkinasteista vainoa. Murmanskin alueen 16 seurakunnan vanhin, piispa ja Olenegorskin seurakunnan pastori Pjotor Makartsuk iloitsi kahden uuden seurakunnan synnystä. Siihen on vaikuttanut voimakkaasti Zelenoborskin kristillisesssä narkomaanikodissa uskoon tulleiden elämänmuutos. Heidän kavereitaan ja sukulaisiaan on tullut uskoon, kun he ovat nähneet läheistensä elämässä tapahtuneen muutoksen. Myös Apatiitin pastori Viktor Govorushko toi esille, kuinka suuria ihmeitä Jumala saa aikaan pienen ihmisen kautta, joka kuulee Pyhän Hengen äänen ja tekee sen mukaan.

Kemin Missioseurakunnan pastori Lasse Pekkala on saanut mahtavia visioita. He ovat rukoilleet ryhmän kanssa Kemin 14-kerroksisen kaupungintalon ylimmässä kerroksessa joka viikko. Rukousvastauksia he ovat saaneet lukea Pohjolan Sanomista. Myös Lapin Kristillisen keskuksen pastori Jani Liukkonen on Jumalan kutsumana tullut Lappiin ja Herra on avannut ovia nuorten maailmaan.

Viimeisen puheenvuoron käytti rappioalkoholismin kierteestä noussut ja Jumalan Pyhän Hengen voimalla vapautettu ja Jeesuksen sovintoverellä puhdistettu vaasalainen Jumalan mies Peter Hopen. Hän tekee työtä erityisesti Bulgarian romaanien parissa. Eräässä tilanteessa siellä Herra paransi kaikki rukoiltavaksi tulleet sairaat. Myös hän itse on saanut Jumalalta uuden maksan, koska vanha oli täysin pilalle mennyt juomisen takia. Myös eräs mielisairas lukutaidoton mies parani täydellisesti kuultuaan evakelistan sanan: "Seiso sanan päällä, niin sinä paranet." Mies, joka ei osannut lukea, löysi Raamatun, heitti sen lattialle ja meni seisomaan Sanan päälle ja parani täydellisesti! Halleluja! Hän on nyt terve mies ja julistaa evankelistana hyviä uutisia siitä, mitä Jumala tekee! Kiitos Herralle!

Helsingistä junalla tullut mies viestitti Rukouskonferenssin jälkeisenä päivänä, että koko ajan soi hänen mielessään laulu: "Hei vuoria voin siirtää, Jeesus mua vahvistaa! Nyt sen tiedän, vuoria voin siirtää, Jeesus mua vahvistaa... ja voiton saan...!"

Kiitos Herralle, monet epäuskon vuoret siirtyivät ihmismielistä pois Jeesuksen Nimessä ja Herra antoi tilalle Jumalan Pojan uskon! Halleluja!

Rukouskonferenssi elää sydämissämme jatkuvasti ja tuottaa hedelmää Jumalan Valtakunnalle eri puolilla maailmaa. Australian takaa helteisestä Tasmaniasta tuli esirukoilijoiden viesti, että Jumala on laskenut Suomen Lapin heidän sydämilleen. He rukoilevat jatkuvasti Lapin puolesta! Kiitos Herralle!

Jos rukoilet Lapin puolesta tai koet sydämessäsi halua rukoilla Lapin herätyksen puolesta, voit halutessasi saada silloin tällöin Lapin esirukoilijoiden rohkaisukirjeen sähköpostissa. Lähetä sähköpostiosoitteesi, nimesi ja asuinpaikkasi nimi rukousverkoston koordinaattorille Anna-Maija Partaselle Rovaniemelle, niin hän toimittaa kirjeet myös sinulle. Anna-Maijan email-osoite on anna-maija.partanen@ulapland.fi

Tai jos koet sydämessäsi, että tulee rukoilla itänaapurissamme tehtävän työn puolesta, voit liittyä Venäjän rukousverkostoon. Siinä on koordinaattorina Mirva Räsänen Kemistä. Hänen email-osoitteensa on mirvarsnn@gmail.com

Kiitos Rovaniemen Riitta Toloselle, joka lehtitoimittajana teki tosi hyviä juttuja ja haastatteluja neljään eri lehteen. Länsi-Lapissa ilmestyvän Luoteis-Lappi -lehden toimittaja kehui Riitan kirjoitusta mahtavan hyväksi. Kirjoitus julkaistiin kuvien kanssa torstaina 30.1.2014.

