KUUKAUSIOHJELMA

KOLARIN HELLUNTAISEURAKUNNAN

TILAISUUDET

SIEPPIJÄRVEN RUKOUSHUONEELLA

PELTOMIEHENTIE 4, 95800 SIEPPIJÄRVI


Syyskuu 2023


Su 3.9. klo 18 Hyvien uutisten ilta Sieppijärven rukoushuoneella. Vieraina Paul ja Giita Chowadary Intiasta. Lähetysuhri Intian työhön.

Ma 4.9. klo 17 alkaen Hyvien uutisten ilta Mikko ja Aino Rantajääsköllä, Rantajääsköntie 55 Kittilän Alakylässä. Vieraina Paul ja Giita Chowadary Intiasta.

Intian vieraiden Lapinkierros jatkuu koko viikon. Ti 5.9. klo 18.30 Rovaniemi, Ke 6.9. klo 18 Ylitornio, To 7.9. klo 18 Pello, Pe 8.9. klo 18 Enontekiö, Kelotin Rantamajat.

Su 10.9. Ei ole tilaisuutta Sieppijärven rukoushuoneella. Olemme Sieppijärven kirkossa klo 13 alkaen hautajais tilaisuudessa.

To 14.9. klo 15 TV7 on kuvaamassa Jumalan palvelus tilaisuutta Sieppijärven rukoushuoneella. Klo 18 TV7 ilta kaikelle kansalle. Ei kuvausta. Vieraina Otso Salminen ja Asja Jaarmo TV7 studiolta Helsingistä.

Su 17.9. klo 18 Israel ilta Sieppijärven rukoushuoneella. Vieraana Tuija Valtanen ICEJ (Kansainvälinen Kristillinen Suurlähetystö Jerusalemista) Suomen osastolta. Tule kuulemaan ajankohtaiset ja totuuden mukaiset uutiset Israelista ja rukoilemaan rauhaa Lähi-Itään Jeesuksen nimessä.

La 23.9. klo 9 alkaen Lapin maakunnan yhteyspäivä Kemin hell.seurakunnassa Koulukatu 6 Kemi.

Su 24.9. klo 15 Jumalan kohtaamisen iltapäivä Sieppijärven rukoushuoneella. Siunataan Jorma ja Tarja Israelin matkalle tiimin kanssa. 28.9.-7.10. Jorma ja Tarja ja monta ryhmää Suomesta Lehtimajanjuhlilla Israelin Jerusalemissa rukoilemassa rauhaa Lähi-Itään ja Jeesus Messiaan ilmestymistä monille hengellisesti sokeille. Esirukousta tarvitaan ! Jumalan tahto tapahtukoon Jerusalemissa, johon Jeesus vielä tulee ja perustaa 1000-vuotisen valtakunnan.


TERVETULOA RUKOILLEN MUKAAN !


LOKAKUU 2023

Su 1.10. klo 15 Jumalan kohtaamisen iltapäivä Sieppijärven rukoushuoneella. Mukana Romeo ja ystävät.

Su 8.10. klo 15 Jumalan kohtaamisen iltäpäivä Sieppijärven rukoushuoneella. Mukana Romeo ja ystävät.

Su 15.10. klo 15 ja klo 18 Jumalan Valtakunta tänään. Ajankohtaista Jumalan Sanan julistusta Sieppijärven rukoushuoneella julistaa Pakistanilainen Shaukat Anjam Suomesta. Rukoillaan Pakistanin vainotun seurakunnan puolesta.

Ma 16.10 klo 17 Pakistan tänään tilaisuus Mikko ja Aino Rantajääsköllä Rantajääsköntie 55, Kittilän Alakylässä. Mukanan Pakistanilainen Shaukat Anjam Suomesta. Laulua ja Ylistystä ja esirukousta kaikkien puolesta. Tule mukaan.

Ke 18.10. klo 9 alkaen Humanitäärisen rekan lastaustalkoot Kalliontie 61 Sieppijärvi. Vielä voi tuoda varastolle hyvää tavaraa, jotka lastaamme Ukrainan sota pakolaisille vietäväksi Latsian ja Liettuan kautta.

