KUUKAUSIOHJELMA

SIEPPIJÄRVEN RUKOUSHUONEELLA

PELTOMIEHENTIE 4, 95800 SIEPPIJÄRVI

TAMMIKUU 2021

30.12. -7.1.2021 Kolarin tiimi on vierailulla Elävät virrat seurakunnan Rukouskonferenssissa Loimaalla. Voit olla mukana seuraamassa ja rukoilemassa www.tv7.fi kanavan kautta.

Su 10.1.2021 klo 16 Seurakunnan ehtoollis kokous ja Raamatun opetusta Sieppijärven rukoushuoneella.

Ma 11.1. klo 18 Facebook-live ilta. Voit laittaa rukouspyyntöjä viestillä.

To 14.1. klo 18 Ylistys ja Rukousilta rukoushuoneella.

Su 17.1. klo 16 Raamatun opetus tilaisuus Sieppijärven rukoushuoneella.

Ma 18.1. klo 18 Yhteiskristillinen rukousilta Kolarin kirkon seurakuntasalissa, Pappilantie Kolari

To 21.1. klo 18 Ylistys ja Rukousilta rukoushuoneella.

Su 24.1. klo 16 Raamatun opetus tilaisuus Sieppijärven rukoushuoneella.

Ma 25.1. klo 18 Facebook-live ilta. Tule kuulolle !

To 28.1. klo 18 Rukouskonferenssia valmisteleva rukousilta. Mukana jo eka vieraat kuten Sirkku Chewning Yhdysvalloista Arizonasta.

POHJOISKALOTIN RUKOUSKONFERENSSI KOLARISSA ON NETTIKONFERENSSINA ILMAN YLEISÖÄ 29.-31.1.2021. (Paikka selviää lähipäivinä) Korona rajoitusten vuoksi voimme ottaa paikanpäälle vain noin 50 henkilöä, tuotannon väkeä, ei muuta yleisöä valitettavasti. Kaikki te innokkaat tulijat, joita olisi tullut useita satoja, valitettavasti emme voi ottaa teitä nyt Kolariin, kun emme saaneet isoja tiloja koronan takia ja toiseksi korona rajoitukset sallivat vain 50 henkilön osallistumisen. Mutta teille ILOUUTINEN: Voitte olla mukana ja osallistua www.tv7.fi kanavan kautta voimalliseen RUKOUSKONFERENSSIIN. Lisäksi voit olla mukana myös Facebook-live lähetyksien kautta koko ajan. Myös Rukouskonferenssi esite uusitaan lähipäivinä, kun tilanteet ovat muuttuneet niin paljon. Kiitos esirukouksista ! Nyt tarvitaan Hengen voimaa ja rukousta Jeesuksen nimessä.

Suorat lähetykset ovat: pe 29.1. klo 19-21 ja la 30.1. klo 11-13 ja 15-17 sekä 18.30-21.00 su 31.1. klo 11-13.30

Tule mukaan Kolarin tilaisuuksiin myös Facebookin ja You Tuben kanavien kautta ! www.kolarinhelluntaiseurakunta.fi

JEESUS KRISTUS ON HERRA !

Olette kaikki lämpimästi tervetulleita voimallisen Jumalan Sanan oppimisen keskelle.

Ilmoitukset ovat myös paikallisessa Luoteis-Lappi lehdessä, pidä mielessä palstalla.

Siunaavin rukousterveisin Jorma

Room.4:20-21 "Jumalan lupausta hän ei epäuskossa epäillyt vaan vahvistui uskossa antaen kunnian Jumalalle. Hän oli täysin varma, että Jumala voi tehdä sen, minkä on luvannut."

HALUAMME VAHVISTAA KODEISSA TAPAHTUVAA RUKOUSTA VOIMALLISESTI. NYT ON SUOMEN AIKA KÄÄNTYÄ KOKO SYDÄMESTÄ JUMALAN PUOLEEN ETSIMÄÄN HÄNEN KASVOJAAN JEESUKSEN NIMESSÄ !!!

Nyt on seurakuntien pudistuksen, pyhityksen, eheytymisen ja parantumisen aika suurta lopunajan sadonkorjuuta varten. Tervetuloa kuulolle !

Sielunhoidollista rukousta ja keskustelua voidaan antaa puhelimessa halukkaille.

Siunaavin rukousterveisin Pastori Jorma Lappalainen puh. 050-5261895

Olette kaikki lämpimästi tervetulleita kuulolle netti lähetyksiin ! Ilmoitukset näkyvät myös viikoittain ilmestyvässä Luoteis-Lappi paikallislehdessä. TERVETULOA !!!

Siunaavin rukousterveisin Jorma !

SYDÄMEN RUKOUS KOSKETTA ISÄ JUMALAN SYDÄNTÄ !

RUKOILKAA LAKKAAMATTA !

"Mutta minun kansani, jota kutsutaan minun nimelläni, nöyrtyy ja rukoilee ja etsii minun kasvojani ja kääntyy pahoilta teiltään, niin minä kuulen taivaassa, annan anteeksi sen synnit ja teen sen maan jälleen terveeksi. Silmäni ovat avoinna ja korvani kuuntelevat tarkoin rukouksia tässä paikassa." 2 Aikakirja 7:14-15

Muistammehan Rukousvartiossa rukoilla Lapin ja koko Suomen herätyksen puolesta Jeesuksen Nimessä !

Yörukous vartiovuorot ovat illalla klo 6-9 ja 9-12 sekä kukonlaulun aika klo 12-3 yöllä ja viimeinen vartiovuoro klo 3-6 aamuyöllä. Vihollinen tekee pahat aikeensa yöllä, siksi tarvitaan yörukousvartiovuorot, että vihollisen aikeet Jumala paljastaa ja voimme ne tuhota Jeesuksen Nimessä.

JEESUS SANOO MEILLE: "YMMÄRRÄTKÖ SINÄ ETTÄ MINÄ RAKASTAN SINUA, YMMÄRRÄTKÖ SINÄ ?

Jeesus todella rakastaa Sinua ja tahtoo pelastaa ja parantaa sisäisesti ja ulkoisesti ja Jeesus kastaa janoiset Pyhän Hengen voimalla ja rakkaudella !