KUUKAUSIOHJELMA

SIEPPIJÄRVEN RUKOUSHUONEELLA

PELTOMIEHENTIE 4, 95800 SIEPPIJÄRVI

SYYSKUU 2021

To 2.9. klo 18 Sanan ja rukouksen ilta Sieppijärven rukoushuoneella. Veteraani saarnaaja Erkki Mäkinen on vierailulla seurakunnassa.

Pe 3.9. Ruskaturisti evankeliointia Ylläksen Varkaankurun laavulla. Veikko Flink ja tiimi ovat mukana.

Su 5.9. klo 16 Seurakunnan ehtoolliskokous Sieppijärven rukoushuoneella.

Ke 8.9. klo 18 Musiikin ja evankeliumin ilta "JUMALA VOI" tilaisuus Kolarin kunnan toimitalolla valtuustosalissa, Isopalontie 2, Kolari. Vierailemassa on Evankelista Pirkko Vesavaara ja tiimi. Rukoillaan sairaiden puolesta ! Vapaa pääsy !

(8.-11.9. Levi GG Gospel illat eri paikoissa, Lasse Heikkilän ja Leevi Ahopellon johdolla. Katso tarkemmin netistä Levi GG)

To 9.9. klo 18 Rukouksen ilta rukoushuoneella.

Su 12.9. klo 16 Jumalan Sanan opetus tilaisuus Sieppijärven rukoushuoneella.

Ma 13.9. klo 18 Facebook-live ilta

To 16.9. klo 18 Rukouksen ilta rukoushuoneella.

Su 19.9. klo 16 Jumalan Sanan opetus tilaisuus rukoushuoneella.

Ma 20.9. klo 18 Facebook-live ilta.

To 23.9. klo 18 Rukouksen ilta rukoushuoneella.

Su 26.9. klo 16 Jumalan Sanan opetus tilaisuus rukoushuoneella.

Ma 27.9. klo 18 Facebook-live ilta.

To 30.9. klo 18 Rukouksen ilta rukoushuoneella.

LOKAKUU

Opetus osiot ovat myös Facebook-livessä nähtävissä. www.kolarinhelluntaiseurakunta.fi etusivulta löydät Facebook kanavan, josta pääset katsomaan ja kuuntelemaan, kiitos.

www.kolarinhelluntaiseurakunta.fi kanavan facebook-live kanavalta voit katsoa Betania kodin kesäjuhlan ja Larsmon Lähetyskodin rukousviikon opetuksia.

Tulethan mukaan myös Facebook-live lähetyksiin ja jälkikäteen You Tube kanavan kautta opetusosioihin, kiitos. www. kolarinhelluntaiseurakunta.fi

JEESUS KRISTUS ON HERRA !

Olette kaikki lämpimästi tervetulleita voimallisen Jumalan Sanan oppimisen keskelle.

Ilmoitukset ovat myös paikallisessa Luoteis-Lappi lehdessä, pidä mielessä palstalla.

Siunaavin rukousterveisin Jorma

Room.4:20-21 "Jumalan lupausta hän ei epäuskossa epäillyt vaan vahvistui uskossa antaen kunnian Jumalalle. Hän oli täysin varma, että Jumala voi tehdä sen, minkä on luvannut."

HALUAMME VAHVISTAA KODEISSA TAPAHTUVAA RUKOUSTA VOIMALLISESTI. NYT ON SUOMEN AIKA KÄÄNTYÄ KOKO SYDÄMESTÄ JUMALAN PUOLEEN ETSIMÄÄN HÄNEN KASVOJAAN JEESUKSEN NIMESSÄ !!!

Nyt on seurakuntien pudistuksen, pyhityksen, eheytymisen ja parantumisen aika suurta lopunajan sadonkorjuuta varten. Tervetuloa kuulolle !

Sielunhoidollista rukousta ja keskustelua voidaan antaa puhelimessa halukkaille.

Siunaavin rukousterveisin Pastori Jorma Lappalainen puh. 050-5261895

Olette kaikki lämpimästi tervetulleita kuulolle netti lähetyksiin ! Ilmoitukset näkyvät myös viikoittain ilmestyvässä Luoteis-Lappi paikallislehdessä. TERVETULOA !!!

Siunaavin rukousterveisin Jorma !

SYDÄMEN RUKOUS KOSKETTA ISÄ JUMALAN SYDÄNTÄ !

RUKOILKAA LAKKAAMATTA !

"Mutta minun kansani, jota kutsutaan minun nimelläni, nöyrtyy ja rukoilee ja etsii minun kasvojani ja kääntyy pahoilta teiltään, niin minä kuulen taivaassa, annan anteeksi sen synnit ja teen sen maan jälleen terveeksi. Silmäni ovat avoinna ja korvani kuuntelevat tarkoin rukouksia tässä paikassa." 2 Aikakirja 7:14-15

Muistammehan Rukousvartiossa rukoilla Lapin ja koko Suomen herätyksen puolesta Jeesuksen Nimessä !

Yörukous vartiovuorot ovat illalla klo 6-9 ja 9-12 sekä kukonlaulun aika klo 12-3 yöllä ja viimeinen vartiovuoro klo 3-6 aamuyöllä. Vihollinen tekee pahat aikeensa yöllä, siksi tarvitaan yörukousvartiovuorot, että vihollisen aikeet Jumala paljastaa ja voimme ne tuhota Jeesuksen Nimessä.

JEESUS SANOO MEILLE: "YMMÄRRÄTKÖ SINÄ ETTÄ MINÄ RAKASTAN SINUA, YMMÄRRÄTKÖ SINÄ ?

Jeesus todella rakastaa Sinua ja tahtoo pelastaa ja parantaa sisäisesti ja ulkoisesti ja Jeesus kastaa janoiset Pyhän Hengen voimalla ja rakkaudella !