KUUKAUSIOHJELMA

SIEPPIJÄRVEN RUKOUSHUONEELLA

PELTOMIEHENTIE 4, 95800 SIEPPIJÄRVI

TAMMIKUU 2022

Su 2.1. klo 16 Seurakunnan ehtoolliskokous ja Profetaalinen Jumalan Sana Sieppijärven rukoushuoneella.

To 6.1. klo 16 Rukousryhmä kokoontuu rukoilemaan Lapin ja koko Suomen puolesta.

Su 9.1. klo 15 Aloitamme rukoillen ja noin klo 16 Seurakunnan Viikkojuhla ja FC-live Sieppijärven rukoushuoneella.

Ma 10.1. klo 18 Facebook-live rukousilta

To 13.1. klo 16 Rukousryhmä rukoilee Suomen puolesta.

Su 16.1. klo 15 Aloitamme rukoillen ja noin klo 16 Seurakunnan Viikkojuhla ja FC-live Sieppijärven rukoushuoneella.

Ma 17.1. klo 18 Facebook-live rukousilta

To 20.1. klo 16 Rukousryhmä rukoilee Suomen puolesta.

Su 23.1. klo 15 Aloitamme rukoillen ja noin klo 16 Seurakunnan Viikkojuhla ja FC-live Sieppijärven rukoushuoneella.

Ti 25.1. klo 16 Rukousryhmä rukoilee Suomen puolesta.

26.-27.1. Valmistautumista Rukouskonferenssiin.

28.-30.1. POHJOISKALOTIN RUKOUSKONFERENSSI Pyhän Laurin kappelissa, Kotivaarantie, Äkäslompolo. Katso mainos etusivulla. Tule mukaan www.tv7.fi kanavan kautta suoriin lähetyksiin, kiitos.

Ma 31.1. klo 18 Jälkiseurat Sieppijärven rukoushuoneella, Sirkku ja Gene Chewning Yhdysvalloista.

Siunaavin rukousterveisin Jorma

28.-30.1. POHJOISKALOTIN RUKOUSKONFERENSSI pidetään tänä vuonna tuotantoväen kanssa netti konferenssina www.tv7.fi kanavan välityksellä kaikkialle maailmaan. Kokoontumisrajoitusten takia emme saa tiloja eikä mahdollisuuksia järjestää isoa yleisötapahtumaa, mutta voit olla mukana TV7:n kautta voimallisessa Rukoustalahtumassa tammikuun lopussa.

Pyydämme esirukousta, että voimallinen Herätys/Rukouskonferenssi pääsee toteutumaan. Katso myös etusivulta info konfasta, kiitos.

Kansa, joka pimeydessä vaeltaa, näkee suuren valon. Niille, jotka asuvat kuoleman varjon maassa, loistaa valkeus..... Jesaja 9:1-6

Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu. Hänen harteillaan on herruus, ja hänen nimensä on IHMEELLINEN NEUVONANTAJA, VÄKEVÄ JUMALA, IANKAIKKINEN ISÄ, RAUHANRUHTINAS !

Room.4:20-21 "Jumalan lupausta hän ei epäuskossa epäillyt vaan vahvistui uskossa antaen kunnian Jumalalle. Hän oli täysin varma, että Jumala voi tehdä sen, minkä on luvannut."

HALUAMME VAHVISTAA KODEISSA TAPAHTUVAA RUKOUSTA VOIMALLISESTI. NYT ON SUOMEN AIKA KÄÄNTYÄ KOKO SYDÄMESTÄ JUMALAN PUOLEEN ETSIMÄÄN HÄNEN KASVOJAAN JEESUKSEN NIMESSÄ !!!

Nyt on seurakuntien pudistuksen, pyhityksen, eheytymisen ja parantumisen aika suurta lopunajan sadonkorjuuta varten. Tervetuloa kuulolle !

Sielunhoidollista rukousta ja keskustelua voidaan antaa puhelimessa halukkaille.

Siunaavin rukousterveisin Pastori Jorma Lappalainen puh. 050-5261895

Olette kaikki lämpimästi tervetulleita kuulolle netti lähetyksiin ! Ilmoitukset näkyvät myös viikoittain ilmestyvässä Luoteis-Lappi paikallislehdessä. TERVETULOA !!!

Siunaavin rukousterveisin Jorma !

HELMIKUU 2022

Ti 1.2. klo 18 Konferenssin jälkiseurat Sieppijärven rukoushuoneella. Mukana Sirkku ja Gene Chewning Yhdysvalloista.

Ke 2.2. klo 18 JUMALA VOI tilaisuus Kolarin Kunnantalon valtuustosalissa. Mukana Sirkku ja Gene Chewning Yhdysvalloista. Voit olla mukana USKO TV:n ja YouTuben sekä Facebook-liven kautta. Kokoontumisrajoitus 20 hlö.

Su 6.2. klo 15 Rukousta Suomen puolesta ja 16.30 Suora lähetys USKO TV:n kautta ja YouTuben sekä Facebook-liven kautta Sieppijärven rukoushuoneelta.

SYDÄMEN RUKOUS KOSKETTA ISÄ JUMALAN SYDÄNTÄ !

RUKOILKAA LAKKAAMATTA !

"Mutta minun kansani, jota kutsutaan minun nimelläni, nöyrtyy ja rukoilee ja etsii minun kasvojani ja kääntyy pahoilta teiltään, niin minä kuulen taivaassa, annan anteeksi sen synnit ja teen sen maan jälleen terveeksi. Silmäni ovat avoinna ja korvani kuuntelevat tarkoin rukouksia tässä paikassa." 2 Aikakirja 7:14-15

Muistammehan Rukousvartiossa rukoilla Lapin ja koko Suomen herätyksen puolesta Jeesuksen Nimessä !

Yörukous vartiovuorot ovat illalla klo 6-9 ja 9-12 sekä kukonlaulun aika klo 12-3 yöllä ja viimeinen vartiovuoro klo 3-6 aamuyöllä. Vihollinen tekee pahat aikeensa yöllä, siksi tarvitaan yörukousvartiovuorot, että vihollisen aikeet Jumala paljastaa ja voimme ne tuhota Jeesuksen Nimessä.

JEESUS SANOO MEILLE: "YMMÄRRÄTKÖ SINÄ ETTÄ MINÄ RAKASTAN SINUA, YMMÄRRÄTKÖ SINÄ ?

Jeesus todella rakastaa Sinua ja tahtoo pelastaa ja parantaa sisäisesti ja ulkoisesti ja Jeesus kastaa janoiset Pyhän Hengen voimalla ja rakkaudella !