Kolarin helluntaiseurakunnan lähetystyö

AJANKOHTAISTA AFRIKKA :

11.-31.12.2019 On AFRIKAN matka Keniaan ja Ugandaan ! Esirukousta tarvitaan jo nyt !

Suomesta lähtee kuuden (6) henkilön ryhmä Afrikkaan. Keniassa on konferenssit lapsille, naisille, pastoreille ja evankelioiva Crusedi sekä lisäksi iso konferenssi Vuoristo-Ugandassa Buwerin kylässä. Pohjois- Keniassa olemme Richard ja Selpher Wasiken perustamissa Kenian orpokouluissa Bungoman kylässä. Näitä kahta Kristillistä koulua vähävaraisille on tukemassa kanatusryhmät Suomesta ja Norjasta joka kuukausi. Jos haluat lisätietoa orpokouluista anna sähköposti osoitteesi niin lähetämme, kiitos.

Rukoilkaamme Pyhän Hengen voitelua Suomen ryhmälle ja näihin konferensseihin voimallista Pyhän Hengen voitelua ja sielujen pelastumista ja parantumista Jeesuksen Nimessä. Näissä viidessä (5) eri tapahtumassa ruokimme tuhansia ihmisiä ja tarvitsemme noin 10000 euroa kaikkien ruokkimiseen. Meiltä puuttuu vielä noin puolet varoista. Rukoilkaamme että saisimme varat koottua enne matkan alkamista. Kiitos avustasi jos voit olla tukemassa orpolasten ja köyhien ruokkimisohjelmassa vaikka pienelläkin summalla. Olemme tosi kiitollisia että autat meitä auttamaan kaukaisia lähimmäisiämme Afrikan kuumuudessa. Taloustuen voit lähettää Kolarin helluntaiseurakunnan lähetystilille ja viestikenttään teksti "Afrikan apu." Srk:n lähetystyön tilinumero on tällä sivulla oikealla puolella.


Kuvassa Kenian Bungomassa Richministrin Kristillisen orpokoulun emäntä keittämässä ruokaa hyvin alkeellisessa koulun keittiössä kolmessa eri padassa. Ruokana usein on "ugalia", joka on maissista tehty ruoka tai riisiä ja jotain lihakastiketta on joskus. Lapsia on kahdessa orpokoulussa noin 300-400 lasta, joten ruokaa tarvitaan joka päivä aika paljon. Autamme heitä myös koulun ruokavarastojen täydentämisessä. Kiitos avustasi !


AJANKOHTAISTA ISRAEL :

2.-12.10.2017 Jorma ja Tarja olivat Pohjoisen Saami , Suomi ryhmän kanssa Israelissa Jerusalemissa Suuren Kuninkaan kaupungissa LEHTIMAJANJUHLISSA rukoilemassa ja siunaamassa Jumalan omaisuuskansaa ja JERUSALEM- marssilla heiluttamassa Saamen lippua Israelissa eka kertaa. Suomesta oli noin 300 suomalaisia siunaamassa Israelia. Yli 100 kansakunnasta oli Jerusalem marssilla lähes 10000 kristittyä rukoilemassa rauhaa Jerusalemille. Paikalliset asukkaat lähes 100000 ihmistä katujen varsilla ottivat meidät riemullisesti vastaan. Se oli iloinen marssi Messiaan Jeshuan Nimessä ilman terrorismiä. Kiitos elävälle Israelin Jumalalle ! Rukoilkaamme että Venäjän juutalaiset lähtevät nyt Israeliin ennekuin se tulee vaikeaksi.

AJANKOHTAISTA AFRIKKA :

Syksyllä 2016 Jorma ja Tarja + tiimi olivat Afrikan Keniassa Bungoman kaupungissa Richard Wasiken perustamassa Orpokoulussa ja seurakunnassa. Pidimme kolme (3) päiväiset Rukouskonferenssit ja vierailimme eri seurakunnissa ja orpokoululla. Lisäksi veimme kottikärryillä ruokatarvikkeita köyhille savimajoihin ja slummeihin sekä rukoilimme ja vapautimme ihmisiä paholaisen valloista ja sairauksista sekä synneistä Jeesuksen Nimessä !

Alla olevassa kuvassa Kenian Orpokoulun oppilaat ovat kaivolla käsipesulla ja valmistautuvat kouluruokailuun. Ruokailu tapahtuu varjossa istuen ja käsillä syöden.