Kolarin Rukouskonferenssin opetukset on taltioitu CD-levyille. Ne ovat tilattavissa Kolarin helluntaiseurakunnalta 4 € / CD tai koko konferenssi 20 € / 8 CD:tä tai koko konferenssi 10 € / 1 MP3-levy. Yhteystiedot ovat sivuillamme.

Lisäksi pääset heti rukouskonferenssitunnelmaan katsomalla neljä tilaisuuttamme ohjelma-arkistosta osoitteesta www.tv7plus.fi

JEESUS KRISTU ON HERRA ! KAIKKI KUNNIA , KIITOS, YLISTYS JA PALVONTA YKSIN HÄNELLE ! HÄNELLE ISÄ JUMALA ON ANTANUT KAIKEN VALLAN TAIVAASSA JA MAAN PÄÄLLÄ ! HALLELUJA !

JEESUS SANOI: "Menkää siis ja tehkää kaikista kansoista minun opetuslapsiani. Kastakaa heidät Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun saakka." Matt. 28:18-20.

----------------------------------------------------------------------------------------------

(Tästä alkavat aikaisemmat Pastorin palstalla olleet kirjoitukset.)

Pastorin palsta

17. POHJOISKALOTIN RUKOUSKONFERENSSI KOLARIN KOULULLA 25.-27.1.2013, pimeään ja kylmään aikaan oli voimallinen, väkevä ja rohkaiseva konferenssi. Se näky jonka sain Jumalalta; koota rukoilijat yhteen rohkaistumaan, on toteutumassa yhä voimallisemmin. Voimme puhua siitä, että kristittyjen jano ja nälkä Jumalan puoleen kasvaa ja se on herätystä ! Herätys alkaa aina Jeesuksen seuraajista ja leviää kaikkiin suuntiin. Niin tapahtui heti Jeesuksen ylösnousemuksen, Pyhän Hengen vuodatuksen ja taivaaseen astumisen jälkeenkin. Jerusalemin herätyksen tuntomerkkejä olivat; Pyhän Hengen yliluonnolliset ihmeet, uskon ja rohkeuden Henki julistaa evankeliumia, Jumalan kunnioittava pelko, köyhistä huolehtiminen, vainoista huolimatta(tai niiden vauhdittamana) työn laajentuminen, voimakas läpimurtohenkinen rukouselämä, Jumalan Valtakunna vaikutus koko yhteiskuntaan, kodeissa tapahtuvat hengelliset muutokset jne.

HYVÄÄ PALAUTETTA KOLARIN RUKOUSKONFERENSSISTA, on tullut monilta.

-Hyvänä koettiin voimallinen Kristus keskeinen julistus.

-Opetus sisäisestä parantumisesta oli joillekin uutta, mutta se koettiin hyvänä.

- Monipuolinen ja Pyhän Hengen voitelema julistaja joukko, joka puhalsi yhteen "hiileen."

- Voimallinen ja vapauttava rukouspalvelu pitkin päivää ja taukojenkin aikana koettiin hyvänä.

- Kristittyjen Hengen yhteyttä koettiin oikeasti, eri seurakunnista tulleiden kesken.

- Ennätysmäärä osanottjia oli parhaimmillaan lauantaina noin 400 ihmistä.

