KUUKAUSIOHJELMA

KOLARIN HELLUNTAISEURAKUNNAN

TILAISUUDET

SIEPPIJÄRVEN RUKOUSHUONEELLA

PELTOMIEHENTIE 4, 95800 SIEPPIJÄRVI


KESÄKUU 2023

Su 4.6. klo 15 Jumalan kohtaamisen iltapäivä Sieppijärven rukoushuoneella. Mukana Jorma ja Tarja ja Sinä.

To 8.6. klo 9 alkaen humanitäärirekan lastaus talkoot Sieppijärven varastolla Kalliontie 61 Sieppijärvi.Talkoolaisia tarvitaan. Tule auttamaan. Nyt voitte tuoda hyvää vaate ym-tavaraa suoraan varastolle ja rekkaan torstaina 8.6. mennessä. Kiitos lahjoituksestasi.

9.-12.6. Jorma ja tiimi Ruotsin Umeåssa Rukous-ja julistus tilaisuudet yhdessä ruotsalaisten ja amerikkalaisten kanssa Umeån Pingstkyrkan kirkossa.

Su 11.6. klo 15 Jumalan kohtaamisen iltapäivä Sieppijärven rukoushuoneella. Mukana Romeo ja kumppanit ja Sinä.

Su 18.6. klo 15 Jumalan kohtaamisen iltapäivä Sieppijärven rukoushuoneella. Mukana Jorma ja Tarja ja Sinä.

Ti 20.6. klo 18 ja Ke 21.6. klo 18 Rukousta Kolarin ja koko Lapin puolesta Sieppijärven rukoushuoneella. Lisäksi päivällä rukoilemme Kolarin Lukion pihalla ja uuden koulukeskuksen rakennushankkeen puolesta sekä Ruotsin rajalla länsirajan puolesta.


VALTAKUNTA RUKOILEE Kolarin Kesäjuhlat 22.-25.6. Kolarin koululla Lukion tiloissa. Katso ohjelma etusivulta. Tule kohtaamaan voimallinen Jumala juhannuksena Muonionjoen varrelle Kolarin Lukiolle.

Tilaisuudet: To 22.6. klo 18, Pe 23.6.ja La 24.6. klo 9 ja 11 ja 15 sekä 19 Lisäksi Su 25.6. klo 9 ja 11 sekä 15


TERVETULOA RUKOILLEN MUKAAN !

Kansa, joka pimeydessä vaeltaa, näkee suuren valon. Niille, jotka asuvat kuoleman varjon maassa, loistaa valkeus..... Jesaja 9:1-6

Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu. Hänen harteillaan on herruus, ja hänen nimensä on IHMEELLINEN NEUVONANTAJA, VÄKEVÄ JUMALA, IANKAIKKINEN ISÄ, RAUHANRUHTINAS !


Room.4:20-21 "Jumalan lupausta hän ei epäuskossa epäillyt vaan vahvistui uskossa antaen kunnian Jumalalle. Hän oli täysin varma, että Jumala voi tehdä sen, minkä on luvannut."

HALUAMME VAHVISTAA KODEISSA TAPAHTUVAA RUKOUSTA VOIMALLISESTI. NYT ON SUOMEN AIKA KÄÄNTYÄ KOKO SYDÄMESTÄ JUMALAN PUOLEEN ETSIMÄÄN HÄNEN KASVOJAAN JEESUKSEN NIMESSÄ !!!

Nyt on seurakuntien pudistuksen, pyhityksen, eheytymisen ja parantumisen aika suurta lopunajan sadonkorjuuta varten. Tervetuloa kuulolle !

Sielunhoidollista rukousta ja keskustelua voidaan antaa puhelimessa halukkaille.

Pastori Jorma Lappalainen puh. 050-5261895

Olette kaikki lämpimästi tervetulleita kuulolle netti lähetyksiin ! Ilmoitukset näkyvät myös viikoittain ilmestyvässä Luoteis-Lappi paikallislehdessä.

TERVETULOA !!!


SYDÄMEN RUKOUS KOSKETTA ISÄ JUMALAN SYDÄNTÄ !

RUKOILKAA LAKKAAMATTA !

"Mutta minun kansani, jota kutsutaan minun nimelläni, nöyrtyy ja rukoilee ja etsii minun kasvojani ja kääntyy pahoilta teiltään, niin minä kuulen taivaassa, annan anteeksi sen synnit ja teen sen maan jälleen terveeksi. Silmäni ovat avoinna ja korvani kuuntelevat tarkoin rukouksia tässä paikassa." 2 Aikakirja 7:14-15


Muistammehan Rukousvartiossa rukoilla Lapin ja koko Suomen herätyksen puolesta Jeesuksen Nimessä !


Yörukous vartiovuorot ovat illalla klo 6-9 ja 9-12 sekä kukonlaulun aika klo 12-3 yöllä ja viimeinen vartiovuoro klo 3-6 aamuyöllä. Vihollinen tekee pahat aikeensa yöllä, siksi tarvitaan yörukousvartiovuorot, että vihollisen aikeet Jumala paljastaa ja voimme ne tuhota Jeesuksen Nimessä.


JEESUS SANOO MEILLE: "YMMÄRRÄTKÖ SINÄ ETTÄ MINÄ RAKASTAN SINUA, YMMÄRRÄTKÖ SINÄ ?


Jeesus todella rakastaa Sinua ja tahtoo pelastaa ja parantaa sisäisesti ja ulkoisesti ja Jeesus kastaa janoiset Pyhän Hengen voimalla ja rakkaudella !