20.-31.10.2017 Jorma ja Tarja +tiimi olivat Afrikassa Itä-Ugandassa vuoristoseurakuntien luona huonojen teiden takana. Siellä on noin 30 pientä seurakuntaa eri kylissä, jossa ei yleensä kukaan "musungi" eli valkoihoinen ihminen vieraile. Seurakunnat ovat köyhiä ja tilaisuuksiin tullaan kävellen, kun ei aina ole moottoripyörää tai autoa. Seurakunnat olivat rukoilleet noin vuoden, että Jumala lähettäisi valkoihoisia heidän alueelleen. Kaksi viikkoa ennen meidän menoa sinne Herra oli näyttänyt kahdelle henkilölle unen että kohta valkoinen nainen soittaa ja saatte valkoihoisia vieraaksenne. Niinpä Jumala käänsi matkamme Ugandaan, vaikka meidän piti mennä Keniaan, koska Keniassa oli poliittiset vaali levottomuudet. Saimme olla tosi siunaukseksi monille ihmisille monissa eri seurakunnissa, joissa vierailimme. Kiitos Herralle ! Kiitos esirukoilijoille !

Alla olevassa kuvassa Tarja ja Jorma Kenian Richard Wasiken ja Ugandan pastoreiden kanssa erään uskovan talon edustalla.


MUUT LÄHETYSTYÖN KOHTEET:

Kuolan niemimaalla olevan entisen Suomen käsivarren alueella olevan Nikkeli-Petasmo työn tukeminen rukouksin, rohkaisuin ja taloudellisesti avustaen. Nikkelin hell.srk:n pastoripariskunnan Irina ja Volodja Varoblojevien avustaminen.

Zelenoborskin Kristillisen Narkomaanikodin "Askel Askeleelta" kodin tukeminen rukouksin, rohkaisuin, opetuksin, sieluhoidollista tukea antaen ja taloudellisesti auttaen.

Monzhegorskin seurakunta-ja lähetyskeskuksen avustaminen.

Intian kahden evankelista pariskunnan kannatus Itä-Intiassa.

Kiinan raamattutyön avustaminen Avainmedian kautta, sekä muslimityön tukeminen maailmanlaajuisesti.

Vainottujen, kidutettujen ja tapettujen martyyri uskovien omaisten tukeminen Stefanus lähetyksen kautta.

Nälkää näkevien lähimmäistemme avustaminen Ruokkikaa Nälkäiset järjestön kautta.

Venäjän, Eestin, Latvian ja Liettuan lastenkotien ja kristillisten narkomaanikotien, vanhainkotien ja seurakuntien humanitäärinen avustaminen.

Venäjän katulasten auttaminen MissionPossiblen kautta.

Afrikan Kenian Orpokoulun opettajien ja koulun avustaminen, jotta köyhät orpolapset voisivat käydä koulua ja oppia lukemaan ja toimimaan yhteiskunnassa. Muuten on vaarana että lapset ajautuisivat huumemaailmaan ja slummeihin. Kristillisessä koulussa lähes kaikki oppilaat ja opettaja tulevat tuntemaan ainoan pelastajan Jeesuksen Kristuksen henkilökohtaisena Vapahtajana.

Yläkuvassa: Kenian Bungomassa oleva Richminster School Orpokoulun oppilaat 220 lasta jonottavat ruokajonossa +30 asteen helteessä.

Alakuvassa: Koulun orpolapset iloitsevat tässä suomalaisten tuomista lahjoista hyvin kiitollisina ja iloisina.

Taloudellinen tuki tälle koululle menee kuukausittain KOLARIN HELLUNTAISEURAKUNNAN LÄHETYSTILIN FI 47 5643 6040 0062 63 kautta. Viestikenttään merkintä "KENIAN ORPOKOULULLE." Jos haluat alkaa KUMMILAPSI KANNATTAJAKSI laita viestikenttään lisäksi "kummilapsi kannatus" Se on 250 €/lapsi/vuosi. Anna myös yhteystietosi niin annamme sinulle kummilapsen nimen ja kuvan sekä muita tietoja lapsesta, kiitos ! Jumalan Siunausta Sinulle !


Lähetyssaarnaajien lasten koulutusavustukset Fida International lähetysjärjestön kautta.

Muut akuutit auttamiskohteet tilanteen mukaan.

YHTEISTYÖTÄ YLI RAJOJEN:

Kuolan niemimaalla olevan (entisen Suomen käsivarren aluetta) Nikkeli-Petsamo työn tukeminen rukouksin, rohkaisuin ja taloudellisesti avustaen. Kuvassa Nikelin hell.srk:n pastoripariskunta Irina ja Volodja Varoblojevits. Nyt kesällä 2017, he tarvitsevat tosi Herran kosketusta ja esirukouksia, kun Volodjan sairaudet eivät ole vielä poistuneet hänestä. Jeesus on voimallinen parantaja ja auttaja !


