KUUKAUSIOHJELMA

SIEPPIJÄRVEN RUKOUSHUONEELLA

PELTOMIEHENTIE 4, 95800 SIEPPIJÄRVI

TAMMIKUU 2023

Su 8.1. klo 15 Jumalan kohtaamisen aika Sieppijärven rukoushuoneella. Facebook live alkaa noin klo 16- 16.30

Ma 9.1. klo 16 Rukousta Lapin ja Suomen puolesta Sieppijärven rukoushuoneella. Vieraina Ape Nieminen ja Timo Suutari Oulun alueelta.

Su 15.1. klo 15 Jumalan kohtaamisen aika Sieppijärven rukoushuoneella. Facebook live alkaa noin klo 16-16.30

Su 22.1. klo 15 Jumalan kohtaamisen aika Sieppijärven rukoushuoneella. Facebook live alkaa noin klo 16-16.30

Pohjoiskalotin Rukouskonferenssin tiimoilta Rukousta mitä Pyhä Henki nostaa esille.

Ti 24.1. klo 18 Rukousta Sieppijärven rukoushuoneella

Ke 25.1. klo 18 Rukousta Sieppijärven rukoushuoneella

To 26.1. klo 18 Rukousta Sieppijärven rukoushuoneella

Pe 27.1.- Su 29.1. POHJOISKALOTIN RUKOUSKONFERNSSI Kolarin koululla. (Katso mainos etusivulta) Tilaisuudet pe klo 18.30 La klo 9 ja 10.30 ja 14.30 ja 18.30 Su klo 9 ja 10.30 sekä klo 14 Voi olla mukana rukoillen www.tv7.fi kanavan kautta tai Facebook-livessä. Jatkuvaa rukousta Suomen puolesta voimallisesti !

Ma 30.1. klo 16 ja 18 Jälkiseurat Sieppijärven rukoushuoneella.

Kansa, joka pimeydessä vaeltaa, näkee suuren valon. Niille, jotka asuvat kuoleman varjon maassa, loistaa valkeus..... Jesaja 9:1-6

Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu. Hänen harteillaan on herruus, ja hänen nimensä on IHMEELLINEN NEUVONANTAJA, VÄKEVÄ JUMALA, IANKAIKKINEN ISÄ, RAUHANRUHTINAS !

Room.4:20-21 "Jumalan lupausta hän ei epäuskossa epäillyt vaan vahvistui uskossa antaen kunnian Jumalalle. Hän oli täysin varma, että Jumala voi tehdä sen, minkä on luvannut."

HALUAMME VAHVISTAA KODEISSA TAPAHTUVAA RUKOUSTA VOIMALLISESTI. NYT ON SUOMEN AIKA KÄÄNTYÄ KOKO SYDÄMESTÄ JUMALAN PUOLEEN ETSIMÄÄN HÄNEN KASVOJAAN JEESUKSEN NIMESSÄ !!!

Nyt on seurakuntien pudistuksen, pyhityksen, eheytymisen ja parantumisen aika suurta lopunajan sadonkorjuuta varten. Tervetuloa kuulolle !

Sielunhoidollista rukousta ja keskustelua voidaan antaa puhelimessa halukkaille.

Siunaavin rukousterveisin Pastori Jorma Lappalainen puh. 050-5261895

Olette kaikki lämpimästi tervetulleita kuulolle netti lähetyksiin ! Ilmoitukset näkyvät myös viikoittain ilmestyvässä Luoteis-Lappi paikallislehdessä. TERVETULOA !!!

Siunaavin rukousterveisin Jorma !

SYDÄMEN RUKOUS KOSKETTA ISÄ JUMALAN SYDÄNTÄ !

RUKOILKAA LAKKAAMATTA !

"Mutta minun kansani, jota kutsutaan minun nimelläni, nöyrtyy ja rukoilee ja etsii minun kasvojani ja kääntyy pahoilta teiltään, niin minä kuulen taivaassa, annan anteeksi sen synnit ja teen sen maan jälleen terveeksi. Silmäni ovat avoinna ja korvani kuuntelevat tarkoin rukouksia tässä paikassa." 2 Aikakirja 7:14-15

Muistammehan Rukousvartiossa rukoilla Lapin ja koko Suomen herätyksen puolesta Jeesuksen Nimessä !

Yörukous vartiovuorot ovat illalla klo 6-9 ja 9-12 sekä kukonlaulun aika klo 12-3 yöllä ja viimeinen vartiovuoro klo 3-6 aamuyöllä. Vihollinen tekee pahat aikeensa yöllä, siksi tarvitaan yörukousvartiovuorot, että vihollisen aikeet Jumala paljastaa ja voimme ne tuhota Jeesuksen Nimessä.

JEESUS SANOO MEILLE: "YMMÄRRÄTKÖ SINÄ ETTÄ MINÄ RAKASTAN SINUA, YMMÄRRÄTKÖ SINÄ ?

Jeesus todella rakastaa Sinua ja tahtoo pelastaa ja parantaa sisäisesti ja ulkoisesti ja Jeesus kastaa janoiset Pyhän Hengen voimalla ja rakkaudella !