KUUKAUSIOHJELMA

SIEPPIJÄRVEN RUKOUSHUONEELLA

PELTOMIEHENTIE 4, 95800 SIEPPIJÄRVI

MAALISKUU 2021

Ma 1.3. klo 16 Facebook-live ilta, Sieppijärven rukoushuoneelta.

To 4.3. klo 18 Rukousilta rukoushuoneella. Ei Facebook-liveä.

Pe 5.3. klo 18 Gospel kotailta Äkäslompolossa.

Su 7.3. klo 16 Seurakunnan ehtoolliskokous ja opetus sekä yhdistyksen vuosikokous Sieppijärven rukoushuoneella. Opetus osio katsottavissa jälkikäteen You Tube kanavalta.

8.-16.3. Jorma ja Tarja rukousmatkalla Kokkola-Larsmo alueella. Rukousaihe on, että Larsmon noin 80 vuotta vanha lähetystyön koulutuskeskus saadaan uudelleen Raamattu-rukouskouluksi lopunajan herätystä varten.

Su 14.3. klo 16 Sunnuntaikokous Sieppijärven rukoushuoneella, Romeo Lehtonen.

To 18.3. klo 18 Rukousilta rukoushuoneella.

Su 21.3. klo 16 Sunnuntaikokous ja "tuparit" on Romeo ja Merita Lehtosen kodissa Lohtulantie 7 as. 2, Sieppijärvi.

Ma 22.3. klo 18 Facebook-live lähetys, rukousaiheita voi lähettää.

To 25.3. klo 18 Rukousilta rukoushuoneella.

Su 28.3. klo 16 Sunnuntaikokous Sieppijärven rukoushuoneella, Jorma ja Tarja

Facebook-livenä ja jälkikäteen You Tube kanavalta.

Ma 29.3. klo 18 Facebook-live lähetys, tulethan kuulolle.

Tulethan mukaan myös Facebook-live lähetyksiin ja jälkikäteen You Tube kanavan kautta opetusosioihin, kiitos. www. kolarinhelluntaiseurakunta.fi

JEESUS KRISTUS ON HERRA !

Olette kaikki lämpimästi tervetulleita voimallisen Jumalan Sanan oppimisen keskelle.

Ilmoitukset ovat myös paikallisessa Luoteis-Lappi lehdessä, pidä mielessä palstalla.

Siunaavin rukousterveisin Jorma

HUHTIKUU 2021

Kiirastorstaina 1.4. klo 18 Ehtoollisen asettamisen muisto tilaisuus. Rukous ja Ylistys ja Ehtoollinen Sieppijärven rukoushuoneella.

1.Pääsiäis sunnuntai 4.4. klo 16 JEESUS ON YLÖSNOUSSUT ! TOTISESTI HÄN ON YLÖSNOUSSUT ! Ehtoolliskokous Sieppijärven rukoushuoneella.

2. Pääsiäis pyhä ma 5.4. klo 18 Facebook-live ilta. Ylösnousseen JEESUKSEN kohtaaminen, live lähetyksessä. Laita rukouspyyntö Jumalalle ! Hän vastaa Sinun rukouksiisi !

To 8.4. klo 18 Rukous ja ylistys ilta Sieppijärven rukoushuoneella.

Su 11.4. klo 16 Sunnuntaikokous Sieppijärven rukoushuoneella. Facebook-live ja You Tube kanava jälkikäteen.

To 15.4. klo 18.30 alkaen Suomi rukoilee yhdessä TV7:n kansaa www.tv7.fi kanavan kautta, kodeissa ja myös Sieppijärven rukoushuoneella.

Su 18.4. klo 16 Sunnuntaikokous Sieppijärven rukoushuoneella. Facebook ja You Tube kanavat.

Ma 19.4. klo 18 Facebook-live ilta

To 22.4. klo 18 Rukous ja ylistys ilta rukoushuoneella.

Su. 25.4. klo 16 Sunnuntaikokous Sieppijärven rukoushuoneella. Facebook ja You Tube kanavat käytössä.

Ma 26.4. klo 18 Facebook-live ilta

To. 29.4. klo 18 Rukous ja ylistys ilta rukoushuoneella.

Siunaavin rukousterveisin Jorma

Room.4:20-21 "Jumalan lupausta hän ei epäuskossa epäillyt vaan vahvistui uskossa antaen kunnian Jumalalle. Hän oli täysin varma, että Jumala voi tehdä sen, minkä on luvannut."

HALUAMME VAHVISTAA KODEISSA TAPAHTUVAA RUKOUSTA VOIMALLISESTI. NYT ON SUOMEN AIKA KÄÄNTYÄ KOKO SYDÄMESTÄ JUMALAN PUOLEEN ETSIMÄÄN HÄNEN KASVOJAAN JEESUKSEN NIMESSÄ !!!

Nyt on seurakuntien pudistuksen, pyhityksen, eheytymisen ja parantumisen aika suurta lopunajan sadonkorjuuta varten. Tervetuloa kuulolle !

Sielunhoidollista rukousta ja keskustelua voidaan antaa puhelimessa halukkaille.

Siunaavin rukousterveisin Pastori Jorma Lappalainen puh. 050-5261895

Olette kaikki lämpimästi tervetulleita kuulolle netti lähetyksiin ! Ilmoitukset näkyvät myös viikoittain ilmestyvässä Luoteis-Lappi paikallislehdessä. TERVETULOA !!!

Siunaavin rukousterveisin Jorma !

SYDÄMEN RUKOUS KOSKETTA ISÄ JUMALAN SYDÄNTÄ !

RUKOILKAA LAKKAAMATTA !

"Mutta minun kansani, jota kutsutaan minun nimelläni, nöyrtyy ja rukoilee ja etsii minun kasvojani ja kääntyy pahoilta teiltään, niin minä kuulen taivaassa, annan anteeksi sen synnit ja teen sen maan jälleen terveeksi. Silmäni ovat avoinna ja korvani kuuntelevat tarkoin rukouksia tässä paikassa." 2 Aikakirja 7:14-15

Muistammehan Rukousvartiossa rukoilla Lapin ja koko Suomen herätyksen puolesta Jeesuksen Nimessä !

Yörukous vartiovuorot ovat illalla klo 6-9 ja 9-12 sekä kukonlaulun aika klo 12-3 yöllä ja viimeinen vartiovuoro klo 3-6 aamuyöllä. Vihollinen tekee pahat aikeensa yöllä, siksi tarvitaan yörukousvartiovuorot, että vihollisen aikeet Jumala paljastaa ja voimme ne tuhota Jeesuksen Nimessä.

JEESUS SANOO MEILLE: "YMMÄRRÄTKÖ SINÄ ETTÄ MINÄ RAKASTAN SINUA, YMMÄRRÄTKÖ SINÄ ?

Jeesus todella rakastaa Sinua ja tahtoo pelastaa ja parantaa sisäisesti ja ulkoisesti ja Jeesus kastaa janoiset Pyhän Hengen voimalla ja rakkaudella !