Kolarin helluntaiseurakunnan lähetystyö

Kuolan niemimaalla olevan entisen Suomen käsivarren alueella olevan Nikkeli-Petasmo työn tukeminen rukouksin, rohkaisuin ja taloudellisesti avustaen. Nikkelin hell.srk:n pastoripariskunnan Irina ja Volodja Varoblojevien avustaminen.

Zelenoborskin Kristillisen Narkomaanikodin "Askel Askeleelta" kodin tukeminen rukouksin, rohkaisuin, opetuksin, sieluhoidollista tukea antaen ja taloudellisesti auttaen.

Monzhegorskin seurakunta-ja lähetyskeskuksen avustaminen.

Intian kahden evankelista pariskunnan kannatus Itä-Intiassa.

Kiinan raamattutyön avustaminen Avainmedian kautta, sekä muslimityön tukeminen maailmanlaajuisesti.

Vainottujen, kidutettujen ja tapettujen martyyri uskovien omaisten tukeminen Stefanus lähetyksen kautta.

Nälkää näkevien lähimmäistemme avustaminen Ruokkikaa Nälkäiset järjestön kautta.

Venäjän, Eestin, Latvian ja Liettuan lastenkotien ja kristillisten narkomaanikotien, vanhainkotien ja seurakuntien humanitäärinen avustaminen.

Venäjän katulasten auttaminen MissionPossiblen kautta.

Afrikan Kenian Orpokoulun opettajien ja koulun avustaminen, jotta köyhät orpolapset voisivat käydä koulua ja oppia lukemaan ja toimimaan yhteiskunnassa. Muuten on vaarana että lapset ajautuisivat huumemaailmaan ja slummeihin. Kristillisessä koulussa lähes kaikki oppilaat ja opettaja tulevat tuntemaan ainoan pelastajan Jeesuksen Kristuksen henkilökohtaisena Vapahtajana.

Yläkuvassa: Kenian Bungomassa oleva Richminster School Orpokoulun oppilaat 220 lasta jonottavat ruokajonossa +30 asteen helteessä.

Alakuvassa: Koulun orpolapset iloitsevat tässä suomalaisten tuomista lahjoista hyvin kiitollisina ja iloisina.

Taloudellinen tuki tälle koululle menee kuukausittain KOLARIN HELLUNTAISEURAKUNNAN LÄHETYSTILIN FI 47 5643 6040 0062 63 kautta. Viestikenttään merkintä "Kenian orpokoululle"

Lähetyssaarnaajien lasten koulutusavustukset Fida International lähetysjärjestön kautta.

Humanitääriset avustustavaroiden toimittaminen Latvian Talsun avustuskeskukseen, josta avustukset toimitetaan seurakuntien kautta kaikkein köyhimmille viiteen eri maahan. Latvia, Liettua, Viro eli Eesti, Valkovenäjä ja Venäjä. Jumalan avulla on avautunut Virolaisen rekkafirman kautta paluukuljetuksena 2-3 kuormaa vuodessa täältä Pohjoisesta Balttian maihin. Kiitos Herralle ! Kaikenlaista tavaraa vaatetta, huonekaluja, liesejä, astioita ym kerätään 10 eri pisteessä Länsi-Lapissa ja toimitetaan hyötykäyttöön tarvitseville. Vuodessa kertyy tavaraa noin 20-30 tonnia.

Muut akuutit auttamiskohteet tilanteen mukaan.

Yhteistyötä yli rajojen

Umban_pastori_pariskunta

Umban helluntaiseurakunnan pastoripariskunta, Pavel, Daviv ja Nadja Sats, käymässä Kolarin Kirppispuodissa.

Venaja_Zelenoborsk_11v._26.-31.3.2014_159.JPG

Venäjän Muurmanskin läänin Zelenoborskin kaupungissa olevassa kristillisessä narkomaanikodissa "Askel Askeleelta" kodissa on noin 40-50 nuorta kerralla, noin vuoden ajan. Monet tulevat uskoon ja vapautuvat täysin huumekierteestä. Teemme yhteistyötä heidän kanssaan. Kuvassa kodin 11 vuotisjuhla 29.3.2014. Noin 200 "narkkaria" on jo vapautunut pysyvästi Jumalan voiman ja työterapian avulla. Monet ovat perustaneet perheitä ja työpaikkoja ja palvelevat eri tehtävissä Muurmanskin alueen seurakunnissa. Kiitos Herralle!

Zelenoborsk_ryhma2Zelenoborskin "ASKEL ASKELEELTA" Kristillisen narkomaanikodin Jeesuksen pelastamia ihmisiä yhdessä suomalaisten kanssa.

img_2411.jpgHumanitääri kuljetukset

Vuoden 2016 aikana olemme vieneet kolme (3) täysperävaunu rekka-kuormaa humanitääri tavaraa Baltian maihin. Tavarat on kerätty yhdeksästä (9) Lapin kunnasta. Ivalosta,Sodankylästä,Kittilästä, Enontekiöltä, Muoniosta, Kolarista, Pellosta, Ylitorniosta ja Kemistä. Kuvassa ollaan Kolarin Sieppijärven varastolla. Humanitääri kuljetukset menevät Latvialaisen kuljetusfirman kalustolla Latvian Talsuun, jossa on jakelukeskus. Sieltä tavarat viedään paikallisten seurakuntien toimesta viiteen eri maahan. Latviaan, Liettuaan, Valkovenäjälle ja Eestiin sekä vähän myös Ukrainaan. Näin ne menevät perille eniten tarvitseville. Kiitos Herralle ! Slava Bogu !

KOLARIN HELLUNTAISEURAKUNTA LÄHETYSTYÖ,

POP KOLARI, FI47 5643 6040 0062 63

HUMANITÄÄRI-JA LÄHETYSTYÖ ULKOMAILLA.

Kirppispuoti

murmansk_uusi_rukoushuone_28.11.-13.12.2014_142.jpg

Kolarin keskustassa toimiva seurakuntamme Kirppispuotia on pyöritetty talkoovoimin jo 21 vuotta Jumalan valtakunnan työn hyväksi lähelle ja kauaksi. Kymmeniä tuhansia kiloja hyvää vaatetavaraa ym. on lähtenyt Venäjälle, Eestiin, Latviaan ja Liettuaan uusiokäyttöön tosi tarpeeseen. Myös monet Lapin ihmiset pitävät seurakuntamme Kirppispuotia todellisena"löytöparatiisina". Kirppisvaroilla autamme evankeliumin työtä Venäjällä, Intiassa ja eri Aasian maissa. Kirppiksellä on myös kahvio, jossa voit saada kotileivos kahvit edullisesti. Lähetyskirppis julistaa toivon ja uskon sanomaa Jeesuksesta Kristuksesta, joka on koko maailman toivo ja pelastus !

HOX ! KOLARIN KIRPPISPUOTI ON TOISTAISEKSI AVOINNA JOKA VIIKKO TI-PE KLO 10-17.

AUKIOLOAIKOINA OTAMME KIITOLLISUUDELLA VASTAAN HYVÄKUNTOISTA, EHJÄÄ JA PUHDASTA KÄYTTÖ -TAVARAA KODINKONEITA, ASTIOITA, KENKIÄ, VAATTEITA, LIINAVAATTEITA, YM PIENTAVARAA JA VÄHÄN MYÖS HUONEKALUJA !

KIITOS LAHJOITTAJILLE JA TERVETULOA TEKEMÄÄN HYVIÄ LÖYTÖJÄ KOLARIN KIRPPISPUOTIIN !!!