- Käytännön järjestelyt ruokailut ym. sujuivat hyvin ja kaikki taloustarpeetkin Herra täytti mahtavati. Kiitos Herralle ! Kiitos kaikille osallistujille Jeesuksen Nimessä !

- Sisäistä parantumista ja lukkojen aukeamista alkoi tapahtua monien kohdalla. Eräskin henkilö murtui ja vapautui erään ylistyslaulun aikanan karkeloidessaan Jeesukselle ja palvoessaan Häntä, että oli Jumalan voiman ja voitelun alla pitkään Herran hoidossa. Halleluja ! Ylistys Herralle !

-Oikeasti sairata Jeesus paransi monia, joista kaikista ei meillä ole edes tietoa. Jos sinä joka luet näitä rivejä paranit Kolarissa, niin vastaa palaute sähköpostissa mitä sinulle tapahtui ja se vahvistaa meidän kaikkien uskoa. Laita siihen saako sen julkaista ja onko siitä esim. lääkärin todistusta parantumisesta. Kiitos ! kolarinhelluntai@gmail.com

- Ainakin saimme todistuksia että kuulo parantui kahdelta henkilöltä, ja käden kipu parani yhdeltä, vatsa-ja suolistosairaus parani myös, sekä aivohalvauksesta johtuvia vaivoja parani. JEESUS ON PARANTAJA ! HALLELUJA !

- Herra rohkaisi monia voimallisilla profetioilla ja rohkaisun sanoilla.

- Paikallislehti Luoteis-Lappi teki kokosivun uutisen konferenssista, otsikolla; "Ongelmat eivät tunne rajoja " ja haastatteli Kolarin ystävyys kaupungin Umban ystäviä. Umbalaista Olga Ivanovaa kosketti opetus sieluhoidosta ja sisäisestä parantumisesta, koska hän on kasvanut alkoholisti perheessä, kuten monet muut Venäläiset ja tarvitsevat vapautusta ja parantumista Jeesuksessa Kristuksessa.

JUMALAN TULET OVAT SYTTYNEET ! HALLELUJA !

- Herra näytti ilmestykseesä yöllä Leila Parkkilalle, Kolarin vaakunan jossa on viisi liekkiä ja hän näki kuinka herätys levisi yli maan rajojen. Kun Jorma ja pieni ryhmä ovat aloittaneet uskossa rukoustyön täällä oli vain pieniä liekkejä, mutta nyt ne ovat syttyneet jo isoiksi liekeiksi suurempaan roihuun. Mutta se tarkoittaa myös sitä että tuli polttaa kaiken mikä ei ole Jumalasta ja uskovien on aika nousta parannuksessa lähelle Jumalaa ja vapautua kaikista salasynneistä ym. Naamarit pitää polttaa kuten horoskoopit, reiki- oppaat, samanismirummut ym vihollisen jutut. Niitä tuotiin polttoroviolle siinä ilmestyksessä. Ja sanottiin että, vihollinen on jo voitettu ! Nyt tulee jatkaa voimallista rukousta, ylistystä ja palvontaa ! Nyt on aika julistaa Jumalan Valtakunnan evankeliumia ja vapauttaa vangitut kahleista Jeesuksen Nimessä ! KUNNIA JUMALALLE !!! AAMEN !!!

KOLARI sanassa on voimallinen profetaalinen viesti, jonka eräs hebrean kielen taitaja toi minulle julki. Että oletko huomannut mitä KOLARI tarkoittaa ? No en ole. KOL= ääni ja ARI= leijona. Eli KOLARI on LEIJONAN ÄÄNI. No Raamattu puhuu että Jeesus Kristus on Juudan jalopeura eli leijona. Nyt kun Jeesusta koroitimme Kolarin konferenssissa, niin KRISTUS LEIJONAN ÄÄNI kuului. Ja nyt LEIJONAN ÄÄNI kuuluu Jeesuksen opetuslasten kautta kaikkialla, mihin Kolarin 400 konferenssissa udistuneet uskovat menevät ! Kiitos Herralle ! Lisäksi KOLARIN vaakunan viisi (5) liekkiä kuvaavat Ef.4:11 opetusta, jossa Jeesus antoi seurakunnalle viisi voideltua virkaa ja ne ovat; APOSTOLIT, PROFEETAT, EVANKELISTAT, PAIMENET, JA OPETTAJAT. Näitä kaikkia tarvitaan herätyksessä, jotta pyhät tulisivat valmiiksi palveluksen työssä. Aamen !

