KUUKAUSIOHJELMA

SIEPPIJÄRVEN RUKOUSHUONEELLA

PELTOMIEHENTIE 4, 95800 SIEPPIJÄRVI

MARRASKUU 2021

Ma 1.11. klo 18 JUMALA VOI -ILTA Kolarin kunnantalon valtuustosalissa. Vierailulla on evankelista Pirkko Vesavaara ja tiimi. Rukoillaan että Kolarilaiset heräävät tulemaan rohkeasti Jeesuksen luokse.

Su 7.11. klo 16 Jumalan Sanan iltapäivä Sieppijärven rukoushuoneella. Pastori Simo Berlin Haminasta on vierailulla. Musiikissa Romeo Lehtonen.

Su 14.11. klo 16 Jumalan Sanan iltapäivä Sieppijärven rukoushuoneella. Sana ja musiikki Romeo Lehtonen.

4.-7.11. Jorma ja Tarja ja tiimi Vaasassa Jeesus parantaa ja eheyttää tapahtuma.

8.-15.11. Jorma ja Tarja ja tiimi Larsmon Lähetyskeskuksessa seitsemän päivän rukoustapahtuma.

16.-26.11. Jorma ja Tarja Etelä-Suomen kierroksella ja TV7:ssa. Esirukousta tarvitaan !

Su 21.11. klo 16 Jumalan sanan ja todistuksen iltapäivä Sieppijärven rukoushuoneella. Mikko ja Romeo.

La 27.11. klo 14-20 RUKOUSPÄIVÄ Suomen ja Evankeliumilla saavuttamattomien kansojen puolesta rukousta, Sieppijärven rukoushuoneella. Mukana Arto Sädeaho Helsingistä ja Jorma ja Tarja

Su 28.11. klo 16 Jumalan Sanan ja rukouksen iltapäivä. Arto Sädeaho Helsingistä on vierailulla. Uhrilahja saavuttamattomille kansoille. Jorma ja Tarja mukana

Opetus osiot ovat myös Facebook-livessä nähtävissä. www.kolarinhelluntaiseurakunta.fi etusivulta löydät Facebook kanavan, josta pääset katsomaan ja kuuntelemaan, kiitos.

www.kolarinhelluntaiseurakunta.fi kanavan facebook-live kanavalta voit katsoa Betania kodin kesäjuhlan ja Larsmon Lähetyskodin rukousviikon opetuksia.

Tulethan mukaan myös Facebook-live lähetyksiin ja jälkikäteen You Tube kanavan kautta opetusosioihin, kiitos. www. kolarinhelluntaiseurakunta.fi

JEESUS KRISTUS ON HERRA !

Olette kaikki lämpimästi tervetulleita voimallisen Jumalan Sanan oppimisen keskelle.

Ilmoitukset ovat myös paikallisessa Luoteis-Lappi lehdessä, pidä mielessä palstalla.

Siunaavin rukousterveisin Jorma

JOULUKUU 2021

Su 5.12. klo 14 Sepon synttärijuhla Kittilän Alakylässä Jääskönrannantie 52. Seppo ja Maritta Mäkinen. Musiikissa Romeo Lehtonen.

Su 5.12. klo 11 ja 15 sekä 18 Lisäksi Ma 6.12. klo 10 ja 15 sekä 18 SYDÄNKARJALAN RUKOUSKONFERENSSI Kiteellä, Yhteisötalolla Välttimäentie 4, Kitee. Voit olla mukana rukoillen Suomen puolesta www.tv7.fi kanavan kautta. Järjestää Kiteen Vapaaseurakunta, TV7 ja Kolarin helluntaiseurakunta.

Ma 6.12. Rukousta kodeissa Suomen tasavallan puolesta, Suomen itsenäisyyden 104 vuotis päivänä.

Su 12.12. klo 16 Voimallisen Jumalan Sanan päivä Sieppijärven rukoushuoneella. Jorma ja Tarja.

Su 19.12. klo 16 Jeesuksen maailmaantulon Joulujuhla kaikille Sieppijärven rukoushuoneella. Jouluohjelmaa ja joulupuurot ja juomat tarjoillaan kaikille tulijoille. "Kansa, joka pimeydessä vaeltaa, näkee suuren valon. Niille, jotka asuvat kuolema varjon maassa, loistaa valkeus." Jesaja 9:1

Room.4:20-21 "Jumalan lupausta hän ei epäuskossa epäillyt vaan vahvistui uskossa antaen kunnian Jumalalle. Hän oli täysin varma, että Jumala voi tehdä sen, minkä on luvannut."

HALUAMME VAHVISTAA KODEISSA TAPAHTUVAA RUKOUSTA VOIMALLISESTI. NYT ON SUOMEN AIKA KÄÄNTYÄ KOKO SYDÄMESTÄ JUMALAN PUOLEEN ETSIMÄÄN HÄNEN KASVOJAAN JEESUKSEN NIMESSÄ !!!

Nyt on seurakuntien pudistuksen, pyhityksen, eheytymisen ja parantumisen aika suurta lopunajan sadonkorjuuta varten. Tervetuloa kuulolle !

Sielunhoidollista rukousta ja keskustelua voidaan antaa puhelimessa halukkaille.

Siunaavin rukousterveisin Pastori Jorma Lappalainen puh. 050-5261895

Olette kaikki lämpimästi tervetulleita kuulolle netti lähetyksiin ! Ilmoitukset näkyvät myös viikoittain ilmestyvässä Luoteis-Lappi paikallislehdessä. TERVETULOA !!!

Siunaavin rukousterveisin Jorma !

SYDÄMEN RUKOUS KOSKETTA ISÄ JUMALAN SYDÄNTÄ !

RUKOILKAA LAKKAAMATTA !

"Mutta minun kansani, jota kutsutaan minun nimelläni, nöyrtyy ja rukoilee ja etsii minun kasvojani ja kääntyy pahoilta teiltään, niin minä kuulen taivaassa, annan anteeksi sen synnit ja teen sen maan jälleen terveeksi. Silmäni ovat avoinna ja korvani kuuntelevat tarkoin rukouksia tässä paikassa." 2 Aikakirja 7:14-15

Muistammehan Rukousvartiossa rukoilla Lapin ja koko Suomen herätyksen puolesta Jeesuksen Nimessä !

Yörukous vartiovuorot ovat illalla klo 6-9 ja 9-12 sekä kukonlaulun aika klo 12-3 yöllä ja viimeinen vartiovuoro klo 3-6 aamuyöllä. Vihollinen tekee pahat aikeensa yöllä, siksi tarvitaan yörukousvartiovuorot, että vihollisen aikeet Jumala paljastaa ja voimme ne tuhota Jeesuksen Nimessä.

JEESUS SANOO MEILLE: "YMMÄRRÄTKÖ SINÄ ETTÄ MINÄ RAKASTAN SINUA, YMMÄRRÄTKÖ SINÄ ?

Jeesus todella rakastaa Sinua ja tahtoo pelastaa ja parantaa sisäisesti ja ulkoisesti ja Jeesus kastaa janoiset Pyhän Hengen voimalla ja rakkaudella !