KUUKAUSIOHJELMA

SIEPPIJÄRVEN RUKOUSHUONEELLA

PELTOMIEHENTIE 4, 95800 SIEPPIJÄRVI

HELMIKUU 2021

Ma 1.2. klo 15 Rukouskonferenssin palautekeskustelu-ja rukous, rukoushuoneella.

To 4.2. klo 18 Rukouksen ilta rukoushuoneella.

Su 7.2. klo 16 Seurakunnan Ehtoolliskokous Sieppijärven rukoushuoneella. Jorma ja Romeo

Ma 8.2. klo 18 Facebook-live ilta rukoushuoneella.

To 11.2. klo 18 Rukouksen ilta rukoushuoneella.

Su 14.2. klo 16 Sanaa ja Rukousta sanoin ja sävelin Sieppijärven rukoushuoneella. Mukana Ape Nieminen Pudasjärveltä.

Ma 15.2. klo 18 Facebook-live ilta rukoushuoneella.

To 18.2. klo 18 Rukouksen ilta rukoushuoneella.

16.-21.2. Jorma ja Tarja Kokkolassa ja Kemissä, rukous ja julistus matkalla.

Su 21.2. klo 16 Sanan ja rukouksen ilta rukoushuoneella. Romeo ja Jarmo

To 25.2. klo 18 Rukousilta Sieppijärven rukoushuoneella.

Pe 26.2. klo 15-21 Yhteiskristilliset kotiseurat Mikko ja Aino Rantajääskön kodissa Kittilän Alakylässä. Ei facebook-liveä.

La 27.2. klo 16 Yhteiskristilliset kotiseurat Kati ja Sami Korvan kodissa Muonion Nulusniemessä. Tilaisuus on peruttu.

Su 28.2. klo 16 Sanan opetus tilaisuus Sieppijärven rukoushuoneella. Tarjan opetus sisäisestä parantumisesta. Tässä voit olla mukana Facebook-liven kautta myös.

Tule mukaan Kolarin tilaisuuksiin myös Facebookin ja You Tuben kanavien kautta ! www.kolarinhelluntaiseurakunta.fi

MAALISKUU 2021

Ma 1.3. klo 16 Facebook-live ilta, Sieppijärven rukoushuoneelta.

To 4.3. klo 18 Rukousilta rukoushuoneella. Ei Facebook-liveä.

Su 7.3. klo 16 Seurakunnan ehtoolliskokous ja opetus sekä yhdistyksen vuosikokous Sieppijärven rukoushuoneella. Opetus osio myös Facebook-livenä.

Ma 8.3. klo 18 Facebook-live ilta rukoushuoneella. Laita rukous ja kiitos aiheita.

To 11.3. klo 18 Rukousilta rukoushuoneella. Ei Facebook-liveä

Su 14.3. klo 16 Jumalan sanan opetus kokous Sieppijärven rukoushuoneella.

Ma 15.3. klo 18 Facebook-live ilta rukoushuoneella. Laita myös kiitos ja rukousaiheita, kiitos.

JEESUS KRISTUS ON HERRA !

Olette kaikki lämpimästi tervetulleita voimallisen Jumalan Sanan oppimisen keskelle.

Ilmoitukset ovat myös paikallisessa Luoteis-Lappi lehdessä, pidä mielessä palstalla.

Siunaavin rukousterveisin Jorma

Room.4:20-21 "Jumalan lupausta hän ei epäuskossa epäillyt vaan vahvistui uskossa antaen kunnian Jumalalle. Hän oli täysin varma, että Jumala voi tehdä sen, minkä on luvannut."

HALUAMME VAHVISTAA KODEISSA TAPAHTUVAA RUKOUSTA VOIMALLISESTI. NYT ON SUOMEN AIKA KÄÄNTYÄ KOKO SYDÄMESTÄ JUMALAN PUOLEEN ETSIMÄÄN HÄNEN KASVOJAAN JEESUKSEN NIMESSÄ !!!

Nyt on seurakuntien pudistuksen, pyhityksen, eheytymisen ja parantumisen aika suurta lopunajan sadonkorjuuta varten. Tervetuloa kuulolle !

Sielunhoidollista rukousta ja keskustelua voidaan antaa puhelimessa halukkaille.

Siunaavin rukousterveisin Pastori Jorma Lappalainen puh. 050-5261895

Olette kaikki lämpimästi tervetulleita kuulolle netti lähetyksiin ! Ilmoitukset näkyvät myös viikoittain ilmestyvässä Luoteis-Lappi paikallislehdessä. TERVETULOA !!!

Siunaavin rukousterveisin Jorma !

SYDÄMEN RUKOUS KOSKETTA ISÄ JUMALAN SYDÄNTÄ !

RUKOILKAA LAKKAAMATTA !

"Mutta minun kansani, jota kutsutaan minun nimelläni, nöyrtyy ja rukoilee ja etsii minun kasvojani ja kääntyy pahoilta teiltään, niin minä kuulen taivaassa, annan anteeksi sen synnit ja teen sen maan jälleen terveeksi. Silmäni ovat avoinna ja korvani kuuntelevat tarkoin rukouksia tässä paikassa." 2 Aikakirja 7:14-15

Muistammehan Rukousvartiossa rukoilla Lapin ja koko Suomen herätyksen puolesta Jeesuksen Nimessä !

Yörukous vartiovuorot ovat illalla klo 6-9 ja 9-12 sekä kukonlaulun aika klo 12-3 yöllä ja viimeinen vartiovuoro klo 3-6 aamuyöllä. Vihollinen tekee pahat aikeensa yöllä, siksi tarvitaan yörukousvartiovuorot, että vihollisen aikeet Jumala paljastaa ja voimme ne tuhota Jeesuksen Nimessä.

JEESUS SANOO MEILLE: "YMMÄRRÄTKÖ SINÄ ETTÄ MINÄ RAKASTAN SINUA, YMMÄRRÄTKÖ SINÄ ?

Jeesus todella rakastaa Sinua ja tahtoo pelastaa ja parantaa sisäisesti ja ulkoisesti ja Jeesus kastaa janoiset Pyhän Hengen voimalla ja rakkaudella !