Lääkäri, tohtori ja Jumalan nainen Irmeli Schuz kertoi Kolarissa, että pimeällä luonnollisen leijonan karjunta kuuluu pitemmälle kuin valoisalla. Siksi leijona karjuu pimeässä Afrikan yössä ja koko reviirin alueen eläimet vapisevat pelosta. Nyt on maailmassa pimeä aika ja uskovissa oleva Kristus leijona huutaa voimallista evankeliumin huutoa tälle maailmalle ja henkivalloille ja ne vapisevat pelosta. Voitto on saatu Golgatalla kaikista vihollisen valloista !!! Ylistetty olkoon Vapahtajamme ja Herramme Jeesuksen Kristuksen Nimi aina ja Iankaikkisesti !!! AAMEN !!!

Siunaavin rukousterveisin pastori Jorma Lappalainen, Lapista !

Kolarissa laskiaistiistaina 12.2.2013

---------------------------------------------------------------------------------------------

VALOA JA PIMEYTTÄ !

Elämme nyt vuoden pimeintä aikaa luonnollisessa, näkyvässä maailmassa. Kevään koittaessa valo lisääntyy ja pimeys vähenee. Näkymättömässä hengellisessä maailmassa on myös havaittavissa sekä pimeyttä että valoa. Jeesus sanoi Joh. 8:12 "Minä olen maailman valo. Se joka seuraa Minua, ei kulje pimeydessä, vaan hänellä on elämän valo." Raamattu sanoo 1 Joh 1:5 "Jumala on valo, hänessä ei ole mitään pimeyttä." Edelleen Kola. 1:13 "Kiittäen Jeesusta, joka on pelastanut meidät pimeyden vallasta ja siirtänyt meidät rakkaan Poikansa Valtakuntaan."

Jeesuksesta tuleva valo on ymmärrystä siitä, että todellinen pelastus ja vapaus synnistä on vain Kristuksessa. Hengellisesti pimeydessä oleva ihminen ajattelee pelastuvansa esim. omilla hyvillä teoilla tai uskonnollisella hartaudella.

Apostoli Pietari sanoi voimakkaasti aikansa uskonnollisille johtajille Apt.4:8-12. "Jeesuksessa Kristuksessa, jonka uskonnolliset johtajat ristiinnaulitsivat, mutta jonka Jumala herätti kuolleista, vain Hänessä on pelastus pimeydestä eli synnistä, sillä ei ole pelastusta kenessäkään toisessa kuin Jeesuksessa."

Jo profeetta Jesaja näki valon tulevan maailmaan Jeesuksessa noin 700 vuotta ennen Jeesuksen tuloa maailmaan. Jes.9:1 "Kansa, joka pimeydessä vaeltaa, näkee suuren valon. Niille, jotka asuvat kuoleman varjon maassa, loistaa valkeus." Usko Herraan Jeesukseen jatkuvasti ja tunnusta Jeesus Herraksesi ja seuraa Häntä joka päivä, niin sinä pelastut !

MITÄ VALOSSA VAELTAMINEN ON ?

Se on kuuliaisuudessa ja nöyryydessä Jeesuksen tottelemiseta, niin että sinulle tulee elämäntavaksi samat arvot ja asenteet jotka olivat Jeesuksella, kun Hän vaelsi ihmisenä maan päällä. Se on myös Jumalan valtakunnan ilosanoman julistamista elämällä ja sanoilla niin että, ihmeet ja merkit seuraavat niitä jotka uskovat.

