KUUKAUSIOHJELMA

SIEPPIJÄRVEN RUKOUSHUONEELLA

PELTOMIEHENTIE 4, 95800 SIEPPIJÄRVI

ELOKUU 2022

To 4.8. klo 18 Rukousilta Sieppijärven rukoushuoneella.

Su 7.8. klo 15 Jumalan Sanan opetusta Sieppijärven rukoushuoneella.

To 11.8. klo 18 Rukouksen ilta Sieppijärven rukoushuoneella.

Su 14.8. klo 15 Jumalan Sana opetusta Sieppijärven rukoushuoneella.

Ti 16.8. klo 18 Missio 22 "Se Löytyi" kampanja ilta Sieppijärven rukoushuoneella. Mukana Kampanja päällikkö Ari Talja IRRTV: stä Rukoillaan Herätystä Suomeen !

19.8.-13.9. Jorma ja Tarja vetämässä Rukousviikkoja Kotkassa ja Espanjan Alicanttessa yhdessä Herran tiimin kanssa. Esirukousta tarvitaan. Espanjan rukousaika on meille 31.8.-11.9. jolloin olemme Alicantessa ja sen ympäristö seurakunnissa opettamassa ja rukoilemassa Jeesuksen nimessä.

Ma 22.8.-Su 28.8. Rukousviikko Kaarniemen Toimintakeskuksessa Selkätie 351, Kotka. Ilmoittautuminen Martti Kuisma 040-5031910 tai martti.kuisma55@gmail.com Raamatun opetuksia tapahtumasta voit seurata www.kolarinhelluntaiseurakunta.fi Facebook-live lähetyksistä. Mukana opettamassa Sirkku Chewning, Marja Kallio, Tarja ja Jorma Lappalainen ym. Opetukset ovat aamupäivisin klo 10-13 ja illalla klo 18-20

Su 21. 8. klo 15 Tarvitsemme Jumalan ilmestystä Sieppijärven rukoushuoneella. Mukana Romeo Lahtonen ja seurakunnan väki.

Su 28.8. EI OLE KOKOUSTA. Kaikki on reissun päällä.

Tule rukoillen mukaan ! Jumala kuulee ja vastaa sydämen rukouksiin Jeesuksen nimessä.

Rukoilkaamme Missio 2022 syksyn puolesta, että monet suomalaiset löytäisivät elävän uskon Jeesuksessa Kristuksessa.

Siunaavin rukousterveisin Jorma

SYYSKUU 2022

Su 4.9. klo 15 ja klo 18 Pyhän Hengen iltapäivä Sieppijärven rukoushuoneella. Mukana vierailemassa Pakistanin Jumalan mies Shaukat Anjam Pihtiputaalta. Esirukouspalvelua. Tervetuloa kauempaakin !

Ma 5.9. klo 17 Pyhän Hengen ilta Mikko ja Aino Rantajääskön kodissa Kittilän Alakylässä Rantajääsköntie 55. Mukana vierailemassa Shaukat Anjam. Tulkaa kaikki kohtaamaan elävä Jumala. Esirukouspalvelua ja Profetaalista Jumalan Sanaa.

Su 11.9. klo 15 Sunnutaikokous Sieppijärven rukoushuoneella. Mukana Romeo Lehtonen ja seurakunnan väki.

Su 18.9. klo 15 Missio 22 merkeissä Se Löytyi kamanja alkaa. Valtakunnallinen Missio kampanja ! Jorma ja Tarja tuovat Espanjan terveisiä, mitä Herra tehnyt on Islamilaisessa maailmassa.

21.-23.9. Evankeliumi Sanoman matka Ruotsin Selefteån. Jorma ja Tarja sekä Romeo ja Merita.

24.9. Lapin maakunnan "Se löytyi" Missio 22 tapahtuma Rovaniemellä.

Su 25.9. klo 15 Kolarin "Se löytyi" Missio 22 tapahtuma Kolarissa. Paikka ilmoitetaan myöhemmin.

To 29.9. klo 18 Rukousilta Sieppijärven rukoushuoneella.

Pe 30.9. ja 1.10. LEVI GG RUSKA Musiikki tapahtuma Kittilän Levin Hulluporossa.

Rukoilkaamme Suomen kansalle voimallista Jumalan kasvojen etsimisen aikaa ja halua tulla Jeesuksen luokse pelastumaan synneistä Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä.

Siunaavin rukous terveisin Jorma

Kansa, joka pimeydessä vaeltaa, näkee suuren valon. Niille, jotka asuvat kuoleman varjon maassa, loistaa valkeus..... Jesaja 9:1-6

Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu. Hänen harteillaan on herruus, ja hänen nimensä on IHMEELLINEN NEUVONANTAJA, VÄKEVÄ JUMALA, IANKAIKKINEN ISÄ, RAUHANRUHTINAS !

Room.4:20-21 "Jumalan lupausta hän ei epäuskossa epäillyt vaan vahvistui uskossa antaen kunnian Jumalalle. Hän oli täysin varma, että Jumala voi tehdä sen, minkä on luvannut."

HALUAMME VAHVISTAA KODEISSA TAPAHTUVAA RUKOUSTA VOIMALLISESTI. NYT ON SUOMEN AIKA KÄÄNTYÄ KOKO SYDÄMESTÄ JUMALAN PUOLEEN ETSIMÄÄN HÄNEN KASVOJAAN JEESUKSEN NIMESSÄ !!!

Nyt on seurakuntien pudistuksen, pyhityksen, eheytymisen ja parantumisen aika suurta lopunajan sadonkorjuuta varten. Tervetuloa kuulolle !

Sielunhoidollista rukousta ja keskustelua voidaan antaa puhelimessa halukkaille.

Siunaavin rukousterveisin Pastori Jorma Lappalainen puh. 050-5261895

Olette kaikki lämpimästi tervetulleita kuulolle netti lähetyksiin ! Ilmoitukset näkyvät myös viikoittain ilmestyvässä Luoteis-Lappi paikallislehdessä. TERVETULOA !!!

Siunaavin rukousterveisin Jorma !

SYDÄMEN RUKOUS KOSKETTA ISÄ JUMALAN SYDÄNTÄ !

RUKOILKAA LAKKAAMATTA !

"Mutta minun kansani, jota kutsutaan minun nimelläni, nöyrtyy ja rukoilee ja etsii minun kasvojani ja kääntyy pahoilta teiltään, niin minä kuulen taivaassa, annan anteeksi sen synnit ja teen sen maan jälleen terveeksi. Silmäni ovat avoinna ja korvani kuuntelevat tarkoin rukouksia tässä paikassa." 2 Aikakirja 7:14-15

Muistammehan Rukousvartiossa rukoilla Lapin ja koko Suomen herätyksen puolesta Jeesuksen Nimessä !

Yörukous vartiovuorot ovat illalla klo 6-9 ja 9-12 sekä kukonlaulun aika klo 12-3 yöllä ja viimeinen vartiovuoro klo 3-6 aamuyöllä. Vihollinen tekee pahat aikeensa yöllä, siksi tarvitaan yörukousvartiovuorot, että vihollisen aikeet Jumala paljastaa ja voimme ne tuhota Jeesuksen Nimessä.

JEESUS SANOO MEILLE: "YMMÄRRÄTKÖ SINÄ ETTÄ MINÄ RAKASTAN SINUA, YMMÄRRÄTKÖ SINÄ ?

Jeesus todella rakastaa Sinua ja tahtoo pelastaa ja parantaa sisäisesti ja ulkoisesti ja Jeesus kastaa janoiset Pyhän Hengen voimalla ja rakkaudella !