Venaja_Zelenoborsk_11v._26.-31.3.2014_159.JPG

Venäjän Muurmanskin läänin Zelenoborskin kaupungissa olevassa kristillisessä narkomaanikodissa "Askel Askeleelta" kodissa on noin 40-50 nuorta kerralla, noin vuoden ajan. Monet tulevat uskoon ja vapautuvat täysin huumekierteestä. Teemme yhteistyötä heidän kanssaan. Kuvassa kodin 11 vuotisjuhla 29.3.2014. Noin 300 "narkkaria" on jo vapautunut pysyvästi Jumalan voiman ja työterapian avulla. Monet ovat perustaneet perheitä ja työpaikkoja ja palvelevat eri tehtävissä Muurmanskin alueen seurakunnissa. Kiitos Herralle!


Zelenoborsk_ryhma2Zelenoborskin "ASKEL ASKELEELTA" Kristillisen narkomaanikodin Jeesuksen pelastamia ihmisiä yhdessä suomalaisten kanssa.


img_2411.jpg


Humanitäärikuljetukset:

Vuoden 2016 aikana olemme vieneet kolme (3) täysperävaunu rekka-kuormaa humanitääri tavaraa Baltian maihin. Vuonna 2017 veimme 4 ja 2018, 2 täysperävaunu rekka-kuormaa Latvian Talsuun, edelleen jaettavaksi eri kohteisiin. Tavarat on kerätty yhdeksästä (10) Lapin kunnasta. Ivalosta,Sodankylästä,Kittilästä, Enontekiöltä, Muoniosta, Kolarista, Pellosta, Ylitorniosta, Kemistä ja Rovaniemeltä. Kuvassa ollaan Kolarin Sieppijärven varastolla. Humanitääri kuljetukset menevät Latvialaisen kuljetusfirman kalustolla Latvian Talsuun, jossa on jakelukeskus. Sieltä tavarat viedään paikallisten seurakuntien toimesta viiteen eri maahan. Latviaan, Liettuaan, Valkovenäjälle ja Eestiin sekä vähän myös Ukrainaan. Näin ne menevät perille eniten tarvitseville. Kiitos Herralle ! Slava Bogu !

Itsepalvelu humanitäärivarasto on on syksystä 2018 alkaen toiminut hyvin Sieppijärvellä entisen Kari ja Onni Satan kaupan alakerrassa, Kalliontie 63. Sinne voi viedä hyväkuntoista vaatetta, keittiötavaraa, kodinkoneita ja huonekaluja ehjiä ja hyviä ei risoja. Vaatteet, kengät, lastenlelut, ja muut pikkutavarat tulee itse pakata kaupasta saataviin tyhjiin banaanilaatikoihin. Ei säkkeihin eikä muihin laatikoihin. Banaanilaatikot saadaan lastattua tiiviisti rekkaan ja näin saadaan vietyä kerralla enemmän ja vaatteet ja muut tavarat pysyvät hyvänä perille asti, kiitos !

Vuonna 2017 toimitimme 4 rekkakuormaa ja vuonna 2018, 2 rekkakuormaa ja vuonna 2019, 2 rekkakuormaa humanitääristä apua Latvian Talsun sosiaaliseen keskukseen, josta tavaraa toimitetaan Latvian, Liettuan, Eestin ja Valko-Venäjän köyhille ja aina Itä-Ukrainan sotakentälle asti. Kiitos Herralle ja Siunausta lahjoittajille !

KOLARIN HELLUNTAISEURAKUNTA LÄHETYSTYÖ,

POP KOLARI, FI47 5643 6040 0062 63

HUMANITÄÄRI-JA LÄHETYSTYÖ ULKOMAILLA.

KIRPPISPUOTI on toiminut vapaaehtoisten talkoovoimin lähes 22 vuotta Kolarin keskustassa. Nyt 31.7.2017 jouduimme lopettamaan Kirppispuodin toiminnan vapaaehtoisten työvoimapulan takia.

Suuri kiitos kaikille vapaaehtoisille talkoolaisille, jotka ovat ahkerasti palvelleet lähimmäisiämme vuosikausia KIRPPISPUODISSA KOLARISSA. Herra Jeesus Siunatkoon voimallisesti jokaista talkoolaista. Suurimman kiitoksen ja ylistyksen annamme Herralle Jeesukselle Kristukselle. Herran kehoituksesta Kirppispuoti syntyi 1995 ja nyt tuli aika se sulkea. Kiitos ja Kunnia Jumalalle !