1. Kun ei ollut mitään muuta kuin Jumala, niin (1Ms.1:2) "Jumalan Henki liikkui vetten päällä." Voidaan kääntää, että Jumalan Henki "lepatti" kuin haukka tai kotka paikallaan, tai valmisteli uutta syntymää, koska Henki oli saatettu liikkumaan ongelman yllä. Nyt Jumala haluaa virittää sinun henkesi aktiivisesti liikkumaan Jumalan Hengen kanssa sinun ongelmiesi yllä, tuodakseen Jumalallisen ratkaisun sinun haasteisiisi. Raamattu sanoo: Room.8:26 "Myös Henki auttaa meitä heikkoudessamme. Emmehän tiedä, mitä meidän tulisi rukoilla ja miten, mutta Henki itse rukoilee meidän puolestamme sanomattomin huokauksin."

Usein Henki tuo minulle uskon liikkua rukouksen Hengessä ongelman kanssa ja silloin tulee tarkennusta Jumalalta, miten ja millä tavalla edetään rukouksessa. Kuten Raamatun Hanna 1 Sam.1:9-20 "Minä vuodatin sydämeni Jumalan eteen..." Hanna liikkui Hengen rukouksessa lapsettomuusongelman kanssa, ja Jumala teki ihmeen ! Halleluja ! Syntyi Samuel poika, josta tuli voimallinen profeetta Israeliin.

2. Puhu pimeydelle ! 1 Ms 1:3 Jumala sanoi: "Tulkoon valkeus" ja Valkeus tuli. Jumalan Henki sinussa puhuu uskon sanoja ongelmalle ja tulee valo eli Jeesus. Älä ole ongelma keskeinen rukouksessasi haasteiden puolesta vaan Jeesus keskeinen. Puhu Hengessä ja totuudessa uskon sanoja ja valo tulee elämääsi Jumalalta.

Raamatussa on paljon lupauksia sinulle ! Puhu sairaudelle, syntiriippuvuudelle, ihmissuhdeongelmalle, talousongelmalle ja vihollisen painostukselle Jeesuksen Nimessä ! Jaakob 4:7-10 "Olkaa siis Jumalalle alamaiset, mutta vastustakaa perkelettä, niin se teistä pakenee. Lähestykää Jumalaa, niin hän lähestyy teitä. Puhdistakaa kätenne, te syntiset, ja tehkää sydämenne puhtaiksi te kaksimieliset... Nöyrtykää Herran edessä, niin hän teidät korottaa."

3. Erkane pimeydestä ! 1 Ms 1:4 "Jumala erotti valkeuden pimeydestä." 2 Kor. 6:14 sanoo "...mitä yhteyttä on valolla ja pimeydellä ?" Vastaus on: ei mitään yhteyttä. Jeesus eli koko ajan valossa. Se on puhtaalla sydämellä, rehellisyydessä, totuudessa ja rakkaudessa. Elä sinäkin niin kuin Jeesus eli. Jumala antaa sinulle siihen voimansa. 1 Joh.1:7 sanoo että, kun vaella valossa, sinulla on jatkuva yhteys Jeesukseen. Sanoudu irti jokaisesta väärästä suhteesta, väärästä asenteesta, ahneudesta, pornografiasta, valheellisesta elämästä. Erota pimeys pois elämästäsi Jeesuksen Nimessä. Raamattu opettaa Ef. 5:11 "Älkää osallistuko pimeyden hedelmättömiin tekoihin, pikemminkin nuhdelkaa niistä."

Kaikki synnin pimeys hämärtää elämääsi ja tuo hämmennystä rukouselämään ja kaikkeen. Nyt on erottautumisen aika, kuten Malakia 3:18 sanoo: "...Te näette jälleen eron sen välillä joka palvelee Jumalaa ja sen, joka ei Häntä palvele." Ilm.3:14-22 on esimerkki maailman pimeyden henkeen mukautuvasta seurakunnasta, joka on voimaton seurakunta. Nyt on Herralle erottautumisen eli pyhittäytymisen aika, Jeesuksen Nimessä !

