KUUKAUSIOHJELMA

SIEPPIJÄRVEN RUKOUSHUONEELLA

PELTOMIEHENTIE 4, 95800 SIEPPIJÄRVI

TOUKOKUU 2020

Kolarin helluntaiseurakunnan rukoushuoneella Sieppijärvellä ei ole toistaiseksi yleisötilaisuuksia, mutta Facebook-live lähetyksiä voit seurata torstaisin ja sunnuntaisin klo 18. Tilaisuuksissa on opetus ja ylistys ja rukoillaan sinun lähettämien rukousaiheiden puolesta. Jeesus rakastaa sinua ja haluaa kohdata sinua. Rukousessa on valtava voima. Opetukset voit katsoa jälkikäteen myös seurakuntamme You Tube kanavalta.

KESÄKUU 2020

To 4.6. klo18 Fb-live lähetys, johon voit lähettää rukous-ja kiitosaiheitasi.

To 4.6. klo 18.30-21.30 Suomi rukoilee yhdessä TV7:n kanssa Suomelle herätystä ja voimallista Pyhän Hengen vuodatusta Jeesuksen nimessä.

Su 7.6. klo 12 Seurakunnan yhteinen kokoontuminen (Koronan jälkeen eka) Sieppijärven rukoushuoneelle ehtoollisjuhlaan Jeesuksen nimessä. Kaikki mukaan !

To 11.6. klo 18 Fb-live lähetys, johon voit lähettää rukous-ja kiitosaiheitasi.

Su 14.6. klo 12 Kotiseurat Leena Liljeroosin kodissa Koulukuja 6 as.6, Kolari. Kaikki mukaan !

KOLARIN KESÄJUHLAT JOKIJALKA 65, To 18.-Su 21.6.2020 Tilaisuudet ovat to 18.6. klo 19 Tervetulotilaisuus, pe 19.6. klo 8 Aamurukous, klo 10 ja 14 sekä 18 Jeesus parantaa ja eheyttää tilaisuudet. La eli juhannuksena 20.6. klo 8 Aamurukous, klo 10 ja 14 sekä 18 Jeesus parantaa ja eheyttää tilaisuudet. Su 21.6. klo 8 Aamurukous ja klo 10 Päätöstilaisuus. Mukana palvelemassa: Peter Hopen`, Marja Kallio, Vuokko Eräranta, Tapani Rautalahti, Kari Kakko sekä Jorma ja Tarja Lappalainen. Lisäksi saattaa tulla Herran lähettämiä yllätys sanansaattajia. Harri ja Maarit Verkkoperät & bänd johtavat ylistykseen ja palvontaan. Ruokailut ovat Mirvan lounas-ja kahvila ravintolassa ja pientä purtavaa saa Kesäjuhlien omasta kioskista. Majoitukset pitää jokaisen hoitaa itse. Koululle ei pääse nyt majoitukseen. Katso etusivulta majoittumis mahdollisuuksia ja ohjelma ja ilmoittaudu voimallisille juhlille Jeesuksen nimessä. Ilmoittautuminen on ehdottomasti tehtävä jokaisen, myös päiväkävijöiden, koska tilat ovat rajalliset. Kiitos !Voit ilmoittautua: lappalainenjorma@gmail.com ja puh. 050-5261895. www.kolarinhelluntaiseurakunta.fi

Rukoilemme voimallista Herätystä Suomelle Jeesuksen nimessä. Kesäjuhlissa on opetusta ja sielunhoitoa, sisäisestä parantumisesta ja kaikesta parantumisesta ja eheytymisestä. Tule rukoillen ! Jeesus on parantajamme !

Ke 24.6. klo 18 Opetusta rukouksesta ja rukoilemista Suomen puolesta Sieppijärven rukoushuoneella. Kansainvälinen Jumalan mies Juha Ketola vierailulla Kolarissa. Iltapäivällä noin klo 16 Hyvien uutisten hetki Sanoin ja Sävelin Mirvan lounas-ja kahvilan edustalla Kolarissa ! Mukana Juha, Jorma ja Romeo !

To 25.6. klo 18 Fb-live lähetys, johon voit lähettää rukousaiheitasi.

Su 28.6. klo 12 Seurakunnan kokoontuminen Jumalan Sanan ja rukouksen merkeissä Sieppijärven rukoushuoneelle.

Kaikki mukaan ! Herra on auttajamme ! Kiitos ja Ylistys Jumalalle !

