KUUKAUSIOHJELMA

SIEPPIJÄRVEN RUKOUSHUONEELLA

PELTOMIEHENTIE 4, 95800 SIEPPIJÄRVI

KESÄKUU 2022

To 2.6. klo 18.30 Suomi rukoilee kodeissa yhdessä TV7:n kanssa. Avaa www.tv7.fi kanava ja olet mukana illan rukousohjelmassa. Jumala kuulee Sinun rukouksesi.

Su 5.6. klo 15 Sunnuntaikokous Sieppijärven rukoushuoneella, Romeo Lehtosen luotsaamana. Se on Helluntaipäivä, jolloin Jumala vuodatti Pyhän Hengen voiman janoisten Jeesuksen seuraajien ylle. Jeesus on sama eilen tänään ja iankaikkisesti. Jeesus vuodattaa tänäänkin Pyhän Hengen janoisten päälle, antaen voiman olla Jeesuksen todistajia. Aamen !

Su 12.6. klo 15 Pyhän Hengen kokous sessio Sieppijärven rukoushuoneella. Tule janoisena Herran huoneeseen ja ota vastaan Hengen voitelu elämääsi Jeesuksen nimessä.

Ma 13.6. klo 18 Facebook-live ilta.

Su 19.6. klo 15 Pyhän Hengen kokous sessio Sieppijärven rukoushuoneella. Tänäänkin Herra Jeesus vuodattaa Pyhän Hengen sitä janoavien ylle. Ota vastaan Jumalan Hengen voima.

To 23.6. klo 18 Kolarin Kesäjuhlien avajaiset Kolarin Lukion tiloissa Jokijalantie 43, Kolari. Teema: " Jumalan Valtakunta on tullut lähelle."

Pe 24.6. ja La 25.6. klo 9 Aamurukousta ja klo 11-13 ja 15-17 sekä 19-21 Suorat TV7 lähetykset, joissa on Rukousta, Ylistystä, Opetusta , Profetaalista sanomaa, Esirukouspalvelua ja Sielunhoitoa.

Su 26.6. klo 9 Aamurukousta ja klo 11-13 Suora TV/ lähetys ja Päätöstilaisuus.

Olet lämpimästi tervetullut rukoillen ja Jumalaa odottaen mukaan Jeesuksen nimessä.

Katso Etusivulta Ohjelma mainos ja ilmoittaudu mukaan.

Kansa, joka pimeydessä vaeltaa, näkee suuren valon. Niille, jotka asuvat kuoleman varjon maassa, loistaa valkeus..... Jesaja 9:1-6

Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu. Hänen harteillaan on herruus, ja hänen nimensä on IHMEELLINEN NEUVONANTAJA, VÄKEVÄ JUMALA, IANKAIKKINEN ISÄ, RAUHANRUHTINAS !

Room.4:20-21 "Jumalan lupausta hän ei epäuskossa epäillyt vaan vahvistui uskossa antaen kunnian Jumalalle. Hän oli täysin varma, että Jumala voi tehdä sen, minkä on luvannut."

HALUAMME VAHVISTAA KODEISSA TAPAHTUVAA RUKOUSTA VOIMALLISESTI. NYT ON SUOMEN AIKA KÄÄNTYÄ KOKO SYDÄMESTÄ JUMALAN PUOLEEN ETSIMÄÄN HÄNEN KASVOJAAN JEESUKSEN NIMESSÄ !!!

Nyt on seurakuntien pudistuksen, pyhityksen, eheytymisen ja parantumisen aika suurta lopunajan sadonkorjuuta varten. Tervetuloa kuulolle !

Sielunhoidollista rukousta ja keskustelua voidaan antaa puhelimessa halukkaille.

Siunaavin rukousterveisin Pastori Jorma Lappalainen puh. 050-5261895

Olette kaikki lämpimästi tervetulleita kuulolle netti lähetyksiin ! Ilmoitukset näkyvät myös viikoittain ilmestyvässä Luoteis-Lappi paikallislehdessä. TERVETULOA !!!

Siunaavin rukousterveisin Jorma !

SYDÄMEN RUKOUS KOSKETTA ISÄ JUMALAN SYDÄNTÄ !

RUKOILKAA LAKKAAMATTA !

"Mutta minun kansani, jota kutsutaan minun nimelläni, nöyrtyy ja rukoilee ja etsii minun kasvojani ja kääntyy pahoilta teiltään, niin minä kuulen taivaassa, annan anteeksi sen synnit ja teen sen maan jälleen terveeksi. Silmäni ovat avoinna ja korvani kuuntelevat tarkoin rukouksia tässä paikassa." 2 Aikakirja 7:14-15

Muistammehan Rukousvartiossa rukoilla Lapin ja koko Suomen herätyksen puolesta Jeesuksen Nimessä !

Yörukous vartiovuorot ovat illalla klo 6-9 ja 9-12 sekä kukonlaulun aika klo 12-3 yöllä ja viimeinen vartiovuoro klo 3-6 aamuyöllä. Vihollinen tekee pahat aikeensa yöllä, siksi tarvitaan yörukousvartiovuorot, että vihollisen aikeet Jumala paljastaa ja voimme ne tuhota Jeesuksen Nimessä.

JEESUS SANOO MEILLE: "YMMÄRRÄTKÖ SINÄ ETTÄ MINÄ RAKASTAN SINUA, YMMÄRRÄTKÖ SINÄ ?

Jeesus todella rakastaa Sinua ja tahtoo pelastaa ja parantaa sisäisesti ja ulkoisesti ja Jeesus kastaa janoiset Pyhän Hengen voimalla ja rakkaudella !