4. Ota hallintavalta käyttöön elämässäsi ! Jumala antoi ihmiselle hallintavallan tässä maailmassa. (1Ms.1:28) Vihollinen varasti sen ihmiseltä, mutta onneksi Jeesus toi sen takaisin. Nyt Jeesus tahtoo antaa oman valtansa eli auktoriteettinsa sinulle, joka kaipaat syvällistä yhteyttä valoon eli Jeesukseen. Hänestä lähtee voima, joka murtaa pimeyden vallan elämästäsi ja nostaa sinut vanhurskauden eli täydellisen hyväksynnä tasolle Kristuksessa. Room.3:23-28, Matt.10:1,7-8.

Kun Joosua kohtasi Jeesuksen jo Vanhan Liitos aikana, niin hän muuttui. Joosua 6:2 "...niin Herra sanoi Joosualle: Katso, minä annan sinun käsiisi jerikon kuninkaineen ja sotaurhoineen." Jeriko oli mahdoton voittaa inhimillisesti, mutta Herran voimalla Joosuan seurakunta voitti vihollisen yliluonnollisesti, kun he tarkasti noudattivat herran ohjeita. Niin Jumalan Sana toimii tänäänkin. Pyhän Hengen voimassa ja viisaudessa me ymmärrämme Sanan ja saamme yliluonnollisen voiman elää Sana todeksi. Silloin sisäinen valo loistaa kirkkaana sydämessäsi ja sinä et eksy tämän maailman kavaliin juoniin. Olet enemmän kuin voittaja Jeesuksessa Kristuksessa !

Valo, joka tuo siunauksen elämääsi, täyttäköön koko sinun henkesi, sielusi ja kehosi Jeesuksen Nimessä !

Siunaavin rukousterveisin Pastori Jorma Lappalainen, Lapista !

Kolarissa marraskuussa 2012

(Kirjoituksessa on käytetty Raamattu Kansalle käännöstä.)

-----------------------------------------------------------------------------------------

RUKOUKSESSA JUMALA MUUTTAA MINUA!

Rukous on Jumalan läsnäolon hengittämistä. Rukous on intiimi rakkaussuhde Jeesuksen kanssa. Rukouksen ”voimamoottorina” toimii Pyhä Henki. Rukous on aktiivista Jumalan kuuntelemista ja puhumista Hänen kanssaan. Rukouksen aikana meillä on suuri etuoikeus antautua Jumalan muutosprosessiin. Rukouksessa ja Jumalan läsnäolossa sinun uskosi muutetaan Jeesuksen uskon kaltaiseksi. Silloin sinun rukouksesi muuttuvat ongelma keskeisyydestä Jumalakeskeisiksi. Silloin rukoilija ei keskity vain ongelmiinsa ja niiden ratkaisuihin, vaan Jeesukseen, joka on ongelmien ratkaisija.

Jeesus ratkoi monia ihmisten ongelmia lihansa päivinä Israelissa. Hän oli juuri parantanut monia sairaita, joilla oli monenlaisia tauteja ja ajanut ulos monta riivaajaa Mark.1:34-35. Jeesuksen parantamiskokous alkoi ilta hämärissä ja varmaan se kesti myöhään yöhön saakka. Mutta silti Jeesukselle oli tosi tärkeää vaalia rakkaussuhdetta Taivaallisen Isän kanssa. ”Niinpä Hän varhain aamulla kun vielä oli pimeää, nousi ja meni autioon paikkaan rukoilemaan.”