La 21.10. klo 15 Kodin siunaus tilaisuus. Osoite myöhemmin.

Su 22.10. klo 15 Jumalan kohtaamisen iltapäivä Sieppijärven rukoushuoneella. Jorma ja Tarja tuovat Israelin terveiset. Sekä seurakuntalaisen juhla.

La 28.10. klo 10-18 Rukouspäivä Övertårneon Pingskyrkassa Mataringissa. Rukousta Ruotsin ja Suomen puolesta. Voimallista julistusta, ylistystä ja rukousta Jeesuksen nimessä. Mukana Jorma ja Tarja ja ystävät Kolarista ja Ruotsista.

Su 29.10. klo 15 Jumalan kohtaamisen iltapäivä Sieppijärven rukoushuoneella. Jorma ja Tarja ja ystävät.


TERVETULOA RUKOILLEN MUKAAN !
Kansa, joka pimeydessä vaeltaa, näkee suuren valon. Niille, jotka asuvat kuoleman varjon maassa, loistaa valkeus..... Jesaja 9:1-6

Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu. Hänen harteillaan on herruus, ja hänen nimensä on IHMEELLINEN NEUVONANTAJA, VÄKEVÄ JUMALA, IANKAIKKINEN ISÄ, RAUHANRUHTINAS !


Room.4:20-21 "Jumalan lupausta hän ei epäuskossa epäillyt vaan vahvistui uskossa antaen kunnian Jumalalle. Hän oli täysin varma, että Jumala voi tehdä sen, minkä on luvannut."

HALUAMME VAHVISTAA KODEISSA TAPAHTUVAA RUKOUSTA VOIMALLISESTI. NYT ON SUOMEN AIKA KÄÄNTYÄ KOKO SYDÄMESTÄ JUMALAN PUOLEEN ETSIMÄÄN HÄNEN KASVOJAAN JEESUKSEN NIMESSÄ !!!

Nyt on seurakuntien pudistuksen, pyhityksen, eheytymisen ja parantumisen aika suurta lopunajan sadonkorjuuta varten. Tervetuloa kuulolle !

Sielunhoidollista rukousta ja keskustelua voidaan antaa puhelimessa halukkaille.

Pastori Jorma Lappalainen puh. 050-5261895

Olette kaikki lämpimästi tervetulleita kuulolle netti lähetyksiin ! Ilmoitukset näkyvät myös viikoittain ilmestyvässä Luoteis-Lappi paikallislehdessä.

TERVETULOA !!!


SYDÄMEN RUKOUS KOSKETTA ISÄ JUMALAN SYDÄNTÄ !

RUKOILKAA LAKKAAMATTA !

"Mutta minun kansani, jota kutsutaan minun nimelläni, nöyrtyy ja rukoilee ja etsii minun kasvojani ja kääntyy pahoilta teiltään, niin minä kuulen taivaassa, annan anteeksi sen synnit ja teen sen maan jälleen terveeksi. Silmäni ovat avoinna ja korvani kuuntelevat tarkoin rukouksia tässä paikassa." 2 Aikakirja 7:14-15


Muistammehan Rukousvartiossa rukoilla Lapin ja koko Suomen herätyksen puolesta Jeesuksen Nimessä !


Yörukous vartiovuorot ovat illalla klo 6-9 ja 9-12 sekä kukonlaulun aika klo 12-3 yöllä ja viimeinen vartiovuoro klo 3-6 aamuyöllä. Vihollinen tekee pahat aikeensa yöllä, siksi tarvitaan yörukousvartiovuorot, että vihollisen aikeet Jumala paljastaa ja voimme ne tuhota Jeesuksen Nimessä.


JEESUS SANOO MEILLE: "YMMÄRRÄTKÖ SINÄ ETTÄ MINÄ RAKASTAN SINUA, YMMÄRRÄTKÖ SINÄ ?


Jeesus todella rakastaa Sinua ja tahtoo pelastaa ja parantaa sisäisesti ja ulkoisesti ja Jeesus kastaa janoiset Pyhän Hengen voimalla ja rakkaudella !