Kolarin helluntaiseurakunnan lähetystyö

Kuolan niemimaalla olevan entisen Suomen käsivarren alueella olevan Nikkeli-Petasmo työn tukeminen rukouksin, rohkaisuin ja taloudellisesti avustaen. Nikkelin hell.srk:n pastoripariskunnan Irina ja Volodja Varoblojevien avustaminen.

Zelenoborskin Kristillisen Narkomaanikodin "Askel Askeleelta" kodin tukeminen rukouksin, rohkaisuin, opetuksin, sieluhoidollista tukea antaen ja taloudellisesti auttaen.

Monzhegorskin seurakunta-ja lähetyskeskuksen avustaminen.

Intian kahden evankelista pariskunnan kannatus Itä-Intiassa.

Kiinan raamattutyön avustaminen Avainmedian kautta, sekä muslimityön tukeminen maailmanlaajuisesti.

Vainottujen, kidutettujen ja tapettujen martyyri uskovien omaisten tukeminen Stefanus lähetyksen kautta.

Nälkää näkevien lähimmäistemme avustaminen Ruokkikaa Nälkäiset järjestön kautta.

Venäjän, Eestin, Latvian ja Liettuan lastenkotien ja kristillisten narkomaanikotien, vanhainkotien ja seurakuntien humanitäärinen avustaminen.

Venäjän katulasten auttaminen MissionPossiblen kautta.

Afrikan Kenian Orpokoulun opettajien ja koulun avustaminen, jotta köyhät orpolapset voisivat käydä koulua ja oppia lukemaan ja toimimaan yhteiskunnassa. Muuten on vaarana että lapset ajautuisivat huumemaailmaan ja slummeihin. Kristillisessä koulussa lähes kaikki oppilaat ja opettaja tulevat tuntemaan ainoan pelastajan Jeesuksen Kristuksen henkilökohtaisena Vapahtajana.

Yläkuvassa: Kenian Bungomassa oleva Richminster School Orpokoulun oppilaat 220 lasta jonottavat ruokajonossa +30 asteen helteessä.

Alakuvassa: Koulun orpolapset iloitsevat tässä suomalaisten tuomista lahjoista hyvin kiitollisina ja iloisina.

Taloudellinen tuki tälle koululle menee kuukausittain KOLARIN HELLUNTAISEURAKUNNAN LÄHETYSTILIN FI 47 5643 6040 0062 63 kautta. Viestikenttään merkintä "Kenian orpokoululle"

Lähetyssaarnaajien lasten koulutusavustukset Fida International lähetysjärjestön kautta.

Humanitääriset avustustavaroiden toimittaminen Latvian Talsun avustuskeskukseen, josta avustukset toimitetaan seurakuntien kautta kaikkein köyhimmille viiteen eri maahan. Latvia, Liettua, Viro eli Eesti, Valkovenäjä ja Venäjä. Jumalan avulla on avautunut Eestin ja Latvian rekkafirmojen kautta paluukuljetuksena 2-3 kuormaa vuodessa täältä Pohjoisesta Balttian maihin. Kiitos Herralle ! Kaikenlaista tavaraa vaatetta, huonekaluja, liesejä, astioita ym kerätään 10 eri paikkakunnasta Pohjoisesta ja toimitetaan hyötykäyttöön tarvitseville. Vuodessa kertyy tavaraa noin 20-30 tonnia.

Muut akuutit auttamiskohteet tilanteen mukaan.

YHTEISTYÖTÄ YLI RAJOJEN:

Venaja_Zelenoborsk_11v._26.-31.3.2014_159.JPG

Venäjän Muurmanskin läänin Zelenoborskin kaupungissa olevassa kristillisessä narkomaanikodissa "Askel Askeleelta" kodissa on noin 40-50 nuorta kerralla, noin vuoden ajan. Monet tulevat uskoon ja vapautuvat täysin huumekierteestä. Teemme yhteistyötä heidän kanssaan. Kuvassa kodin 11 vuotisjuhla 29.3.2014. Noin 300 "narkkaria" on jo vapautunut pysyvästi Jumalan voiman ja työterapian avulla. Monet ovat perustaneet perheitä ja työpaikkoja ja palvelevat eri tehtävissä Muurmanskin alueen seurakunnissa. Kiitos Herralle!

Zelenoborsk_ryhma2Zelenoborskin "ASKEL ASKELEELTA" Kristillisen narkomaanikodin Jeesuksen pelastamia ihmisiä yhdessä suomalaisten kanssa.

img_2411.jpg

Humanitäärikuljetukset:

Vuoden 2016 aikana olemme vieneet kolme (3) täysperävaunu rekka-kuormaa humanitääri tavaraa Baltian maihin. Tavarat on kerätty yhdeksästä (9) Lapin kunnasta. Ivalosta,Sodankylästä,Kittilästä, Enontekiöltä, Muoniosta, Kolarista, Pellosta, Ylitorniosta ja Kemistä. Kuvassa ollaan Kolarin Sieppijärven varastolla. Humanitääri kuljetukset menevät Latvialaisen kuljetusfirman kalustolla Latvian Talsuun, jossa on jakelukeskus. Sieltä tavarat viedään paikallisten seurakuntien toimesta viiteen eri maahan. Latviaan, Liettuaan, Valkovenäjälle ja Eestiin sekä vähän myös Ukrainaan. Näin ne menevät perille eniten tarvitseville. Kiitos Herralle ! Slava Bogu !

Tänä vuonna 2017 olemme jo vieneet 2 täysperävanu rekallista humanitääritavaraa Latvian Talsun avustuskeskukseen. Seuraavan eli kolmannen (3) rekkakuorman lastaus on Kolarin Sieppijärvellä Ti 5.9. noin klo 8-9 alkaen. Lastaus jatkuu Kittilässä ja tarvittaessa muuallakin.

KOLARIN HELLUNTAISEURAKUNTA LÄHETYSTYÖ,

POP KOLARI, FI47 5643 6040 0062 63

HUMANITÄÄRI-JA LÄHETYSTYÖ ULKOMAILLA.

KIRPPISPUOTI on toiminut vapaaehtoisten talkoovoimin lähes 22 vuotta Kolarin keskustassa. Nyt 31.7.2017 jouduimme lopettamaan Kirppispuodin toiminnan vapaaehtoisten työvoimapulan takia.

Suuri kiitos kaikille vapaaehtoisille talkoolaisille, jotka ovat ahkerasti palvelleet lähimmäisiämme vuosikausia KIRPPISPUODISSA KOLARISSA. Herra Jeesus Siunatkoon voimallisesti jokaista talkoolaista. Suurimman kiitoksen ja ylistyksen annamme Herralle Jeesukselle Kristukselle. Herran kehoituksesta Kirppispuoti syntyi 1995 ja nyt tuli aika se sulkea. Kiitos ja Kunnia Jumalalle !