Miksi rakkaussuhde Isän kanssa oli Jeesukselle niin tärkeä? Vastaus löytyy Raamatusta Joh.5:19-20. Jeesus sanoi: ”Poika ei voi tehdä mitään omasta aloitteestaan vaan ainoastaan sen, mitä näkee Isän tekevän. Mitä tahansa Isä tekee, sitä tekee samoin myös Poika.”

Kun Jeesus, Jumalan Poika, oli näin riippuvainen Taivaallisesta Isästään, niin myös Jeesuksen seuraajat ovat yhtä riippuvaisia Jeesuksesta. Jeesus opetti oppilaitaan Joh. 15:5 ”Minä olen viinipuu, te olette oksat. Se, joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, kantaa paljon hedelmää, sillä ilman minua te ette voi tehdä mitään.” Kaikki rukousvastaukset ovat täysin Jumalan tekoja. Siksi kaikki kunnia ja kiitos niistä kuuluu yksinomaan Jumalalle, ei kenellekään ihmiselle.

Jos me rukouksessa keskitymme siihen, mitä meidän täytyy tehdä Jumalalle, jotta rukousvastaus tulisi, ajaudumme helposti raskaaseen uskonnolliseen suorittamismentaliteettiin. Sitä suorittamista ja oman jumalansa lepyttämistä ovat kaikki pakanuskonnot täynnä. On hyvin suuri vaara kaikissa kristillisissä seurakunnissa ajautua tehottomaan suorittamisrukoilemiseen. Se on raskasta ja ihmiskeskeistä kuten fariseuksen rukous Jeesuksen aikana.

On vain yksi asia joka tyydyttää Isä Jumalan sydäntä ja se on se mitä Jeesus Jumalan Poika on jo tehnyt ristillä puolestamme. Kun me keskitymme rukouksessa Jeesukseen, silloin Jumalan sanan lupaukset alkavat täyttyä elämässäsi. 1 Kor. 1:30 ”Hänestä on teidän olemisenne Kristuksessa Jeesuksessa, Hänet Jumala on antanut meille viisaudeksi, vanhurskaudeksi, pyhitykseksi ja lunastukseksi. Kaikille meille tulee välillä vaikeita tilanteita, joissa tarvitsemme yliluonnollista viisautta Jumalalta. Jeesus on viisautemme silloin, kun rukoilemme sydän kiinnitettynä Häneen.

Venäjän lähetysmatkalla jouduin kerran tilanteeseen, jossa rosvo yritti saada minut ajamaan autollani tiesulkuun ansaan. Tajusin nopeasti tilanteen ja vedin käsijarrukäännöksen ja ajoin täysin toiseen suuntaan suojaisaan paikkaan rukoilemaan. Seitsemän tunnin ylimääräisen rukouskokouksen jälkeen koin sisimmässäni, että rosvojen väijytys on poissa ja niin ajoimme autollamme komeasti ohi vaaratilanteen ja kiitimme Herraa! Jeesus tuli viisaudeksemme. Kolme vuotta myöhemmin tapasin saman rosvon Venäjän vankilassa. Hän kuunteli evankeliumin ilosanomaa, jota sain julistaa vangeille ja sitten sain johdattaa hänet Jeesuksen seuraajaksi.

Kun sielujemme vihollinen syyttää sinua esim. siitä että olet niin huono rukoilija, silloin Jeesuksen lunastus ja vanhurskautus tulee avuksi. Room.8:33 ”Kuka voi syyttää Jumalan valittuja? Jumala on se, joka vanhurskauttaa.” Jälleen keskitymme siihen, mitä Jeesus on jo tehnyt puolestamme. Emme ota vastaan vihollisen valheita, joita se yrittää jatkuvasti syöttää ajatuksiimme. Torjumme vihollisen valheet Jumalan Sanalla. Niin Jeesuskin teki kiusauksien hetkellä. Ja mehän olemme Jeesuksen seuraajia ja teemme samoin.

