KUUKAUSIOHJELMA

SIEPPIJÄRVEN RUKOUSHUONEELLA

PELTOMIEHENTIE 4, 95800 SIEPPIJÄRVI

TOUKOKUU 2021

Su 2.5. klo 16 Jumalan kohtaamisen iltapäivä ja srk:n ehtoolliskokous Sieppijärven rukoushuoneella. Mukana Jorma ja Tarja

Ma 3.5. klo 18 Facebook-live ilta. Rukoilemme kanssasi ja puolestasi.

To 6.5. klo 18 Rukous ja ylistys ilta rukoushuoneella.

Su 9.5. klo 16 Rukousta Suomen äitien ja perheiden puolesta ja Jumalan Sanaa ja ylistystä rukoushuoneella.

10-22.5. Jorma ja Tarja Etelä-Suomen julistus matkalla. Muistattehan rukouksin.

Su 16.5. klo 16 Jumalan Sanan julistusta ja rukousta Sieppijärven rukoushuoneella. Mukana Romeo ja Merita Lahtonen

To 20.5. klo 18 Rukousilta rukoushuoneella. Mukana Romeo ja Merita.

Su 23.5. klo 16 Jumalan Sanaa ja Pyhän Hengen tulta ja rukousta Jeesuksen nimessä. Mukana Jorma ja Tarja

Ma 24.5. klo 18 Facebook-live ilta

To 27.5. klo 18 Rukous ja Ylistys ilta rukoushuoneella.

Su 30.5. klo 16 Jumalan kohtaamisen ja Pyhän Hegen iltapäivä rukoushuoneella.

Ma 31.5. klo 18 Facebook-live ilta

KESÄKUU 2021

To 3.6. klo 18 Rukousilta rukoushuoneella.

Su 6.6. klo 16 Kesäsunnuntai kokous ja ehtoollinen Sieppijärven rukoushuoneella.

Ma 7.6. klo 18 Facebook-live ilta

To 10.6. klo 18.30 Suomi rukoilee yhdessä TV7:n kanssa Suomen puolesta, kodeissa ja rukoushuoneella.

Su 13.6. klo 16 Jumalan kohtaamisen ilta rukoushuoneella. Vierailijana Arto ja Serena Boa Espoosta.

Ma 14.6. klo 11-13 Ulkoilma evankeliointia Wood Jewelin pihalla ja illalla klo 18 Facebook-live ilta rukoushuoneelta.

To 17.6. klo 18 Rukousilta rukoushuoneella.

Su 20.6. klo 16 Sanan ja rukouksen ilta rukoushuoneella. Rukousta Kesäjuhlien puolesta.

24.-27.6. KOLARIN KESÄJUHLAT HOTELLI SAAGASSA YLLÄSJÄRVELLÄ. Katso ohjelma erillisestä etusivun ilmoituksesta, kiitos.

Tulethan mukaan myös Facebook-live lähetyksiin ja jälkikäteen You Tube kanavan kautta opetusosioihin, kiitos. www. kolarinhelluntaiseurakunta.fi

JEESUS KRISTUS ON HERRA !

Olette kaikki lämpimästi tervetulleita voimallisen Jumalan Sanan oppimisen keskelle.

Ilmoitukset ovat myös paikallisessa Luoteis-Lappi lehdessä, pidä mielessä palstalla.

Siunaavin rukousterveisin Jorma

Room.4:20-21 "Jumalan lupausta hän ei epäuskossa epäillyt vaan vahvistui uskossa antaen kunnian Jumalalle. Hän oli täysin varma, että Jumala voi tehdä sen, minkä on luvannut."

HALUAMME VAHVISTAA KODEISSA TAPAHTUVAA RUKOUSTA VOIMALLISESTI. NYT ON SUOMEN AIKA KÄÄNTYÄ KOKO SYDÄMESTÄ JUMALAN PUOLEEN ETSIMÄÄN HÄNEN KASVOJAAN JEESUKSEN NIMESSÄ !!!

Nyt on seurakuntien pudistuksen, pyhityksen, eheytymisen ja parantumisen aika suurta lopunajan sadonkorjuuta varten. Tervetuloa kuulolle !

Sielunhoidollista rukousta ja keskustelua voidaan antaa puhelimessa halukkaille.

Siunaavin rukousterveisin Pastori Jorma Lappalainen puh. 050-5261895

Olette kaikki lämpimästi tervetulleita kuulolle netti lähetyksiin ! Ilmoitukset näkyvät myös viikoittain ilmestyvässä Luoteis-Lappi paikallislehdessä. TERVETULOA !!!

Siunaavin rukousterveisin Jorma !

SYDÄMEN RUKOUS KOSKETTA ISÄ JUMALAN SYDÄNTÄ !

RUKOILKAA LAKKAAMATTA !

"Mutta minun kansani, jota kutsutaan minun nimelläni, nöyrtyy ja rukoilee ja etsii minun kasvojani ja kääntyy pahoilta teiltään, niin minä kuulen taivaassa, annan anteeksi sen synnit ja teen sen maan jälleen terveeksi. Silmäni ovat avoinna ja korvani kuuntelevat tarkoin rukouksia tässä paikassa." 2 Aikakirja 7:14-15

Muistammehan Rukousvartiossa rukoilla Lapin ja koko Suomen herätyksen puolesta Jeesuksen Nimessä !

Yörukous vartiovuorot ovat illalla klo 6-9 ja 9-12 sekä kukonlaulun aika klo 12-3 yöllä ja viimeinen vartiovuoro klo 3-6 aamuyöllä. Vihollinen tekee pahat aikeensa yöllä, siksi tarvitaan yörukousvartiovuorot, että vihollisen aikeet Jumala paljastaa ja voimme ne tuhota Jeesuksen Nimessä.

JEESUS SANOO MEILLE: "YMMÄRRÄTKÖ SINÄ ETTÄ MINÄ RAKASTAN SINUA, YMMÄRRÄTKÖ SINÄ ?

Jeesus todella rakastaa Sinua ja tahtoo pelastaa ja parantaa sisäisesti ja ulkoisesti ja Jeesus kastaa janoiset Pyhän Hengen voimalla ja rakkaudella !