Siunaavin rukousterveisin Jorma !

HEINÄKUU 2020

SU 5.7 Klo12:00. Kokous Sieppijärven Ruk:huoneella.

SU 12.7 Klo12:00. Kokous Sieppijärven Ruk:huoneella.

SU 19.7 Klo12:00. Kokous Sieppijärven Ruk:huoneella.

SU 26.7 Klo12:00. Jorma ja Tarja saapuneet etelän reissusta. Ehtoolliskokous Sieppijärven Ruk:huoneella.

HALUAMME VAHVISTAA KODEISSA TAPAHTUVAA RUKOUSTA VOIMALLISESTI. NYT ON SUOMEN AIKA KÄÄNTYÄ KOKO SYDÄMESTÄ JUMALAN PUOLEEN ETSIMÄÄN HÄNEN KASVOJAAN JEESUKSEN NIMESSÄ !!!

Nyt on seurakuntien pudistuksen, pyhityksen, eheytymisen ja parantumisen aika suurta lopunajan sadonkorjuuta varten. Tervetuloa kuulolle !

Sielunhoidollista rukousta ja keskustelua voidaan antaa puhelimessa halukkaille.

Siunaavin rukousterveisin Pastori Jorma Lappalainen puh. 050-5261895

Olette kaikki lämpimästi tervetulleita kuulolle netti lähetyksiin ! Ilmoitukset näkyvät myös viikoittain ilmestyvässä Luoteis-Lappi paikallislehdessä. TERVETULOA !!!

Siunaavin rukousterveisin Jorma !

SYDÄMEN RUKOUS KOSKETTA ISÄ JUMALAN SYDÄNTÄ !

RUKOILKAA LAKKAAMATTA !

"Mutta minun kansani, jota kutsutaan minun nimelläni, nöyrtyy ja rukoilee ja etsii minun kasvojani ja kääntyy pahoilta teiltään, niin minä kuulen taivaassa, annan anteeksi sen synnit ja teen sen maan jälleen terveeksi. Silmäni ovat avoinna ja korvani kuuntelevat tarkoin rukouksia tässä paikassa." 2 Aikakirja 7:14-15

Muistammehan Rukousvartiossa rukoilla Lapin ja koko Suomen herätyksen puolesta Jeesuksen Nimessä !

Yörukous vartiovuorot ovat illalla klo 6-9 ja 9-12 sekä kukonlaulun aika klo 12-3 yöllä ja viimeinen vartiovuoro klo 3-6 aamuyöllä. Vihollinen tekee pahat aikeensa yöllä, siksi tarvitaan yörukousvartiovuorot, että vihollisen aikeet Jumala paljastaa ja voimme ne tuhota Jeesuksen Nimessä.

JEESUS SANOO MEILLE: "YMMÄRRÄTKÖ SINÄ ETTÄ MINÄ RAKASTAN SINUA, YMMÄRRÄTKÖ SINÄ ?

Jeesus todella rakastaa Sinua ja tahtoo pelastaa ja parantaa sisäisesti ja ulkoisesti ja Jeesus kastaa janoiset Pyhän Hengen voimalla ja rakkaudella !

Ke 3.11. klo 18 Kasvun ilta Sieppijärven rukoushuoneella. To 4.11. klo 17 Sanan ja rukouksen ilta Kirppiksellä. Su 7.11. klo 12 Seurakunnan eht.juhla Sieppij.ruk.huone.Vieraana Heimo Nuutinen. 10-15.11. Humanitäärinen apu Latvian kuorman vienti Riikaan. To 11.11. klo 17 Sanan ja rukouksen ilta Kirppiksellä. 12-14.11. Syyssateen Siunaus tapahtuma Rovaniemen hell.srk.+ Ev.lut.+Vapaak. 15-19. 11. Syyssateen Siunaus seminaari Roi Norvajärven leirikeskuksessa. To 18.11. klo 17 Sanan ja rukouksen ilta Kirppiksellä. 19-21. 11. Jorma Itä-Lapin Rukous- ja evankeliointi tapahtumassa Sallassa . Ti 23.11. klo 13.30 Tanna ja 14.30 Sairaalan lauluhetki. Ke 24.11. klo 18 Kasvun ilta Sieppijärven rukoushuoneella. To 25.11. klo 17 Sanan ja rukouksen ilta Kirppiksellä. 25-29.11. Jorma Venäjän matkalla Tiksassa Vienan-Karjalassa Rukoustapahtumassa.