Vielä tosi tärkeä muutosprosessi, jonka Jumala haluaa sinulle antaa lahjana, kun rukouksessa katsot Jeesukseen, on pyhitys eli Jeesuksen luonne istutetaan sinuun Hengessä. Silloin se lihallinen, itsekäs, ylpeä, Jumala vastainen luonne ja lihan tahto ei hallitse sinua, vaan Jeesus hallitsee sinussa ja sinun kauttasi rukouksessa ja ihan kaikessa elämässäsi. 1 Piet. 1:15-16 ”Tulkaa sen sijaan kaikessa vaelluksessanne pyhiksi, niin kuin teidän kutsujannekin on pyhä. Onhan kirjoitettu:’Olkaa pyhät, sillä minä olen pyhä.’” Pyhitys on täysin Jumalan Hengen työtä meissä, kun katsomme Jeesukseen rukouksessa ja antaudumme täysin Hänelle.

Jeesus opetti Samarialaiselle naiselle Joh. 4:23-24 ”Mutta tulee aika, ja se on jo nyt, jolloin oikeat rukoilijat palvovat Isää hengessä ja totuudessa. Sellaisia palvojia Isä etsii. Jumala on Henki, ja niiden, jotka Häntä palvovat, tulee palvoa hengessä ja totuudessa.” Rukouksessa me saamme pyytä Jumalan apua elämäämme. Ylistyksessä me saamme ylistäen kiittää Jumalan avusta elämässämme. Palvonnassa me saamme suuressa kunnioittavassa Herran pelossa Jumaloida Häntä sellaisena kuin Hän on, kaikkivaltiaana ja voimallisena kaikkeuden Herrana.

Todelliset sydämen rukoukset useimmiten syntyvät suuressa ahdistuksessa kuten Juudan kuninkaan, Joosafatin, aikana tapahtui 2 Aikak. 20:1-30. Jakeissa 12 -14 sanotaan: ”sillä me emme mahda mitään tätä suurta joukkoa vastaan, joka hyökkää meidän kimppuumme, emmekä itse tiedä mitä tehdä, vaan Sinuun meidän silmämme katsovat. Kaikki Juudan miehet seisoivat siinä Herran edessä pikkulapsineen, vaimoineen ja poikineen. Ja Herra Henki tuli seurakunnan keskellä Jahasieliin…” Herran Henki tuo Jumalallisen ratkaisun vaikeisiinkin ongelmiin.

Samoin me täällä Suomen Lapissa olemme ahdistuksen keskellä kuullet rukouksessa hiljaisen Pyhän Hengen kuiskauksen: ”Minä Jeesus olen kanssanne.” Sitten Herra vaikutti henkeeni koota hajalla olevat rukoilijat yhteen rukoilemaan herätystä Lapin ihmisille. Siitä syntyi ajatus, joka synnytti Pohjois-Kalotin rukouskonferenssin 15 vuotta sitten. Joka vuosi on Kolarissa ollut ja on edelleenkin tammikuun viimeisenä viikonloppuna, pimeän ja kylmään aikaan, voimallinen rukoustapahtuma Pohjolan herätyksen puolesta. Lisäksi rukoustapahtumat ovat moninkertaistuneet koko Pohjois-Kalotin alueella.

Jumala on puhunut monien eri palvelijoidensa kautta, että Herra valitsee sen, joka ei mitään ole. Siksi Hän haluaa ilmestyä epätoivoisessa janossa oleville ihmisille Pohjolassa kirkastaakseen oman rakkaan Poikansa Jeesuksen Nimen suuresti lopunajan elonkorjuussa. Saakoon rukous- ja pyhitysherätys levitä kristittyjen keskellä kautta Skandinavian, niin että sielut pelastuvat ja parantuvat Jeesuksen Siunatussa Nimessä!

Rukousterveisin Jorma Lappalainen, Kolarin hell.srk:n pastori.

Kolarissa kesäkuussa 2011

Ps. Raamatun kohdat ovat Raamattu Kansalle käännöksestä.