KUUKAUSIOHJELMA

SIEPPIJÄRVEN RUKOUSHUONEELLA

PELTOMIEHENTIE 4, 95800 SIEPPIJÄRVI

TOUKOKUU 2024

Su 5.5. klo 15 Jumalan kohtaamisen iltapäivä Sieppijärven rukoushuoneella, Peltmiehentie 4, Sieppijärvi.

Jumalan Sanaa ja Rukousta Lapin ihmisten puolesta. Pakistanilaisen Shaukat Anjamin kokoussarja Alakylä-Muonio-Sieppijärvi. Tuoreita kuvia Pakistanin ristiretkeltä. Uhrilahja Pakistanin köyhien ja lähetystyön hyväksi, näissä neljässä tilaisuudessa.

To 9.5. klo 16 Mikko ja Aino Rantajääskön kodissa Rantajääsköntie 55, Kittilän Alakylässä.

Pe 10.5. klo 18 Kati Korvan kodissa Nulusniementie 35, Muonio. Samin muistoseurat.

La 11.5. klo 15 Rukousta Suomen puolesta Sieppijärven rukoushuoneella

Su 12.5. klo 15 Rukousta Suomen Äitien ja perheiden puolesta Sieppijärven rukoushuoneella. Kaikissa näissä neljässä tilaisuudessa on mukana Pakistanin veljemme Shaukat Anjam.

13.-27.5. Jorma ja Tarja ovat rukousmatkoilla.

18.-19.5. LAPIN HELLUNTAIJUHLAT Rovaniemen Kairatemppelillä Kairatie 37, Rovaniemi. Alkaen la 18.5. klo 11, päättyen su 19.5. klo 11.30 Päätösjuhlaan. La 18.5. klo 19.30 Jesus Revolution Elokuva esitys.

Su 26.5. klo 15 Jumalan kohtaamisen iltapäivä Sieppijärven rukoushuoneella.

HUOM !!! KOKO HUHTI-JA TOUKOKUU OVAT RUKOUSKUUKAUSIA SUOMEN HERÄTYKSEN JA KOKO MAAILMAN HERÄTYKSIEN PUOLESTA. SOTIEN VÄHENEMISTÄ JA HERÄYKSIEN LISÄÄNTYMISTÄ JEESUKSEN NIMESSÄ.

Sinua Siunaten Jorma

KESÄKUU 2024

Su 2.6. klo 15 Jumalan kohtaamisen iltapäivä Sieppijärven rukoushuoneella.

Su 9.6.klo 15 Jumalan kohtaamisen iltapäivä Sieppijärven rukoushuoneella.

Ke 12.6. klo 9 -12 Ukrainan soptapakolaisille humanitäärisen rekan lastaustalkoot Kalliontie 61, Sieppijärvi (entinen T-kaupan alakerta) Talkoolaisia tarvitaan. Voit ilmottautua Jormalle 050-5261895 ( Jos aika muuttuu päivitämme uuden ajan tähän välittömästi.)

Su 16.6. klo 15 Jumalan kohtaamisen iltapäivä Sieppijärven rukoushuoneella.

14.-24. 6. Evankeliointia näillä alueilla Romeo, Robert Dembe, Samuel Muroma ym.

19.-24.6. Kolarin Kesäjuhla talkoita pitkin viikkoa.

VALTAKUNTA RUKOILEE Kolarin Kesäjuhlat 20.-23.6.2024 Kolarin Lukiolla Jokijalantie 43, Kolari

Ohjelma: To 20.6. klo 19 Avajaiset

Pe 21.6. ja La 22.6. klo 9-10.30 Aamurukous, klo 11-13 ja 15-17 sekä 19-21 Suorat lähetykset www.tv7.fi kanavalle ja Facebook-livenä.

Su 23.6. klo 9-10.30 Aamurukous, klo 11-13 ja 15-17 Suorat lähetykset www.tv7.fi kanavalle ja Facebook-livenä.

Ma 24.6. klo 18 Kesäjuhlien jälkiseurat Sieppijärven rukoushuoneella.

Rukoillaan kaikkien hengellisten tapahtumien puolesta tänä kesänä eripuolilla Suomea Jeesuksen nimessä !

Teitä kaikkia siunaten Jorma

Kansa, joka pimeydessä vaeltaa, näkee suuren valon. Niille, jotka asuvat kuoleman varjon maassa, loistaa valkeus..... Jesaja 9:1-6

Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu. Hänen harteillaan on herruus, ja hänen nimensä on IHMEELLINEN NEUVONANTAJA, VÄKEVÄ JUMALA, IANKAIKKINEN ISÄ, RAUHANRUHTINAS !

Room.4:20-21 "Jumalan lupausta hän ei epäuskossa epäillyt vaan vahvistui uskossa antaen kunnian Jumalalle. Hän oli täysin varma, että Jumala voi tehdä sen, minkä on luvannut."

HALUAMME VAHVISTAA KODEISSA TAPAHTUVAA RUKOUSTA VOIMALLISESTI. NYT ON SUOMEN AIKA KÄÄNTYÄ KOKO SYDÄMESTÄ JUMALAN PUOLEEN ETSIMÄÄN HÄNEN KASVOJAAN JEESUKSEN NIMESSÄ !!!

Nyt on seurakuntien pudistuksen, pyhityksen, eheytymisen ja parantumisen aika suurta lopunajan sadonkorjuuta varten. Tervetuloa kuulolle !

Sielunhoidollista rukousta ja keskustelua voidaan antaa puhelimessa halukkaille.

Pastori Jorma Lappalainen puh. 050-5261895

Sielunhoitaja Tarja Lappalainen 050-4137901

Olette kaikki lämpimästi tervetulleita kuulolle netti lähetyksiin ! Ilmoitukset näkyvät myös viikoittain ilmestyvässä Luoteis-Lappi paikallislehdessä.

TERVETULOA !!!

SYDÄMEN RUKOUS KOSKETTA ISÄ JUMALAN SYDÄNTÄ !

RUKOILKAA LAKKAAMATTA !

"Mutta minun kansani, jota kutsutaan minun nimelläni, nöyrtyy ja rukoilee ja etsii minun kasvojani ja kääntyy pahoilta teiltään, niin minä kuulen taivaassa, annan anteeksi sen synnit ja teen sen maan jälleen terveeksi. Silmäni ovat avoinna ja korvani kuuntelevat tarkoin rukouksia tässä paikassa." 2 Aikakirja 7:14-15

Muistammehan Rukousvartiossa rukoilla Lapin ja koko Suomen herätyksen puolesta Jeesuksen Nimessä !

Yörukous vartiovuorot ovat illalla klo 6-9 ja 9-12 sekä kukonlaulun aika klo 12-3 yöllä ja viimeinen vartiovuoro klo 3-6 aamuyöllä. Vihollinen tekee pahat aikeensa yöllä, siksi tarvitaan yörukousvartiovuorot, että vihollisen aikeet Jumala paljastaa ja voimme ne tuhota Jeesuksen Nimessä.

JEESUS SANOO MEILLE: "YMMÄRRÄTKÖ SINÄ ETTÄ MINÄ RAKASTAN SINUA, YMMÄRRÄTKÖ SINÄ ?

Jeesus todella rakastaa Sinua ja tahtoo pelastaa ja parantaa sisäisesti ja ulkoisesti ja Jeesus kastaa janoiset Pyhän Hengen voimalla ja rakkaudella !