KUUKAUSIOHJELMA

Ke 2.11. klo 18 Ylläs Gospel -tilaisuus Lauri-kappelissa Äkäslompolossa

4.-6.11. Vaasassa Pohjanmaan rukouskonferenssi, jossa mukana Jorma ja Tarja

Su 6.11. klo 15 Jumalan kohtaamisen ilta Sieppijärven rukoushuoneella

7.-14.11. Rukousviikko Suomen puolesta Larsmon lähetyskodissa, jossa mukana Jorma ja Tarja

Ke 9.11. klo 18 Ylläs Gospel -tilaisuus Lauri-kappelissa Äkäslompolossa

Su 13.11. klo 15 Isänpäivätilaisuus Sieppijärven rukoushuoneella

19.-20.11. Sielunhoitoseminaari Haaparannassa, jossa mukana Jorma ja Tarja

Su 20.11. klo 15 Jumalan kohtaamisen ilta Sieppijärven rukoushuoneella

Su 27.11. klo 15 Jumalan kohtaamisen ilta Sieppijärven rukoushuoneella

JOULUKUU 2022

Ti 6.12.2022 Suomen itsenäisyyden 105-vuotispäivä. Voit olla mukana TV7-kanavan kautta (https://www.tv7.fi) tai Facebook-liven kautta Sydän-Karjalan Rukouskonferenssissa Kiteellä klo 10, 13.30 ja 16 sekä 19.

Su 11.12. klo 15 Seurakunnan ja lähetystyön katsaus vuoteen 2022 ja näkymiä uudelle vuodelle 2023. Sieppijärven rukoushuoneella.

Su 18.12. klo 16 (Hox! Aika) Seurakunnan Joulujuhla Sieppijärven rukoushuoneella. Joulutarjoilua! Kaikki mukaan!

Ke 21.12. klo 12-13 Kolarin Palvelutalolla Kauneimmat Joululaulut.

Kansa, joka pimeydessä vaeltaa, näkee suuren valon. Niille, jotka asuvat kuoleman varjon maassa, loistaa valkeus..... Jesaja 9:1-6

Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu. Hänen harteillaan on herruus, ja hänen nimensä on IHMEELLINEN NEUVONANTAJA, VÄKEVÄ JUMALA, IANKAIKKINEN ISÄ, RAUHANRUHTINAS !

Room.4:20-21 "Jumalan lupausta hän ei epäuskossa epäillyt vaan vahvistui uskossa antaen kunnian Jumalalle. Hän oli täysin varma, että Jumala voi tehdä sen, minkä on luvannut."

HALUAMME VAHVISTAA KODEISSA TAPAHTUVAA RUKOUSTA VOIMALLISESTI. NYT ON SUOMEN AIKA KÄÄNTYÄ KOKO SYDÄMESTÄ JUMALAN PUOLEEN ETSIMÄÄN HÄNEN KASVOJAAN JEESUKSEN NIMESSÄ !!!

Nyt on seurakuntien pudistuksen, pyhityksen, eheytymisen ja parantumisen aika suurta lopunajan sadonkorjuuta varten. Tervetuloa kuulolle !

Sielunhoidollista rukousta ja keskustelua voidaan antaa puhelimessa halukkaille.

Siunaavin rukousterveisin Pastori Jorma Lappalainen puh. 050-5261895

Olette kaikki lämpimästi tervetulleita kuulolle netti lähetyksiin ! Ilmoitukset näkyvät myös viikoittain ilmestyvässä Luoteis-Lappi paikallislehdessä. TERVETULOA !!!

Siunaavin rukousterveisin Jorma !

SYDÄMEN RUKOUS KOSKETTA ISÄ JUMALAN SYDÄNTÄ !

RUKOILKAA LAKKAAMATTA !

"Mutta minun kansani, jota kutsutaan minun nimelläni, nöyrtyy ja rukoilee ja etsii minun kasvojani ja kääntyy pahoilta teiltään, niin minä kuulen taivaassa, annan anteeksi sen synnit ja teen sen maan jälleen terveeksi. Silmäni ovat avoinna ja korvani kuuntelevat tarkoin rukouksia tässä paikassa." 2 Aikakirja 7:14-15

Muistammehan Rukousvartiossa rukoilla Lapin ja koko Suomen herätyksen puolesta Jeesuksen Nimessä !

Yörukous vartiovuorot ovat illalla klo 6-9 ja 9-12 sekä kukonlaulun aika klo 12-3 yöllä ja viimeinen vartiovuoro klo 3-6 aamuyöllä. Vihollinen tekee pahat aikeensa yöllä, siksi tarvitaan yörukousvartiovuorot, että vihollisen aikeet Jumala paljastaa ja voimme ne tuhota Jeesuksen Nimessä.

JEESUS SANOO MEILLE: "YMMÄRRÄTKÖ SINÄ ETTÄ MINÄ RAKASTAN SINUA, YMMÄRRÄTKÖ SINÄ ?

Jeesus todella rakastaa Sinua ja tahtoo pelastaa ja parantaa sisäisesti ja ulkoisesti ja Jeesus kastaa janoiset Pyhän Hengen voimalla ja rakkaudella !